Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

''Πόλεμος'' ΚΚΕ-Οικολόγων Πράσινων για την εκτροπή του Αχελώου.


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''Ριζοσπάστης''
Επίθεση με προκλητικά ψεύδη και ανυπόστατη επιχειρηματολογία εξαπολύουν, με ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι - Πράσινοι κατά του ΚΚΕ και των επιστημονικά τεκμηριωμένων θέσεών του για το, ζωτικής σημασίας, έργο εκτροπής του Ανω Ρου του Αχελώου. Ενοχλημένοι από την καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ ότι τα μεγάλα συμφέροντα που αντιπαλεύουν την ολοκλήρωση των έργων εκτροπής μέρους των νερών του Ανω Ρου του Αχελώου, βρήκαν νέο σύμμαχο, το κόμμα τους, που τάχθηκε κατά της υλοποίησης του έργου, οι Οικολόγοι - Πράσινοι επιχειρούν με το αντιΚΚΕ παραλήρημά τους, να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, σχετικά με την ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρουν ψεύδη όπως ότι: το ΚΚΕ δεν λέει ούτε λέξη για τις αιτίες του αρδευτικού προβλήματος και δεν προτείνει καμία ουσιαστική λύση. Προκαλούν με τον ισχυρισμό τους ότι «το ΚΚΕ δεν λέει την αλήθεια στους αγρότες, ότι δηλαδή η εκτροπή του Αχελώου δεν αφορά στο σύνολο των αγροτών, αλλά μια μικρή ομάδα προνομιούχων αγροτών». Ειρωνεύονται, ακόμα, και τους επιστήμονες και τα τεκμηριωμένα συμπεράσματά τους για την πολλαπλή χρησιμότητα του έργου , υπέρ του λαού, τα οποία και το ΚΚΕ αναδεικνύει, στα πλαίσια της πρότασής του. «Οταν λέτε - αναφέρει - ότι ο επιστημονικός κόσμος στηρίζει την εκτροπή του Αχελώου, μήπως θα μπορούσατε να ονομάσετε μερικούς επιστήμονες ή κάποιους επιστημονικούς φορείς για να καταλάβουμε κι εμείς σε ποιου είδους επιστήμη αναφέρεστε;». Επικαλούνται δε «κάποιους ασυνείδητους επιχειρηματίες που τρίβουν τα χέρια τους με την εκτροπή του Αχελώου» γιατί θα ρίχνουν πιο εύκολα τα λύματα στον Πηνειό και ισχυρίζονται ψευδώς ότι το ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία άλλα λέει και «χρησιμοποιεί διγλωσσία».
«Ξεπληρώνει γραμμάτια»!
Σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι Οικολόγοι - Πράσινοι φαίνεται πως έχουν πάρει ζεστά τον ρόλο τους ως πολέμιοι της εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου, αξιοποιώντας και το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα και ξεπληρώνοντας γραμμάτια στα μεγάλα συμφέροντα που τους στήριξαν.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Δεν νομίζουμε πως είναι "αδιάβαστοι" και "άσχετοι" οι κύριοι Οικολόγοι - Πράσινοι και λένε "χοντρές" αναλήθειες στην ανταπάντησή τους για όσα η ΝΕ του ΚΚΕ τούς καταλογίζει για τις θέσεις τους για την εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου. Αντίθετα, φαίνεται πως έχουν πάρει ζεστά τον ρόλο τους ως πολέμιοι της εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου, αξιοποιώντας και το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα και ξεπληρώνοντας γραμμάτια στα μεγάλα συμφέροντα που τους στήριξαν.
Γι' αυτό αντί να δικαιολογήσουν τη θέση τους απαντούν με αντιΚΚΕ κραυγές και καραμπινάτα ψέματα στις απλές αλήθειες που το ΚΚΕ τούς λέει: Οτι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα που αντιπαλεύουν το έργο και θέλουν είτε να το καθυστερήσουν είτε να το ακυρώσουν. Γι' αυτό άθελά τους, βέβαια, αποκαλύπτονται με όσα λένε και γράφουν, όπως για παράδειγμα για "ασυνείδητους επιχειρηματίες" !!! ...που με την κατασκευή των έργων θα μπορούν πιο εύκολα να ρίχνουν τα λύματά τους στον Πηνειό, γι' αυτό υποστηρίζουν το έργο... και άλλα φαιδρά.
Αλλά όμως δεν μπορεί να μη γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ έκανε δύο ημερίδες στη Θεσσαλία για την εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου και έχει επεξεργασμένες και δημοσιευμένες τις θέσεις του εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν μπορεί επίσης να μη γνωρίζουν ότι και στην Αιτωλοακαρνία το ΚΚΕ έχει την ίδια θέση υπέρ των έργων εκτροπής παλεύοντάς την ανοιχτά και δημόσια.
Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ μιλά για μικρομεσαίους αγρότες που ακόμα είναι σε μαζική κλίμακα στη Θεσσαλία κι' όχι γενικά για αγρότες και πως το νερό είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα όπως οι ίδιοι οι Οικολόγοι - Πράσινοι δημόσια λένε. Γι' αυτό και λέμε ότι η επίσπευση των έργων είναι ζωτικής σημασίας για την μικρομεσαία αγροτιά.
Δεν μπορεί επίσης να μην ξέρουν πως το έργο της εκτροπής δεν σημαίνει για το κίνημα και για το ΚΚΕ να μπει το νερό στην κύτη του Πηνειού για να καταλήξει στη θάλασσα αλλά η πλήρης αξιοποίησή του σύμφωνα με τεκμηριωμένες προτάσεις που υπάρχουν.
Απλά φαίνεται πως οι Οικολόγοι - Πράσινοι είναι συνειδητά ταγμένοι στην άλλη όχθη του ποταμού κόντρα κι ενάντια στην εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου και στα λαϊκά συμφέροντα, γι' αυτό και το αντιΚΚΕ παραλήρημά τους και τα προβοκατόρικα ψέματα σε βάρος του.
Ευκαιρία είναι να τους γνωρίσουν καλύτερα όσοι τους ψήφισαν για τις "οικολογικές τους περικοκλάδες" και ανάλογα να τους ανταμείψουν στις επόμενες εκλογές».

