Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πληροφόρησης στα "Δυό Ρέματα"

Δημοπρατείται το έργο «Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πληροφόρησης» που αφορά το περιβάλλον και την εκπαίδευση.
Το κτήριο θα αναγερθεί στην περιοχή ΄΄Δύο Ρέματα΄΄ σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1977,28μ2.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα αποτελείται από δύο ορόφους, ισόγειο και ισόγειο-υπόγειο, θα διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα αναμονής, χώρους γραφείων και κυλικείο.
Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου αναβαθμίζεται συνολικά η περιοχή που επιπλέον διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 400.000 ευρώ και ο χρόνος περαίωσης του είναι 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

Νίκος είπε...

Ακόμα κάποια λεφ΄τα που σπαταλόνται άδικα για άχρηστα κτίρια. Ακόμη και σε τέτοιες δύσκολες εποχές δεν βάζουμε μυαλό. Αντί να φτιάξουν ή να επεκτείνουν ένα σχολείο δίνουν χρήματα για ένα κτίριο που δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα και σε 2-3 χρόνια θα ερημώσει...

Ανώνυμος είπε...

Πεταμένα λεφτά!!!!! Λες και χρειάζεται να βρίσκεται στα Δύο Ρέματα κτίριο όπου θα έχει "περιβαλλοντικές δραστηριοτητες" κάποιος που νοιάζεται ....
αααα ρεεεε ξύλο που πάει χαμένο !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ(που φυσικά δεν είναι η ηλιού η παπαστράτου και η Δημοκρατιάς)ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ (ΠΑΛΙΑ Ο ΣΩΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ...)ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τι άλλο θα δούμε...
Στην εποχή του ίντερνετ, εμείς θα πηγαίνουμε στα 2 ρέματα να ενημερωνόμαστε για το περιβάλλον.

Λίγη σοβαρότητα σε αυτή τη χώρα πότε επιτέλους θα βρεθεί?