Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Διαφήμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου στη ΝΕΤ!


Για πρώτη φορά , τουλάχιστον εμείς, είδαμε σε τηλεοπτικό σταθμό διαφήμιση συγκεκριμένου ΤΕΙ της χώρας μας, προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές. Πρόκειται για το αντίστοιχο του Μεσολογγίου που μετά τη θεσμοθέτηση του 10 ως βάση εισαγωγής, δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες του. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τέτοια περίοδο σε διαφημίσεις ιδιωτικών κολεγίων και ΙΕΚ με σκοπό την αύξηση της εγγραφής των πρωτοετών σπουδαστών. Σήμερα όμως, παρακολουθήσαμε λίγο μετά το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 3 την εν λόγω διαφήμιση, η οποία αναφέροταν στα τμήματα του ΤΕΙ λέγοντας ότι έχουν ζήτηση στην αγόρα εργασίας, αλλά και ότι το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος είναι δύο φοιτητουπόλεις πανέμορφες στις οποίες οι σπουδαστές θα ζήσουν αξέχαστα χρόνια. Θεωρούμε ότι σαν κίνηση είναι έξυπνη, αφού στοχεύει στην ενδυνάμωση και αναγέννηση των ήδη υπαρχόντων τμημάτων, προτρέποντας ουσιαστικά τους αποφοίτους των λυκείων που αυτές τις μέρες συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους δελτία να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα ανωτέρω, κάνοντας τη σωστή επιλογή. Μένει να δούμε και στην πράξη την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος. Υπομονή και ο Σεπτέμβριος κοντοζυγώνει….

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή ιδέα!
τα περισσότερα παιδια δηλώνουν στα τυφλά τις πόλεις
δεν ειναι πιο ωραίο να ξέρεις που πηγαίνεις ή να δηλώσεις μια πόλη που να σου αρέσει τουλάχιστον;;

Λένα

Ανώνυμος είπε...

μα στα τυφλα αντε να παει καποιος μεσολογγι. αν το δει γιατι να παει?!!

Ανώνυμος είπε...

έχει προηγηθεί αντίστοιχη διαφήμιση του ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ νομίζω πάλι σην ΝΕΤ. Όπως και να έχει καλή κίνησ είναι.

Ανώνυμος είπε...

για να μην παει στο αγρινιο...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ας δημιουργήσουμε μερικές ακόμα εκατοντάδες μελλοντικούς άνεργους, το Μεσολόγγι να γεμίσει φοιτητές και δε βαριέσαι... Πάρτε το απόφαση, από ακαδημαϊκής, οικονομικής και επαγγελματικής άποψης οι σχολές του Μεσολογγίου, όπως και πολλών άλλων επαρχιακών κωμοπόλεων θα ήταν καλύτερο για τους νέους μας να κλείσουν το γρηγορότερο. Άλλωστε ποια ανάγκη τις συντηρεί εκτός από τα στενά τοπικιστικά συμφέροντα;

Ανώνυμος είπε...

Σχολή αλιείας κλπ τέτοια? Πού να πας και τί να κάνεις σε τλετοιες σχολές. 2-3 χρόνια σφίχτηκαν εκεί στο ψαροχώρι κι έχουν σβήσει. Τόσα χρόνια ήταν κλά. Γι'αυτό θέλουν και σχολές από το ύπό ίδρυση Πανεπιστήμιο ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( για να μην ξεχνιόμαστε ). χωρίο με όλη τη σημασία της λέξης. Γυφτοχωριάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΙΑΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη διοίκηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου που προκειμένου να διατηρήσει τις τόσο καλά αμοιβόμενες θέσεις της και τα ενοίκια των σπιτιών του Μεσολογγίου σε υψηλά επίπεδα είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει διαφημιστικά τρικ και ψευδολογίες για να προσελκύσει φοιτητές και τα πορτοφόλια των γονέων τους.

Και η ταμπακέρα: Γνωρίζετε πόσο χαμηλά είναι τα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων προηγουμένων ετών από σχολές όπως ιχθυοκαλλιέργεια και ανθοκομία; Καλύτερα να επιχειρηματολογείτε βάσει αυτών των δεδομένων. Αν τολμάτε...