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ-ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ-ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΟΙ ''ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ'' ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)!!!
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΠΩΣ ΟΙ ΑΙΤ/ΝΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ) ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ!!!
ΩΣ ΤΟΤΕ:
''ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ''
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

Koan είπε...

Συνασπισμό που το πιο προσφατο ρουφιανιλικη που μου έρχεται είναι το οτι κατεβασε τους μαθητες να παιξουν ξυλο στις πορειες το δεκεμβρη με τα ματ και ειναι υπερ της διαχωρισεις των ναρκωτικων ??
Ή οικολόγους που χρηματοδοτειται απο οργανώσεις τυπου "green peace" που αυτες τα περνουν απο την Ευωπαικη Ένωση και εχουν αντιοικολογικές ιδέες? (και περι πολιτικής και προβληματων των εργαζομένων κανενας λόγος?)

Το ΚΚΕ μπορει να εχει προβλημα στον εκσυχρονισμό ωστοσο για την γλώσσα του και για οσα εννοει δε παιρνει κανεναν να μιλάει χρησιμοποιει τις σωστες λεξεις και ποτε δεν αφηνει ασαφειες σε οσα λεει. Εχει συγκεκριμένες προτάσεις και αν δε της βλέπεις φιλε 8:10 εισαι ανενημέρωτος . Για στειλε οσες θεωρεις αοριστες και γενικές θεσεις του πανω στο θέμα . Το να παπαγαλίσεις για αλλη μια φορα οσα λεει ο Αλαβάνος , ο Καρατζαφερης , Ο Γιωργακης και ο Κωστακης (ανθρωποι που κατ'εξοχήν με τις πολιτικες τους κοιτάνε το προσωπικο και κομματικο συμφέρον τους παρα τιποτα αλλο) δε βγάζει πουθενα και ο λαος σιγα σιγα τα καταλαβαινει αυτα...

Ανώνυμος είπε...

το κκε και ολα τα κομματα εκτος απο συριζα και οικολογους θελουν ο αχελωος να μην εκβαλει στο ιονιο αλλα μεσω πηνειου να εκβαλει στο αιγαιο πελαγος.
το περιβαλλον για το κκε ειναι ενα μεσο εκμεταλευσης και υποταγης στο δυναμισμο της ανθρωπινης παρεμβασης ,αλλωστε και στην σοβιετικη ενωση ειχαν καταστρεψει τα παντα και λεηλατησαν οτι φυσικο πορο ειχαν για την οικοδομηση του νεου ανθρωπου.(ποταμια λιμνες κοιτασματα ,πυρηνικα τα παντα οχι στο βωμο του κερδους αλλα στο βωμο του σοσιαλισμου)
και η αιτωλοακαρνανια εχει και εκπροσωπο για να βοηθησει σε αυτη την λεηλασια του πλουτου της περιοχης μας.

Ανώνυμος είπε...

