Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Αγώνας Πολυζωγόπουλου για Ματσούκα.


Στη Β' Αθηνών επέλεξε να είναι υποψήψια η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών του 2004, Μαίρη Ματσούκα. Η επιλογή της δεν ήταν τυχαία, καθώς κατέληξε σε αυτήν μετά από εις βάθος συζήτηση με τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο.
Ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ αποτελεί τον πολιτικό μέντορα της κας Ματσούκα, και τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να «περπατήσει» την υποψηφιότητά της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα λοιπόν με τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο, η Β' Αθηνών αποτελεί την καλύτερη Περιφέρεια, παρόλο που είναι η πλέον δύσκολη της χώρας. Κι αυτό διότι απαρτίζεται από λαϊκές μάζες εργατών, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ εκτιμά ότι μπορεί να διεισδύσει εύκολα.
Πηγή: parapolitika.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί η Ματσούκα αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!

Ανώνυμος είπε...

1Ο:07...ΝΑΙ !ΣΩΣΤΑ !ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ (ΓΑΠ) ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ? ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,Ή ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ(ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ) ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΡΕΚΛΑΜΑ(ΜΑΤΣΟΥΚΑ) ΤΟΥ ΓΑΠ ?ΤΟΥΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ??ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

poso vathos eixa i syzitisi me ton polyzogopoylo?

Ανώνυμος είπε...

a wraio daskalo eixe! ergatopatera! to kalytero proion ths ellados!

Ανώνυμος είπε...

10.07 POY ITAN DASKALOS O POLYZOGOPOYLOS?DIOTI STI SXESI ME TIN MATSOUKA DEN THA ANOIXTIKE KATHOLOY VIVLIO..ALLA ANOIGMATA GINOTAN

Ανώνυμος είπε...

o proedros mipos ektos apo tis mazes dieisdyse kai allou?..artemis

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Τύπου Πολεμικής ΑεροπορίαςTελετή υποδοχής λειψάνων Σμηναγού (Ι) Βασιλείου Παναγόπουλου (3/4/2009)Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 05 Απριλίου 2009 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθεί στην 132 Σμηναρχία Μάχης (Α/Δ Αγρινίου), παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Ιωάννη Γιάγκου, η τελετή υποδοχής των λειψάνων του Σμηναγού (Ι) Βασιλείου Παναγόπουλου, ηρωικώς πεσόντα κατά τη διάρκεια της αποστολής "ΝΙΚΗ" στην Κύπρο το 1974.

Αντισμήναρχος (Ι) Δημ. Τσιρογιαννίδης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ


--------------------------------------------------------------------------------
παιδια ειναι σε λαθος θεση..το μηνυμα μου αλλα ειναι συμπατριωτης μας και πρεπει να το αναφερουμε νομιζω..ευχαριστω....

Unknown είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 7.00.τ ακαλα να λεγονται!το στρατοπεδο να εχει καποια αλλη ανομασια;αν οχι μορει να δωθει το ονομα του ηρωικου πιλοτου μας που τιμησε την πατριδα,το αγρινιο και τον νομο ολοκληρο.

Ανώνυμος είπε...

Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι για τη Ματσουκα.