Ανώνυμος είπε...

11:21 eimai foithths sto agrinio!!!perish eixa peraseis sto mesologgi!!!se plhrofwrw oti sto messologgi kanoyn ta panta gia toys foithtes!!!enw sto agrinio tipota!!!kai mporei na einai koloxwri omws exei 4 fores parapanw foithtes apo thn megalopoly pou den exei tipota na diksei!!!ti zwh exete?mono magies kolate stous foithtes gia ths gkomenes toys!!!mono ekei to exw synanthsei ayto!!!opote eseis eiste xwriates!!!oso gia ayto pou eipes oti theloun sxoles apo to panepisthmio na eisai sigouros oti tha tis paroyn!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

εχω τελειωσει πριν απο 2 χρονια μια απο τις πανεπιστημιακες σχολες του αγρινιου και δουλευω αθηνα.επειδη αγαπησα ομως την πολη του αγρινιου αυτα τα 6 χρονια που ημουν στην περιοχη ενημερωνομαι που και που απο το blog σας.αυτο που εγω εχω να προσθεσω ειναι οτι το μεσολογγι κανει οτι μπορει για να περισωσει την ασχημη κατασταση που εχει περιελθει τα τελευταια χρονια και αυτο ειναι θεμητο.βεβαια δεν νομιζω να εχει και τρομερα αποτελεσματα η κινηση αυτη γιατι το επιπεδο σπουδων αλλα και η ζωη στο μεσολογγι εχει υποβαθμιστει αρκετα τα τελευταια χρονια.οσον αφορα το πανεπιστημιο στο αγρινιο,σαφως και πρεπει να γινει αυτονομο εδω και καιρο.η δουλεια που γινεται εκει ειναι πολυ καλη και κατω απο δυσκολες συνθηκες τις περισσοτερες φορες.

Ανώνυμος είπε...

POIO MESOLOGGI RE PAIDIA,PAEI AYTO MAS TELEIOSE.TO MESOLOGGI APO IERA POLI EXEI METONOMASTEI PLEON SE NEKRA POLI GIATI DEN KINEITAI TIPOTA PLEON EKEI.TA PANTA EXOYN PETHANEI APO TOTE POY OI FOITITES ARXISAN NA MIN ERXONTAI STIS SXOLES POY EXEI TO TEI.STO KATO KATO KAI SAN POLI DEN EIXE NA PROSFEREI KAI TIPOTA STOUS FOITITES OPOTE APO MONOI TOUS EVGALAN TA MATIA TOUS...TIS TRIPES POU NOIKIAZAN OI FOITITES TIS ONOMAZAN GARSONIERES KAI TIS MOSXOENOIKIAZAN.AS LOUSTOUN TORA TIS SINEPEIES TON PRAKSEON TOUS.

Ανώνυμος είπε...

Μαζι με τις υπολοιπες "καλοκαιρινες" διαφημισεις για παγωτα, αντηλιακα, σερβιετες... να και το ΤΕΙ Μεσολογγιου!

Ανώνυμος είπε...

10:20, στο Μεσολόγγι κάνουν τα πάντα για τους φοιτητές γιατί αυτοί είναι η τοπική "βιομηχανία" και κινούν την οικονομία της πόλης, ενώ στο Αγρίνιο η παρουσία σας δε γίνεται (ακόμα) αισθητή. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί την αμέλεια των τοπικών αρχών για τους φοιτητές ή τη συμπεριφορά κάποιων ντόπιων που έχουν κατέβει απ' τα βουνά. Σταδιακά όλα θα φτιάξουν, έχουμε ακόμα δρόμο. Άλλωστε ποιοτικά οι σχολές του Αγρινίου δε συγκρίνονται με του Μεσολογγίου σε κανένα επίπεδο, προ- και μεταπτυχιακό, όπως θα γνωρίζεις και εσύ αφού τις προτίμησες.

Ανώνυμος είπε...