To KΚΕ μπορεί να έχει μείνει λίγες δεκαετίες πίσω αλλά γενικά έχει ξεκάθαρες θέσεις και στην τελική έχει την πλάκα του. Αντίθετα οι Οικολόγοι - ΤΣΥΡΙΖΑ και λοιπά "προοδευτικά" στοιχεία από τη μία καταγγέλουν τους πάντες για να τους προβάλουν τα κανάλια και από την άλλη τα πάνε περίφημα με επιχειρηματίες και συμφέροντα. ΝΑΙ στην εκτροπή, εκτός αν κάποιος έχει καλύτερη ιδέα για την εκμετάλλευση των υδάτων του Αχελώου που χάνονται στη θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

@ Κοαν
Μήπως ως φοιτητής κλπ κλπ μπορείτε να μας διευκρινήσετε ΠΩΣ εξηγείται η ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΊΚΗ παπαρολογία με την "φτού και τούκα πρό" συμμετοχή στις Ευροεκλογές, προκειμένου να "ΠΈΣΟΥΝ" τα ευρόπουλα της "συμμετοχής", σ΄αυτές από το κόμμα των κρυστάλλινων θέσεων και τοποθετήσεων;

Koan είπε...

Φίλε μου δεν είμαι ουτε ΠΚΣτης Ουτε ΚΚες .. Είμαι μάλιστα της άποψης οτι το κουμουνιστικο κομμα της Ελλάδας (του 8 % οχι τα μικρα που δε τα ξερω και δεν εχουν την ιδια ιστορια) πεθανε το 1953...
Περα απο αυτο λοιπόν το ΚΚΕ δε γίνεται να μείνει έξω απο μια πολιτική μάχη (και υστερα παλι εσεις να το καταχεριάζεται ως οπισθοδρομικό) και στην προκειμένη παρόλο που οι απόψεις του για την ΕΕ περί συμφερόντων κλπ κριτικής που της ασκεί με βρίσκουν 10000000% συμφωνο , είμαι υπέρ της Ελλάδας στην Ε.Ε. μονο για λόγους εθνικής ασφάλειας (εκτος αν καποιος μου υποράψει λυση πιο ειρηνική απο τον συμβιβασμό με την Ε.Ε.)... Περα απο αυτο φίλε 12:14 πες μου ποιο είναι το λιγότερο αδιάφθορο κόμμα που μιλάει με συγκεκριμένες προτάσεις.. Και σε τι εισαι αντιθετος με το ΚΚΕ..

Ανώνυμος είπε...

To KKE δε παλευεταο μαγκες.
ΤΟ ΚΚΕ είναι μπιτ για ντιπ με λίγα λόγια.
Με κουρασε μεχρι και το κειμενό τους...αν είναι δυνατόν λες και άκουγα ΚΝΙΤΗ πρωί πρωί.
Μην περιμένετε να κανει κανενας τίποτα και απο τα κόμματα που είναι κατα της εκτροπής.
Γι' αυτό λοιπόν παρτε σπρέυ ,μπογιες γράψτε βάψτε ,αντιδραστε και μη κλαίγεστε μόνο.
Δεν έχετε χορτάσει απο ΝΔ και Πασοκ;
Δε νοιώθετε όταν σας πέρνουν τον αχελώο είναι σαν να σας πέρνουν το σπίτι;
Καθηστε εκεί τσακωθείτε μεταξύ σας.
Πάτε μια βόλτα κατω στο δέλτα να δείτε τι δεν έχετε δεί.Βγάλτε καμιά φωτό .Καντε κατι διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Aς απαντήσω εγώ εντί για το Κοαν!
Και με ττην αστική δημοκρατία διαφωνεί το Κ.Κ.Ε αλλά συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές, το ίδιο γίνεται και με τις Ευρωεκλογές!
Χρησιμοποιοεί όλα τα μέσα που του παρέχονται γιαα την ανατροπή αυτόυ του συστήματος!

Υ.Γ 1 Ο κόσμος δεν αλλάζει με τις εκλογές..
Υ.Γ 2 Δε μπορώ να στο αναλύσω περισότερο!Βιβλία για να βρεις απάντηση στο ερώτημα που έθεσες υπάρχουν!Το Κράτος και Επανάσταση του Λένιν θα σου έλυνε αρκετές απορίες!Αρκεί α έχεις όρεξη να διαβάσεις και να μάθεις και την αντίθετη άποψη.
Υ.Γ Αυτά περί συμμετοχής μόνο για τα χρήματα είναι επιχειρήματα του καφενείου και του Πάγκαλου..

Ανώνυμος είπε...

