Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού.


Την πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2009-10 πραγματοποίησε χθες ο Παναιτωλικός στο EMILEON Sport Center (το γήπεδο είναι κλειστό λόγω εργασιών). Την αγαπημένη τους ομάδα επευφημούσαν περισσότεροι από 1000 οπαδοί που έδωσαν δυναμικό παρών, δείχνοντας τη θερμή τους στήριξη προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Παρόντες ήταν και 9 νέοι παίκτες, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται στο Αγρίνιο και ο Πίντο.


Η παρουσία των φιλάθλων στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς γέμισε με ενθουσιασμό τη διοίκηση που βλέπει πως η η στήριξη που έλαβε η ομάδα στον αγώνα της για την άνοδο στη Β΄ Εθνική θα έχει και ανάλογη συνέχεια. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, ευχαρίστησε τον κόσμο που για την υποστήριξη και υποσχέθηκε πως θα ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ του Παναιτωλικού, για να διεκδικήσει και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας. Στη συνέχεια ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο έμψυχο υλικό, παρουσίασε τους παίκτες (παλιούς και νέους) και ευχαρίστησε κι εκείνους που δεν συνεχίζουν φέτος στο Αγρίνιο, αλλά βοήθησαν στην περυσινή περίοδο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση υπό τις εντολές του Σίνισα Γκίγκιτς και των βοηθών του. Το ενδιαφέρον του κόσμου κέρδισαν κυρίως τα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στο EMILEON Sport Center. Ήταν οι Γιάννης Πεχλιβάνης, Δημήτρης Θανόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Μάριο Γκούρμα, Νεμάνια Βούκοβιτς, Ανέστης Αναστασιάδης, Γιάννης Κατεμής, Μίτια Μόρετς και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Μεγάλος απών ο Χιλιανός Σεμπάστιαν Πίντο ο οποίος αναμένεται να έρθει στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες. Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα παρουσιαστεί επίσημα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στη συνέχεια θα μπει κι εκείνος με τη σειρά του στο προπονητικό πρόγραμμα του Σίνισα Γκόγκιτς.

Πηγή: sportnet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε, καλή επιτυχία! Κι ας ελπίσουμε ότι η οχτάχρονη περιπέτεια του Παναιτωλικού στα χωράφια της Γ΄ και Δ΄ εθνικής μας έκανε ΟΛΟΥΣ σοφότερους για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη...

Ανώνυμος είπε...

α εθνικη θελω να σε δω και να τρελαθωωωωωω..............ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!