Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών τόσο στο κόμβο του Κεφαλόβρυσου όσο και στο κόμβο του Παναιτωλίου. Σήμερα ο δρόμος έκλεισε για δύο περίπου ώρες, τόσο στις 12 το μεσημέρι όσο και στις 19:00 το απόγευμα.
Το πρωί μάλιστα υπήρχε απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς η τροχαία διέκοψε τη κυκλοφορία από τη πλευρά του Αγρινίου στον στρογγυλό κόμβο που οδηγεί στο Γιαννούζι. Μάλιστα πολλοί οδηγοί χρειάστηκαν παραπάνω από 1 ώρα για να φτάσουν από τη Μακρυνεία στο Αγρίνιο, καθώς ήταν λογικό οι δρόμοι μέσα από Παραβόλα-Καινούργιο-Νέα Αβόρανη να "μπλοκάρουν "( ειδικά στη γέφυρα της Αβόρανης που είναι μονής κατεύθυνσης).
Όπως όλα δείχνουν οι αγρότες εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
φώτο: prototypia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι φτωχοι και ξεγελασμενοι αγροτες απο τους ιδιους τους συνδικαλιστες τους εχουν πιασει πατο,ενω οι αλλοι θυσαυριζουν σε βαρος τους.

μονη λυση ειναι η νεα οργανωση οσων θελουν να ασχοληθουν με την παραγωγη και ο παραμερισμος των παραδοσιακων συντεχνιων που εδιωξε το κοσμο απο τα χωρια με ανταλαγμα λεφτα χωρις αντικρισμα.

οι ανθρωποι σφραγιδες δεν εκπροσωπουν παρα μονο τις σφραγιδες τους και τα μεγαλοσυμφεροντα τους.
ειναι αδυνατον οι σφραγιδες να εκπροσωπουν αγροτες και να συζητανε για αυτους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΤΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????