σαφως και το επιπεδο σπουδων στις σχολες του αγρινιου δεν συγκρινονται με αυτες του μεσσολογγιου.εξαλλου στην μια περιπτωση μιλαμε για πανεπιστημιο και στην αλλη για τει οποτε ειναι και αυτονοητο σε καποιο βαθμο.τα τελευταια χρονια ομως δεν συγκρινεται και η ποιοτητα ζωης των φοιτητων σε αγρινιο εναντι του μεσολογγιου.στο αγρινιο μπορει να μην φαινονται μεν οι φοιτητες λογω του οτι ειναι πολυ λιγοτεροι σε σχεση με τον πληθυσμο της πολης ομως αυτα που εχει να προσφερει η πολη του αγρινιου σε αυτους ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αντιστοιχα του μεσολογγιου.δεν ειναι τυχαιο εξαλλου οτι ολο και περισσοτςεροι φοιτητες ερχονται απο το μεσολογγι στο αγρινιο ,για καφε,ποτο,βολτα η και για ψωνια κατι που πριν απο χρονια δεν γινονταν σε τετοιο βαθμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.- φοιτητης στο αγρινιο

Ανώνυμος είπε...

PO PO AGRINIOTIKO MENOS..EXEI LOGIKI AFOU TO AGRINIO EINAI STA AZITITA KAI ME TIN NEA PARAKAMPSI STA AORATA..PERASTIKA SAS PALIKARIA MOY

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση μπορει να εχει η παρακαμψη αγρινιου με το πανεπιστημιο και το τει μονο οι κομπλεξικοι μεσολογγιτες το ξερουν.ελεος,ακομα και σε θεματα παιδειας αλλου για αλλου ειναι μερικοι.και το καλο ποιο ειναι,οτι η παρακαμψη εχει ανασανει την πολη του αγρινιου και μενει μονο η καθετη συνδεση του αγρινιου με την παρακαμψη για πιο γρηγορη και ασφαλη μεταβαση στην ιονιο.μεσολογγιτες ξυδακι γιατι το κομπλεξ και η στερηση σας εχουν βαρεσει κατακουτελα....

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 3:59 δεν είναι μόνο αγρινιώτικο το μένος, τα διάβασες καλά τα σχόλια; Γράφουν και άνθρωποι ξένοι που κατάλαβαν τα χάλια σας. Όσο για την παράκαμψη, κάτσε στον κόμβο κάποια στιγμή και μέτρα πόσα αυτοκίνητα πάνε προς Αγρίνιο και πόσα προς Άρτα μπας και καταλάβεις ποιος είναι στα αζήτητα. Εσείς τώρα λούφα στο χωριό σας, ξυδάκι για τη ζήλεια και καλή ψαριά. Το μέλλον του Μεσολογγίου είναι μόνο το αυγοτάραχο!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3:59 πας καλά;
Σύνελθε αγόρι μου γιατί η πολλή απομόνωση της ιεράς (νεκρό)πολης σου έχει κάνει κακό!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

live your myth in... Tourlida! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ο αδερφος μου σπουδασε στο μεσολογγι και τον περισσοτερο καιρο τον περασε στο αγρινιο.ασε που την τελευταια χρονια νοικιασε σπιτι στο αγρινιο και πηγαινοερχονταν.σαφως και η ζωη για εναν φοιτητη στο αγρινιο απο διαφορες αποψεις ειναι καλυτερη απο αυτην στο μεσολογγι...

Ανώνυμος είπε...

10:20 μμ
afou isoun "foithths" sto mesologgi opws les gia poio logo re filaraki xanaedwses exetaseis gia na peraseis sto agrinio?afou pernages toso kala ekei kai htan ola toso wraia?e???
poly doulema peftei...

antonl είπε...

poli kontra ke apo tis dio meries.As milisw sa foititis mesologiou loipwn.Fysika oi sxoles opws ix8iokomias an8okomias denn exun na prosferun kati ke apla ine gia na pei ka8e taleporos pws einai foiitis.ine omws ke ales sxoles ine h logistiki , h pliroforiki ke oi sineteristes pou osoi apo autus to 8elun pragmatika vriskun sigura dulia sto tomea tous eite sas aresei ite oxi.twra pou 8a er8ei ke i sxoli aytomatismou 8a ine mia kenuria anasa na gemisei ligo to mesologi.Fysika ke oi mesologites koitane mono ti party tous, akriva enikia gia a8lia spitia, oi neoi exun ipervolika asximi simperifora stus foitities megalo misos xwris kapio logo ke otan akun pws emeis tus taizume tus kakopaei gt an den itan oi foitites 8a voskan provata ke 8a ilpizan stus perastikus gia avgotaraxo.to mesologgi opws ke na xei ine mia mikri poli estw kwmopoli omws ine omorfo kai grafiko, kamia sxesi me to agrinio p enw ine megalo ke vriskeis ta panta ke se logikes times ine mounto ke axaro.
den ine lysi na krazei o enas ton alon prepei na vre8ei mia mesi lysi pistevw

