Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Πιο φθηνό το δίπλωμα οδήγησης στο Αγρίνιο!

Σύμφωνα με στοιχεία που βρήκαμε στο διαδύκτιο, το Αγρίνιο είναι η πιο φθηνή πόλη της Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης. Κατά μέσο όρο απαιτούνται 350 ευρώ για την παρακολούθηση των αντίστοιχων μαθημάτων, τη στιγμή που στην Αθήνα ο μέσος όρος είναι 800 ευρώ, 600 ευρώ στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε νησιά όπως η Ροδος φτάνει ακόμα και τα 1600(!) ευρώ.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί φοιτητές ή εργαζόμενοι που σπουδάζουν και εργάζονται στην Αθήνα και όχι μόνο, κατεβαίνουν κάποιες εβδομάδες στο Αγρίνιο, εφόσον τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, προκειμένου να δώσουν το δίπλωμα οδήγησης και να παρακολουθήσουν τα απαιτούμενα μαθήματα.

'Οσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Τροφή για σκέψη...

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι τα μαθηματα οδήγησης στο Αγρίνιο.Δε μπορούν να το βάλουν πιο ακριβά γιατί υπαρχει φτώχια.Αλλάξανε οι καιροί.Μη καθεστε και λετε νακρίβειες.Μην έχετε χωριατικη νοοτροποία.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι ασχέτως του κόστους απόκτησης διπλώματος, οι οδηγοί μας (στην Ελλάδα γενικώς) είναι για τα πανηγύρια και μας δίνουν πολλές πανευρωπαϊκές (θλιβερές) πρωτιές.

Ανώνυμος είπε...

1400 ευρω στην Aθήνα (μηχανή και αυτοκίνητο)
+ 200 ευρώ λάδωμα σε κάθε εξέταση (αλλιώς δεν περνάς),
σύνολο 1800 ευρώ…

Ανώνυμος είπε...

Σε μια μικρη πολη οπως το Αγρινιο, που ολοι σχεδον γνωριζονται μεταξυ τους, πηγαινεις στο δασκαλο οδηγησης και με 5-6 μαθηματα ξεμπερδευεις. Στην αναγκη κερνας και μια μπιρα τον εξεταστη...

Στην Αθηνα ομως που ειναι πιο απροσωπα τα πραγματα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη. Θα σε βαλουν να κανεις ολα τα μαθηματα που απαιτει ο νομος και αν τα βρεις σκουρα, μια μπιριτσα... δεν αρκει!