το να μιλανε για επανασταση οι σταλινικοι ειναι οτι πιο οξυμορο και γελιο συναμα που ακουγεται απο την πλευρα τους
μιλανε αυτοι που εχουν γινει οι μεγαλυτεροι ρεφορμιστες της αριστερας
μιλανε για λενιν και μαρξ και στην πρακτικη τους σαν κομα απο την κεντρικη τους γραμματεια μεχρι την λαικη τους βαση απεχουν ετη φωτος απο την πραγματικοτητα
ως ποτε θα πιπιλατε αυτη την καραμελα της δηθεν αντιστασης της δηθεν ανυπακοης στο στο συστημα
περα απο τους ψηφους που νοιαζεσται να μην χασετε και τα συνδικαλιστικα σας φεουδα
δεν σας νοιζει τιποτα αλλο

και ερχονται τωρα και μας μιλανε για το νερο που χυνεται στη θαλασσα
και παει ανεκμεταλευτο
και καλα δεν τους νοιαζει τοσους ψηφους που παιρνουν στον καμπο

την τεραστια οικολογικη καταστροφη δεν τους νοιαζει και ουτε καν την αναφερουν η την συζητουν
λες και δεν υπαρχει καθολου αυτη η παραμετρος
χαρακτηριστικο της σταλινικης προπαγανδας και αποπροσανατολισμου της αληθειας

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ koan εισαι στον κοσμο σου εντελως
ο διαχωρισμος ναρκωτικων εχει γινει στις περισοτερες ευρωπαικες χωρες με σκοπο την μειωση χρηστων χημικων ουσιων
δεν ειναι το ιδιο η ηρωινη κοκαινη μετη ινδικη καναβη
ενημερωσου πρωτα και μετα να λες αερολογιες
και για να μαθεις και κατι αλλο κανενας μαθητης δεν περιμενε κανενα συρζα για αντιδρασει στη δολοφονια του αλεξη
οι μαθητες κατεβαιναν απο μονοι τους χωρις να εχουν κοματικους νταβαδες απο πισω τους οπως γινεται σε μερικα κοματα που ξεκινα η κατηχηση τους απο το γυμνασιο
ξεχνας μηπως οτι δολοφονησαν εναν 15 χρονο συμμαθητη τους εν ψυχρω ενας αστυνομικος
ευτυχως που υπαρχουν νεοι ακομη με ιδανικα για ελευθερια και κοινωνικη ισοτητα ολων των ανθρωπων και αγωνιζονται χωρις να σκυβουν το κεφαλι
με αξιοπρεπεια

Koan είπε...

@11:51... για αυτο σπασανε οτι μαγαζι υπήρχε (και εκτος πολυεθνικών). Οσο για τα ναρκωτικά ψαξε και τις αντιστοιχες ερευνες να δεις οτι αυτο το συστημα μονο οξύνει το πρόβλημα . Από πολλα χρονια πισω (γυρω στο 1900) παντα βρισκανε κατι πιο μαλακο ως μια δοση υποκατάστασης στο ναρκωτικο που επαιρνε καποιος ετσι ώστε για να βγει απο την εξάρτηση .. αλλα στο 90% των περιπτώσεων εθίζονταν και στο υποκατάστατο και το προβλημα απλα συνεχιζοταν και αλλαζαν οι ουσίες

@9:54 .. δεν ηθελα να αναφερθω σε μικροπολιτική και παιχνίδια εντυπώσεων του στυλ Παγκαλου .. αλλα ετσι ειναι οπως τα λες

υ.γ. ουτε κνιτης ειμαι

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές 2007

Κ.Κ.Ε. 10.06 % 19,804 N.ΛΑΡΙΣΑΣ
K.Κ.Ε. 6.25 % 11,396 Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚ.

Όσοι πιστεύουν ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ της εκτροπής για αυτούς τους 8.500 παραπάνω ψήφους της Λάρισας είναι τουλάχιστον....

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τα σκληρά και μαλακά για πηγαίνεται να ρωτήσετε σε κανένα κέντρο αποτοξίνωσης και θα δείτε ότι οι περισότεροι που πέφτουν στα σκληρά ξεκινούν από τα μαλακά!!Διαβάστε έρευνες που έχουν γίνει!
Κοινωνία ελέυθερη από ναρκώτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά!

Ανώνυμος είπε...

''ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ... ΧΑΣΙΣ''
...ΠΟΛΥ ΦΩΣΚΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ''ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ''!!!
ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ: AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ!!!
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!
ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ: TEΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ''ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ''ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η Η ΕΚΤΡΟΠΗ Τ ΑΧΕΛΩΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΘΕΟ Ο ΤΟΠΟΑ ΜΑΣ??? ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

οι ερευνες γραφουν οτι πλεον οι νεοι ξεκινουν τη χρηση ναρκωτικων κατευθειαν απο ηρωινη και διαφορα χαπια
στην ολανδια οπου εχει εφαρμοστει το μετρο αυτο γιατον διαχωρισμο των ουσιων εχουν μειωθει κατα πολυ οι χρηστες τοξικων ουσιων
διαβαστε και καμια ερευνα διαφορων γιατρων που ασχολουνται με τα θεματα αυτα και θα δειτε απο τις μελετες τους τι προκυπτει
και μην σκεφτεσται σαν την θειτσα απο το γριμποβο

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

Ανώνυμος είπε...

KOAN STO Y.G. GRAFEIS DEN EIMAI KNITHS AYTO TO KATALABAME
ALA GIA NA SYMFVNEIS ME TIS TESEIS TOY KKE THA EISAI KAI ESY ENAS ALOS OPADOS TOY XOYNTOLAOS POY TYXAIA SYMPIPTOYN OI APOPSEIS SAS
RE POS TA FERNEI H ZOH KKEDES NA SYMFVNOYN ME BASILIKOYS-XOYNTIKOYS

Ανώνυμος είπε...

1 kai 40 pes mou pou sumfonei to KKE me to laos gia na ksero kai ego pou psifizo kke na mh to ksanapsifiso...
Bgalte to antikke sas menos....

Koan είπε...

δεν ανήκω πουθενα.. Ειμαι οπαδός της λογικής .. Συμπιπτουν οι απόψεις των δυο κομμάτων μονο σε σοσιαλιστικα θεματα που αφορουν δομημένη κοινωνία .. Διαφωνούν στη δόμηση τους μη τα εκμηδενίζεις όλα φιλε 1:40

Koan είπε...

Αλλα επισης να συμπηρωσω οτι μπορει το ΛΑΟΣ να καταγγέλει (με αλλο τροπο) τα ιδια πραγματα με το ΚΚΕ.. αλλα οχι οτι ειναι και σοσιαλιστικό κομα μην παρερμηνευτο αν ειναι δυνατο..

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μην εχουν τα ιδια χρωματα με το κκε αλα το λαος εθνικοσοσιαλιστικο κομα δηλωνουν οτι ειναι

Ανώνυμος είπε...

το αντι κκε μενος που μας βγαινει μερικες φορες σε ενα μεγαλο βαθμο φταιτε και εσεις που εχουμε φτασει σε αυτο σημειο
η αυτοκριτικη σας σο κομα σας ειναι αγνωστη λεξη για εσας και πρεπει να γινεται παντα απο ολους

ανωνυμε 7.00 μπορει να μην συμφωνουν σε πολλα θεματα το κομα που στηριζεις η ΣΙΩΠΗ σας εδω και τοσα χρονια απεναντι στους φιλοχουντικους και ακροδεξιους του λαος ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ στο να μεγαλωνει περισοτερο το αυγο του φιδιου
αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα ατοπηματα του κκε απεναντι σε αυτους που πρωοθουν την ξενοφοβια τον ρατσισμο σε αυτους που προτεινουν κουκουλονομους και την αρση του πανεπιστημιακου ασυλου καταριψη αεροπλανου των τουρκων με οτι αυτο συνεπαγεται υπογειες σχεσεις με παρακρατικους της χρυση αυγης και αλλες πολες προτασεις βγαλμενες απο το τριτο ραιχ
θα μου αρεσε πολυ να συγκρουστειτε ανοιχτα και πιο μαχητικα απεναντι σε αυτους που ολα τα παραπανω υποστηριζουν με σθενος και οχι να μαχεστε για πιο κομα θα εχει την αρχηγια στην αριστερα και τα περισοτερα ποσοστα και να μιλατε για προβοκατορες ανθρωπους που σε αρκετα συμφωνουν μαζι σας αλα με διαφορετικες πρακτικες

ο εχθρος δεν ειναι αναμεσα στους προλεταριους αλα απεναντι σε αυτους που ερχονται με φασιστικες και ακροδεξιες ιδεολογιες και παραμυθιαζουν τον κοσμο

Ανώνυμος είπε...

Ποια συνενοχή και ποια ΑΝΟΧΗ!!
Που την είδες ρε φίλε?
Από βγαίνει το συμπέρασμα αυτό!!
Ειλικρινά δε μπορώ να σου απαντήσω, γιατί είναι σα να με ρωτάς αν ο γαϊδαρος πετάει...
Έλεος να κάνουμε κριτική αλλά αυτή να προκύπτει από τις θεσεις του εκάστοτε κόμματος και όχι από αυθέραιτες αοριστολογίες!

