Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή στην πόλη αλλά και στα Τοπικά Διαμερίσματα.


Συνεχίζονται εντατικά τα έργα ανάπλασης και διανοίξεων στην πόλη αλλά και στα Τοπικά Διαμερίσματα.

Η Δημοτική Αρχή με την ολοκλήρωση αυτών των έργων αλλά και μια σειρά ακόμη που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή είναι σε εξέλιξη, υλοποιεί στο ακέραιο τις προγραμματικές της δεσμεύσεις αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συνέπεια της προς του δημότες.

Το πρώτο έργο αφορά την «Ανακατασκευή - Ασφαλτόστρωση –Ηλεκτροφωτισμό των οδών Παπαστράτου – Ζέρβα – Μπότσαρη –Ελευθερίου Βενιζέλου», προϋπολογισμού 850.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά μια περιοχή στην οποία υπάρχει έντονη εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου είναι σε εξέλιξη εργασίες χωματουργικών έργων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας -ασφαλτόστρωσης, πλακόστρωσης πεζοδρομίων, υδραυλικών έργων και τοποθέτησης ιστών ηλεκτροφωτισμού της οδού Παπαστράτου από οδό Μπότσαρη έως οδό Ελ.Βενιζέλου .

Το δεύτερο έργο με τίτλο «Συντηρήσεις-διανοίξεις- ασφαλτοστρώσεις – ηλεκτροφωτισμός- πεζοδρόμια» προϋπολογισμού 150.000,00€ αφορά την διάνοιξη δρόμου στη βόρεια πλευρά του Τοπικού Διαμερίσματος. Η παρέμβαση αυτή θα διευκολύνει ουσιαστικά την κυκλοφορία των οχημάτων αφού ο δρόμος θα λειτουργήσει ως περιμετρική οδός, παρακάμπτοντας τον κεντρικό δρόμο του Τοπικού Διαμερίσματος Δοκιμίου.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα να πέφτουν τα κονδύλια τώρα που γίνονται εκλογές και να σταματήσουν αμέσως μετά! Κορόιδα, πρόβατα. μπεε μπε

Ανώνυμος είπε...

Τα προηγούμενα 3,5 χρόνια γιατί δεν έκανε τη διάνοιξη στο Δοκίμι. Ματσούκι που χρειάζεται. Βλαχονοοτροπίες από τον κατά τα άλλα προοδευτικό Μοσχολιό. Σα δε ντρεπόμαστε, ξεφτίλες.
Πανεπιστήμιο, αυτοκινητόδρομο για Ιόνια οδό,περίθαλψη,αυτά που καίνε τον κόσμο τίποτα.
asta la vista Moscholios.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πολύ καλά κάνει ο δήμος που παρεμβαίνει στην πόλη με πάρα πολλά έργα. Δεν μας λέει όμως πότε θα αποφασίσει αυτός και οι υπηρεσίες του να προστατέψουν, να επιδιορθώσουν και να καθαρίσουν επιτέλους την πόλη. Το μόνο που κυριαρχεί είναι το απίστευτο σκουπιδομάνι στους δρόμους και στίς πλατείες. Η κεντρική πλατεία που παραδώθηκε πρίν απο κανα χρόνο έχει γεμίσει σκουπίδια και σε αρκετά σημεία λείπουν και πλακάκια. Τόσος κόπος κάνει στο δήμο να στείλει κάποιο συνεργείο καθαριότητας να επιδιορθώσει και να καθαρίζει την πλατεία και και οχι μόνο αν τακτά χρονικά διαστήματα? Εκτός και αν το έργο του δήμου περιορίζεται μόνο να φτιάχνει και όχι και να συντηρεί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΜΙΜΑ ΕΡΓΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΙΚΑ Τ ΒΡΑΔΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Τ Δ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Τ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ... -ΓΤ ΟΧΙ- ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

ΤΕΛΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ Κ ΟΣΕ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έργα βιτρίνας και όχι ουσίας.....Ό,τι και να κάνει αυτός ο δήμαρχος και ιδιάιτερα με πασαλείματα της τελευταίας στιγμής δεν πρόκειται να ξαναβγεί....ό,τι πρόλαβε και έφαγε αυτός και η παρέα του (Θυμιάρας και άπαν το διοικητικό συμβούλιο-Τριπλοθεσίτες) εφαγε.

Ανώνυμος είπε...

to as einai kai proeklogika, arkei na ginontai de mas leei tipota. emeis tous plhrwnoume emeis apaitoume. den exoume na fame kai aytoi kalotrwne kai variountai na upograpsoun ena kondyli gia asfaltotaphta.
kala leei o allos. provata re. mono ayto eimaste. mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prasinovammena mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Κο ΜΟΣΧΟΛΙΟ.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ? ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΗΓΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 3.31,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΚΡΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ,ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ...ΕΜΕΝΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

που χαθηκες ρε ΣΠ-ΑΓΡΙΝΙΟ ;;;

καιρο είχες να μας γράψεις καμμια παπαριά...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΤΟΜΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΚΠΕΔΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕ 10 Σεπτεμβρίου 2010 7:27 μ.μ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

10 Σεπτεμβρίου 2010 7:27 μ.μ.

φιλαρακι καλα λεει ο αλλος.
αν ξερεις απο εργα τα λεφτα ηταν πολλα και δεν δικαιολογειται η πλατεια με αυτο το αποτελεσμα.
καλα απο αποτελεσμα εντελως κιτς!
τετοιοι που ειναι φυσικα και οι τοπικοι αρχοντες.
παιδια κανενα ταξιδακι στο εξωτερικο να παρετε και καμια ιδεα δεν χαλασε ποτε κανεναν.

pasp tei larisas είπε...

re 4.17 k 4.37 ellinares gia peite re 3eroles...poso kostise i plateia???gt dn 3erete ti paizei me tis dimoprasies twn mixanikwn...mipws pistevetai oti kostise 2.000.000 eurw?tsp as afisoume auto to 8ema,pistevw pws i plateia einai poly omorfi.k anadeix8ike olo to kentro,gt dn egine mono i plateia egina k oloi oi dromoi pou vlepoun se autin.k pou allou vlepeis pezodromia me kraspita apo marmaro???oute stin a8ina.

Ανώνυμος είπε...

9:36 ΑΝ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΝ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΝ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Π ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