Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης




Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η ΚΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό της εφημερίδας "Πολιτεία Aιτωλών και Ακαρνάνων".
Kάντε κλικ πάνω στους πίνακες για να τους δείτε αναλυτικά

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε που ειναι ο "Τιμωρός", ΟΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ. ΘΕΤΙΚΗ 40,7% ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΗ 20,3%. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ? ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΕΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ θα πάθει συντριβή.Αλλιώς θα είχαν βγει περίπου 20 δημοσκοπήσεις μέχρι σήμερα. Τόσες είχαν βγει στις προηγούμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσκόπηση είναι για τον φ-ούτσο καβάλα. Ο Αντωνόπουλος έχει δηλώσει προ πολλού ότι θα κατέβει ανεξάρτητος,παρά ταύτα τον αγνοούν παντελώς σε όλα τα ερωτήματα και υπάρχει σε ένα μόνο με το ερώτημα αν θα κατέβει. Το έχει δηλώσει επανειλημμένα.
Ένας ανεξάρτητος πολίτης που δε γουστάρει τα κομματόσκυΛΑ.
Πολύ βρωμιά. Και θεωρούσα την πολιτεία έγκυρη εφημερίδα,αλλά όπως φαίνεται οιεκλογές είναι ευκαιρία για παραδάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4.38:ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΟ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.5.51:ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 120 ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ...6.56:ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

αν υπάρχουν πραγματικά αυτοί οι μάπες που απάντησαν πως θα ξαναψηφίσουν μοσχολιό θέλουν τρελό ξύλο

Ανώνυμος είπε...

Την δημοσκόπηση θα την χαρακτήριζα gay. Έχει δίκιο ο 6:56. Ο Αντωνόπουλος το έχει δηλώσει τόσο καιρό πριν ότι θα είναι υποψήφιος. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει πίσω. Πάρτε το χαμπάρι όλοι κύριοι. Οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δηλαδή ολοι θα ψηφίσουν Αντωνόπουλο όχι επειδή έχουν κάτι με τον Μοσχολιό αλλά για να δώσουν το μύνημα οτι ειναι παρον και δεν είναι πρόβατα προς σφαγή. Και μην βγουν οι βολεμένοι και τα παπαγαλάκια καιμας πουν οτι πουλάμε το κομμα και δινουμε τον Δημο στον Σταμάτη.Ενα έχω να τους πω ας προσεχαν και ο Δήμος δεν θα πάει στον Σταματη ούτε στον Μοσχολιο αλλα θα πάει στον Αντωνόπουλο ο οποιος αυτη την συγκεκριμενη στιγμή μας εκφράζει.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι δείχνει η δημοσκόπηση ο μονός που μπορεί να κερδίσει την δημαρχία απέναντι στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ είναι ο Αντωνόπουλος.
Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει τους υποψηφίους των 2 μεγάλων κομμάτων γιατί είναι απογοητευμένος από την πολιτική τους όποτε μοιάζει ευκαιρία για τον Αντωνόπουλο αυτή η εκλογική μάχη.
Για τον Νικάκη μόνο και μόνο ότι κατεβαίνει με το ΚΚΕ του αρκεί για να κάνει μια μικρή καταγραφή δυνάμεων από 6-10%.
Πιστεύω ότι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πέσουν κι άλλο οι υποψήφιοι των 2 μεγάλων κομμάτων και αν τελικά κατέβει ο γιατρός πιθανόν να κερδίσει στον δεύτερο γύρο με όποιον εκ των 2 βρεθεί αντιμέτωπος.
Τα σενάρια για εύκολη νίκη του δημάρχου από την πρώτη Κυριακή γίνονται στάχτη…

Ανώνυμος είπε...

To γεγονός του περίπου 40% της αδιευκρίνηστης ψήφου (δλδ άλλο κόμμα, λευκό, άκυρο...αποχή δεν είδα), θεωρώ ότι είναι υγεία και πρέπει να ανέβει ακόμη περισσότερο...Είναι η μόνη λύση σε αυτές τις εκλογές να δοθούν ηχηρές απαντήσεις στην κατοχική κυβέρνηση και την χούντα με τους τροϊκανούς που μας έφερε!

Ανώνυμος είπε...

Αφού το Αγρίνιο συνεχίζει να πηγαίνει με αυτά τα φθαρμένα και άσχετα πρόσωπα, να τους χαιρόμαστε όλους μαζί...
Ντροπή!!!
Ποιός Μοσχολιός και ποιός Σταμάτης ρε παιδιά, έλεος!!!
Χαμπάρι δεν έχουν πάρει τα κόμματα τι έχουν κάνει στους Ελληνες και συνεχίζουν την πολιτική του...μεροκάματου!!!

Ανώνυμος είπε...

ο μοσχολιος αμα ηταν μαγκας θα επρεπε να κατεβαινε μονος του και χωρις την υποστηριξη του πασοκ.
στην κυβερνηση του μνημονιου, τους τροικανους και στα εξαπτερυγα τους ολοι πρεπει να ριξουμε μαυρο.
ψηφιστε οτι θελετε εκτος απο αυτους.
αν τους ψηφισετε ειστε ολοι σας αξιοι της μοιρας σας.

Ανώνυμος είπε...

Μιμη μην τρελενεσαι!!!
Ο Σταματης θα βγαλει την υποχρεωση στον Σαμαρα και στις 8/11 θα ανεβει παλι στην Αθηνα!!!
Σιγα μην χαρισει την βουλευτικη εδρα στον Σπηλιο!!
Αφου σου το ειπε και ο ιδιος ο Σταματης.
Αξιοπρεπη ηττα ζητα για να μην διασυρθει σε ενα πρασινο νομο που το νεοδημοκρατικο στοιχειο ανηκει στην Ντορα!!!
Αν ηταν σιγουρος οτι θα βγει δεν θα κατεβενε!!!
(ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ,ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ(ΠΕΡΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ).ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΑΥΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ.ΑΥΤΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.