Υ.Γ Πάρε και μια φορά το μήνα ένα ριζοσπάστη να διαβάσεις!Εκεί εναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις του κκε!
Τώρα αν αυτό το συμπέρασμα που έβγαλες για τηστάση του ΚΚΕ απέναντι στο Λαος προκύπτει από την ανάγνωση της Ελευθεροτυπίας,της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κ.τ.λ τότε τι να πω...

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΚΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ posts ....

marta είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ;ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΙΛΟ).ΟΤΙ ΘΑ ΟΦΕΛΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ.ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ.Η ΓΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.ΑΝΤΙΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΕ ΚΙ Ο DOUGLAS ADAMS.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η καραμέλα "των υδάτων του Αχελώου που χάνονται στη θάλασσα." μόνος σου τη βρήκες ή την πήρες από τα δήθεν επιχειρήματα των εργολάβων & τ ΥΠΕΧΩΔΕ. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν χάνονται αλλά συντηρούν το δέλτα και τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Χωρίς τα ύδατα αυτά όλο το οικοσύστημα εκεί θα καταρεύσει π.χ. τα ψάρια θα πεθάνουν στη λιμνοθαλασσα, κι αυτό ειναι μόνο κάτι αμελητέο μακροπροθεσμα. Σε τέτοια ζητήματα, δεν σηκώνει τέτοιες χαριτωμένες δικαιολογίες

Koan είπε...

+1 σε Μαρτα με εκφράζει απόλυτα

Ανώνυμος είπε...

12:36 για να είμαι ακριβής πήρα την έκφραση από τα πορίσματα διαφόρων ομάδων επιστημόνων, τα οποία φυσικά χρησιμοποιούνται και στην επιχειρηματολογία του ΥΠΕΧΩΔΕ. Αυτό από μόνο του δεν τα καθιστά ανακριβή όμως, έτσι δεν είναι; Εσύ από πού ακριβώς αντλείς την άποψη ότι "τα ψάρια θα πεθάνουν κτλ" αν μειωθεί κατά ένα ποσοστό η ροή του Αχελλώου; Από τις οικολογικές υστερίες συγκεκριμένων κύκλων;

Ανώνυμος είπε...

Κάποια βασικά στοιχεία.
1. Ο Πηνειός στέρεψε για τον ίδιο λόγο που θα στερέψει και ο Αχελώος και δεν είναι άλλος από την υπερβολική εκμετάλλευση των υδάτων.
2. Η τάση των τελευταίων ετών στην αγροτική πολιτική της ΕΕ, θέλει (και είναι λογικό) χώρες με μικρές εκτάσεις όπως η Ελλάδα να μην επενδύουν μακροπρόθεσμα σε καπνοκαλλιέργειες (π.χ. βαμβάκι)
3. Η ΕΕ και πάλι επιβάλει(σωστά) κανόνες στην διαχείριση των υδάτων. Η Ελλάδα απειλείται με πρόστιμο καιρό τώρα για την μη τήρηση των κανόνων αυτών. (π.χ. τα αρδευτικά κανάλια πρέπει να είναι κλειστά και όχι ανοικτά, όπως εδώ, για την αποφυγή απωλειών μέσω εξάτμισης, δλδ το περισσότερο νερό από οποιοδήποτε ποτάμι πάει χαμένο).
4. Αν ισχύσει το 4 και μερικώς το 3, η ροή στον Πηνειό θα αποκατασταθεί μόνη της. Αν προχωρήσουμε ολικώς στο 3, και αν υιοθετήσουμε καλλιέργειες συμβατές με το δυναμικό του θεσσαλικού κάμπου, τότε και πρόβλημα με το νερό δεν έχουμε και η δυναμική (σε €) του θεσ. κάμπου τουλάχιστον θα είναι η ίδια.

Μπορεί να μου πει κάποιος, με επιχειρήματα δικά του, που μπορεί να ωφελήσει η εκτροπή με κόστος 0,5 δις € τουλάχιστον επιπλέον. Τα χρήματα αυτά αν τα δώσουν στους αγρότες του κάμπου για να κάνουν τα παραπάνω, θα υπάρχει σημαντικό οικονομικό όφελος για την Ελλάδα. Αντίθετα αν γίνει το έργο, το κόστος από την καταστροφή (σε €) θα είναι μεγάλο, και τα οφέλη μηδαμινά.
Για τους παραπάνω λόγους η ΕΕ δεν χρηματοδοτεί το έργο.
Όσο για τα περί ΚΚΕ, ας συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αριστερά, αλλά μαγαζάκια, που προσπαθούν να επιζήσουν, με των προσεταιρισμό συγκεκριμένων ομάδων, χωρίς να νοιάζονται για το συμφέρον των τελευταίων και του συνόλου, αλλά για το δικό τους.

marta είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕΝΝΟΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΘΑ ΧΑΣΩ 500 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ.ΘΑ ΠΝΙΞΩ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΞΕΡΟΛΩΝ,ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟI ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ COCA-COLA ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ FAST FOOD KAI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ;Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ IF YOU KNOW WHAT I MEAN.Koan ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Koan είπε...