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ,τι να λεμε τωρα ανασανε λιγο το αγρινιο απο τα φορτηγα και τις νταλικες.τα λεωφορεια ετσι και αλλιως απο αγρινιο περνανε ολα γιατι απο το αγρινιο ζουν τα περισσοτερα κτελ της περιοχης.το μεσολογγι ξεχαστε το μην ασχολειστε καν,εχει σβησει απο τον χαρτη σχεδον.ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα δεν τους σωζει απο τα αζητητα.εκει μια ζωη με το κομπλεξ και την στερηση θα μεινεται....

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti nyxterinh zwh exei to agrinio?to mesologgi exei kalyterh!!!ekei toylaxiston blepeis mono foithtes!!!sto agrinio mono xwriates!!!paidia einai lysasmenoi me tis gkomenes!!!mwlis perasei mia thn koitazoyn apo panw mexri katw kai gurizoun mexri na mhn thn blepoyn!!!ektos oti sfirizoun kai to paizoun daides!!!pioi oi agriniwtes pou katebhkan apo ta bouna kai exan oloi probata meta kapna kai twra taxi ti paizoyn arxodes!!!eleos!!!symfwnw oti oi sxoles sto agrinio anebainoun kai se 10 xronia tha einai mia xara antitheta to mesologgi pefth OMWS an parei sxoles apo to upo idrish panepisthmio thn exoun bamenoi oi agriniwtes!!!a kai tyo agrinio prosferei stous foithtes mono perisorera psonia!!!(oute pull and bear den exei alla telos panton)oute esties oyte upodomes oute tipota allo den exoun!!!mono kathhghtes poy to paleyoyn!!!foithths sto agrinio!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΦΕ ΝΤΟΜΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια για πια ζωη μιλατε στο μεσολογγι.παει αυτη πεθανε εδω και καιρο.περα απο εναν πεζοδρομο που μαζευονται καθε λογις κοσμος(απο αλβανους,γυφτους,10χρονα και γεροντια)δεν υπαρχει τιποτα αλλο στο μεσολογγι.στο αγρινιο οι επιλογες ειναι ασυγριτα περισσοτερες τοσο σε καφε,διασκεδαση και εννοειται αγορα.ασε που τωρα με τα μαγαζια που ανοιξαν στην λιμνη το επιπεδο εχει ανεβει παρα πολυ.δεν ειναι τυχαιο εξαλλου που ολο και περισσοτεροι φοιτητες ερχονται στο αγρινιο απο το μεσολογγι για να δουν και κατι διαφορετικο γιατι εκει εχει καταντησει κοροιδεια το πραγμα απο 4-5 καφετερειες το πολυ που υπαρχουν και τιποτα αλλο.και οταν γινει και αυτονομο το πανεπιστημιο στο αγρινιο τα πραγματα θα γινουν και ακομα καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να χτυπιούνται εκεί στο Μεσολογγάκι πανεπιστημιακές σχολές δε θα πάρουν. Μη γελιούνται, ποια επαρχιακή πόλη ανάλογου μεγέθους έχει παράλληλα και ΑΕΙ και ΤΕΙ; Απλά έχουν συνηθίσει να τους τρέφουν οι σπουδαστές και οι φαντάροι και τους κακοφαίνεται τώρα που τραβάνε την κατηφόρα. Και αντί να βασιστούν στις δυνάμεις τους (λέμε τώρα) το 'χουν ρίξει στην κλάψα και τα παρακάλια! Όχι άλλο κάρβουνο ρε ψαρόμυαλοι!

Ανώνυμος είπε...

