Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Εικόνες..

Την εμφάνιση τους έκαναν ξυλοπόδαροι στο πεζόδρομο Ηλίας Ηλιού τραβώντας την περιέργεια ( θετικά) πολλών περαστικών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aksizei na to metadosei to cnn..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης, με αφορμή τη λύση της σύμβασης για την κατασκευή τμήματος του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγέλλουμε τη λύση της σύμβασης για την κατασκευή του τμήματος του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναδόχου, καθώς το Υπουργείο μετά από πολύμηνες καθυστερήσεις δεν πραγματοποίησε τις απαραίτητες απαλλοτριώσεις για την κατασκευή του έργου. Η λύση της σύμβασης, αξίας 26.6 εκ. ευρώ, που υπογράφηκε στα μέσα Μαρτίου 2010 μέσα σε καθεστώς πανηγυρισμών από πλευράς του Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, επήλθε ως συμβάν αναπόφευκτο, αφού το Υπουργείο δεν ήταν ικανό να παραχωρήσει στον ανάδοχο ούτε ένα μέτρο χώρου για την εγκατάσταση των εργοταξίων.
Υπενθυμίζουμε ότι το έργο είχε προκηρυχθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και συμβασιοποιήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με αρκετούς μήνες καθυστέρησης και επίσημη δικαιολογία από την πλευρά του Υπουργείου την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων. Το πλήρες έργο του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας είναι συνολικού μήκους 48 χιλιομ., συμβατικού προϋπολογισμού 338 εκ. ευρώ και συνδέει την Ιονία Οδό με τη Λευκάδα και την Πρέβεζα.
Δεν μας προξενεί πλέον εντύπωση η προφανής ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση των Δημοσίων Έργων.

οι βουλευτες πασοκ κρυβονται. πριν λιγο καιρο ολο ανακοινωσεις ηταν εις βαρος της ΝΔ οτι αργουσε. ΠΑΠΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεί ο ποιητής θετικά περιέργεια;

Ανώνυμος είπε...

RE KSEKOLHSTE ME MIA HLIA HLIOY.APROSOPH ASXHMH ME ASXETOYS EPAGKELMATIES

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά έχετε θέμα να τριγυρνάτε συνέχεια στον πεζόδρομο; Αν πάτε να πιείτε αλλού καφέ σας χαλάει;

Ανώνυμος είπε...

kala leei o allos. olo ekei trigyrnate gia photos. den einai mono ekei agrinio

Ανώνυμος είπε...

τρελο νεο! μου ηρθε στο iphone μεσω push notification και το διαβαζα μια ωρα!!...