Αρθρο πάντως για Κομμουνισμο και λοιπά στο blog μου, όποιος θελει τσεκάρει..

Ανώνυμος είπε...

ο ριζοσπαστης ειναι για εσωτερικη αποχαυνωση γιατι μονο οσοι ειναι στο κομα την διαβαζουν γιατι πολυ απλα ο γραπτος λογος που χρησιμοποιουν εναι μονο να δαφημμιζεται το κομα σας και οτι εχει να κανει με τα συνδικαλιστικα σας κατορθωματα
ετσι και οι αλλες εφημεριδες που ανεφερες κανουν την ιδια δουλεια για τα κοματα που της στηριζουν

εγω τα συμπερασματα μου τα βγαζω απο ανθρωπους που αυτα που γραφουν τα κανουν και πραξη
και οταν τους ακουω δημοσια τις θεσεις τους απεναντι σε ολα αυτα που ανεφερα παραπανω

τα επιχειρηματα σας φιλοι και οπαδοι του κκε (καλα για τους αλους που ειναι υπερ δεν τους αναφερω καντο μονο που τους ενδιαφερει πια βγηκε μις αιτωλοακαρνανια) για την εκτροπη του αχελωου ειναι τα ιδια ακριβως με αυτα που μας προπαγανδιζει τοσο καιρο ο σουφλιας και τα τσιρακια του ταυτιζονται οι αποψεις απολυτα πανωσε αυτο το θεμα
δηλαδη ψεματα και αερολογιες μονο και μονο για να ικανοποιησει τα θεληματα των μεγαλογαιωκτημονων συμπολιτων του
χωρις καμια μελετη για τη σωστη διαχειρηση του νερου στις περιοχες που εχουν τα προβληματα
χωρις καμια ερευνα για τις επιπτωσεις αυτης της εκτροπης
χωρις να λαμβανει υποψη την αρνητικη σταση του κοσμου του νομου μας που αντιθεται σε αυτο με επιχειρηματα και προτασεις για μεγαλη οικολογικη καταστροφη

Ανώνυμος είπε...

και οι μεν και οι δε ειναι για π.. καβαλα.

καταρχας ρε παιδια για ποιο κκε μιλατε?
οι ανθρωποι εχουν καταστρεψει την ελλαδα.μπορει να κυβερνανε αλλοι αλλα αυτοι με τον μηδενισμο τους κανουν μεγαλυτερη ζημια!

Koan είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3:45 .. Eνταξει να σου φταιει καμια αξιωματική αντιπολίτευση που έχει κυβερνηση .. τωρα σου φταίει και κομμα που δεν έχει βγει ποτε στην εξουσία? .. Είσαι γελοίος... Kαι δεν υπερασπίζομαι το ΚΚΕ ετσι αλλα την κοινη λογική .. και για οποιοδηποτε κομμα εκ των 3ων παλι το ιδιο θα σου ελεγα ...σου δινω και λογαριασμο απο οτι καταλαβες γιατι θα με πεις και κλειστομυαλο , οπισθοδρομικό , μηδενιστή (τακι τσαν) ... Καλο σου ξημέρωμα - αφου ακομα εισαι βαθιά νυχτωμενος αν νομιζεις οτι η προπαγανδα των καπιταλιστικων κομματων θα συνεχίσει να περνάει ετσι...

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον koan.όχι τίποτε άλλο αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ....Ο 3,45 ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ...
"καταρχας ρε παιδια για ποιο κκε μιλατε?
οι ανθρωποι εχουν καταστρεψει την ελλαδα.μπορει να κυβερνανε αλλοι αλλα αυτοι με τον μηδενισμο τους κανουν μεγαλυτερη ζημιa"
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ 50 POSTS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...

Νικος είπε...

οταν ολοι οι αλλοι ακομα ψαχνονταν πριν 13 χρονια το ΚΚΕ ειχε θέση και παλευε για την υλοποιηση της...
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3673457

και ακομα...