5.54 βλεπω το ξερεις καλα το μεσολογγι...συχνος επισκεπτης

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ψαρομυαλε τοσο που ειναι το χωριο σου πως να μην το ξερει κανεις.μεχρι να κανεις μια βολτα παει τελειωσε....δεν ειστε για τιποτα παρτε το χαμπαρι....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ,ΔΙΧΩΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Γ'ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΗ, ΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ. ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να επισημάνω σε σας που μιλάτε με τόσο κολακευτικά λόγια για το Μεσολόγγι ότι αν είστε ξένοι, πρέπει να μάθετε ποιο είναι το Μεσολόγγι & ποιο είναι το Αγρίνιο. Αν είστε (φούληδες) πρέπει το λιγότερο να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που κάνετε τόσο ωραία σχόλια!!! Εγώ είμαι 20 km μακριά απ' το Μεσολόγγι & 30 km απ'το Αγρίνιο. Περνάω πολύ καλύτερα όταν πάω στο Μεσολόγγι με τους ψαράδες παρά στο Αγρίνιο με τους καραγκούνηδες κ τους φούληδες που κατέβηκαν απ' τα Γκράβαρα και- αποβλακωμένοι απ' τις καπνόριζες - μας το παίζουν πολιτισμένοι... Το Μεσολόγγι (η νεκρόπολη όπως λέτε) έχει την ΙΣΤΟΡΙΑ του κ' τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του, στοιχεία γνωστά σε όλο τον κόσμο.Αντιθέτως, το Αγρίνιο ή αλλιώς το (ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ) είναι γνωστό μόνο για τα καπνά του που κ' από αυτά έμειναν μόνο οι ρίζες, οι οποίες παρεπιπτόντως είναι κ' (ΧΟΝΤΡΕΣ...) τι θα τις κάνουν δεν ξέρω!!!!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΩΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά

Ανώνυμος είπε...

10:15 πού σου αρέσει να διασκεδάζεις δε μας αφορά, σε πολλούς περισσότερους άλλωστε αρέσει το Αγρίνιο και σε αυτό περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους. Αλλά να θαυμάζεις τον πολιτισμό (ποιον;) της ιεράς νεκρόπολης του Μεσολογγίου και παράλληλα να κράζεις το Αγρίνιο κατεβαίνοντας από το χωριό σου πάει πολύ! Και καλά οι ψαρόμυαλοι, λένε καμιά μ...κία για να παινέψουν το σπίτι τους, εσύ όμως για να γουστάρεις τόσο την ψαρίλα έχεις μεγάλο βίτσιο αγόρι μου!

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia ka8este kai malwnete gia to an einai kalytero to agrinio h to mesologgi? gt tetoia ex8ra? egw perasa sto b eksamhno ths dioikhshs koinwnikwn-syneteristikwn epixirhsewn kai organwsewn sto mesologgi..to exw psaksei kai exei epaggelmatikh apokatastash..to oti einai tei den me kanei na niw8w katwterh apo ta tmhmata aei tou agriniou gia paradeigma! eimai apo nhsi,apo th rodo..tha mou einai dyskolo na syni8isw sth sterea ellada vevaia alla entaksei 8a gnwrisw allo tropo zwhs!me ola ayta pou exete pei omws gia to mesologgi me fovizetai...enta3ei den perimenw kamia tromerh polh alla oxi kai toso frikh oso perigrafetai!

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia ka8este kai malwnete gia to an einai kalytero to agrinio h to mesologgi? gt tetoia ex8ra? egw perasa sto b eksamhno ths dioikhshs koinwnikwn-syneteristikwn epixirhsewn kai organwsewn sto mesologgi..to exw psaksei kai exei epaggelmatikh apokatastash..to oti einai tei den me kanei na niw8w katwterh apo ta tmhmata aei tou agriniou gia paradeigma! eimai apo nhsi,apo th rodo..tha mou einai dyskolo na syni8isw sth sterea ellada vevaia alla entaksei 8a gnwrisw allo tropo zwhs!me ola ayta pou exete pei omws gia to mesologgi me fovizetai...enta3ei den perimenw kamia tromerh polh alla oxi kai toso frikh oso perigrafetai!

Ανώνυμος είπε...

me ola auta exw provlhmathstei gia t an prepei n dhlwsw t tei st mesologgi...toso xalia einai pia???

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ [ΕΠΔΟ] ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!!
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ & ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!