Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Αν και καλοκαίρι...κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς!


Aν και βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, οι πολιτικοί του νομού μας φαίνεται ότι κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Βλέπετε τα σενάρια που ''παίζουν'' αυτή τη στιγμή είναι δύο. Το μεν πρώτο κάνει λόγο για εκλογές τον Οκτώβριο, το δε δεύτερο για ανασχηματισμό τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και εκλογές το Μάρτιο. Όπως και να χει τα χρονικά όρια είναι περιορισμένα, γι αυτό το λόγο άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση.

Απ την πλευρά της ΝΔ οι Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός έχουν τον πρώτο λόγο. Έτσι, ο υφυπουργός Υγείας την Κυριακή παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένα νέο και σύγχρονο ασθενοφόρο. Απ την άλλη ο Σπήλιος Λιβανός πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπούλο, με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των αλυκών να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, θέμα για το οποίο κατέθεσε ήδη σχετική ερώτηση στη βουλή.


Στο ΠΑΣΟΚ στα αξιοσημείωτα είναι η δυναμική επανεμφάνιση του Ανδρέα Μακρυπίδη, ο οποίος δίνει το παρών σε πολλές εκδηλώσεις, πραγματοποιεί κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ενώ πρόσφατα και αυτός επισκέφθηκε το δήμαρχο Μεσολογγίου. Ο Θάνος Μωραϊτης, ως άνθρωπος του στενού κύκλου του Παπανδρέου, παρόλες τις αυξημένες υποχρεώσεις φροντίζει να μοιράζει ισόποσα το χρόνο του μεταξύ Αθηνών και Αιτωλοακαρνανίας. Τέλος, όπως όλα δείχνουν ο Χρίστος Βερελής θα είναι ξανά υποψήφιος στο νομό με το ΠΑΣΟΚ, έχοντας αρχίσει ξανά τις εμφανίσεις του τόσο σε επίπεδο εκλογικής περιφέρειας όσο και σε επίπεδο ΜΜΕ.


Με αυτά και με αυτά μήπως μυρίζει εκλογές; Εκτός και αν είχαμε ξανασυνηθίσει, λόγου χάρη, επισκέψεις του Καραμανλή κατακαλόκαιρο σε ΚΕΠ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ! Σε όλους δηλαδή τους φορείς που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη... Υπομονή και σε ένα μήνα περίπου θα μάθουμε τις πρωθυπουργικές προθέσεις. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η εκλογολογία και οι αρμόδιοι να στρέψουν το βλέμμα τους στα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο των Ελλήνων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΘ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΟΥΝΤΕ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ...ΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟ

ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα ρειιιιι, να μην πατησει κανεις το ποδι του κατω!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!