ΙΟΥΝΙΟΣ 2004
01/06/2004 Η Αλέκα Παπαρρήγα για την εκτροπή του Αχελώου

Με την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αλέκα Παπαρήγα συναντήθηκαν χθες ο Πρόεδρος και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Φορέων της Αιτωλοακαρνανίας κατά της Εκτροπής του Αχελώου, στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην κ. Παπαρήγα επιδόθηκε το σχετικό υπόμνημα όπου και αναφέρονται οι θέσεις των Φορέων του νομού κατά της υλοποίησης του έργου, ενώ ακολούθησε διάλογος όπου οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρήματα αλλά και ενστάσεις.

Αμέσως μετά την συνάντηση, η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε., η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα, σε δηλώσεις της τόνισε πως η θέση του κόμματος υπέρ της Εκτροπής δεν διαφοροποιείται, με την προϋπόθεση όμως ότι η μεταφορά του νερού του Αχελώου να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για λόγους άρδευσης και όχι υδροδότησης της Θεσσαλίας.

Η κ. Παπαρήγα ωστόσο αντέκρουσε τους ισχυρισμούς περί κομματικής εκμετάλλευσης του έργου, ενώ τόνισε επιπλέον πως σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να μην δημιουργούνται τοπικές εντάσεις και κοινωνικά προβλήματα, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η χάραξη μιας ορθολογικής πανελλαδικής αντιμετώπισης του ζητήματος της διαχειρίσεις των υδάτινων πόρων, έτσι ώστε οι δρομολογούμενες λύσεις σε κάθε περίπτωση να έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

απο http://www.ouranos.gr/newsIoun04.htm

Υ.Γ. α και δεν απανταΩ στους διαφορους σχολιαστες πιο πανω για τη νδ,το πασοκ,το λαος,το μαρξισμο-λενινισμο και για τισ δεκαετιες πισω που ειναι δηθεν το ΚΚΕ...δεν εχει νοημα γιατι απλα οσοι τα γραφουν παπαγαλίζουν θεσεις κομματων κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια τους και την αδυναμια να αντιπαρατεθουν πολιτικα και ιδεολογικα...

αυτα...

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε το κκε ηταν και ειναι μαστιγα για την Ελλαδα.
οπως ειπε και ενα μεγαλοστελεχος τους προ ημερων.."ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ" ολοι σας τσιγκινα σωβρακακια θα φοραγατε σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Νίκο.Εγώ προσωπικά περιμένω διορισμό από το κκε.Όχι τίποτε άλλο αλλά μου τον έχουν υποσχεθεί.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε φιλε τι θες να μας πεις οτι το κκε ηταν ξεκαθαρο απο την αρχη υπερ της εκτροπης τι επιχειρημα ειναι αυτοτο ξερουμε οτι ηταν υπερ οτι θα πνιξουμε τρια τσερα χωρια θα καταστρεψουμε τον υδροβιοτοπο στις εκβολες θα αλαξουμε εντελως την ροη του ποταμου με τις τεραστιες συνεπειες στο οικοσυδτηυμα για να ποτιζουν οι θεσαλοι τα χωραφια τους με το βαμβακι οι πιο ασυμφορες καλιεργειες χωρις καιμια ορθολογικη διαχειρηση των νερων της θεσσαλιας και αλλα πολλα
σε αυτα τα επιχειρηματα μπορειτε να μας απαντησετε φιλοι του κκε που υπστιριζετε με τοσο σθενος την εκτροπη γιατι πολυ απλα εχει πεσει γραμη απο την κεντρικη επιτροπη σας εδω και χρονια οτι ολοι υποστηριζουμε την εκτροπη ανεξαρτητως τις συνεπειες που θα εχει
αντε και καλο καλοκαιρι στους απογονους επαναστατες του σταλιν

Νίκος είπε...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΙΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ.
καλά πάντως είναι να διαβάζεις καμια φορά καλά αυτά που λέει το ΚΚΕ και μετά να γράφεις και να ρωτάς ...όσο πάντως για τις "ασύμφορες καλλιέργειες" να ρωτήσεις αυτούς που ζούν(?) από αυτές και να σκεφτείς ποιός της κατάντησε ασύμφορες (π.χ. η ΕΕ λέω εγώ και η ΚΑΠ)
Α και να μου πείς αν θές Ανωνυμε και για τους καπνοπαραγωγους του νομού που πλήττονται εξίσου από τέτοια μέτα(και δεν ξεφεύγω απ΄το θέμα γιατί όλα συνδέονται τελικά αν το ψάξεις...)
Αντε επαναστάτες των πληκτρολογίων..μη στραμπουλίξετε κανα δάχτυλα...