Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Aπέσυρε την υποψηφιότητά του στηρίζοντας Μοσχολιό, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τα στελέχη της (μέχρι πρότινος) παράταξής του, ο Βασίλης Αντωνόπουλος απέσυρε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αγρινίου προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον, αφού όπως ισχυρίστηκε οδηγήθηκε σε αυτή του την απόφαση για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, ότι με το ισχύον εκλογικό σύστημα υπήρχε φόβος να χαθούν τα τοπικά συμβούλια και να πάνε στα χέρια της υποστηριζόμενης από τη ΝΔ παράταξης και δεύτερον με την ύπαρξη τεσσάρων παρατάξεων, ήταν ορατός ο κίνδυνος στο δεύτερο γύρο να μην εκλεγεί υποψήφιος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο  έπειτα από δεκαετίες. Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπουλος πρότεινε τη συνεργασία των στελεχών της παράταξης του με τον κ. Μοσχολιό, ενώ σε όσους δεν επιθυμούν την ενασχόλησή τους με τα δημοτικά, τους προέτρεψε να στρέψουν το βλέμμα προς την Περιφέρεια, εκεί όπου ο ίδιος λέγεται ότι δεν κρύβει πλέον την επιθυμία του για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη αποδειχθεικες μικρος....
εσυ που ειχες ως προσον σου οτι δε πας στο δημο για να φας και να κλεψεις....λουφαξες στη φωλια σου για να συνεχισουν να τρωνε..τα λαμογια...
ΣΕ ευχαριστουμε για τα ονειρα που προδωσες....

μπες κι εσυ στο κομματικο πασοκικο μαντρι....

μουγκα στη στρουγκα λοιπον και αϊ παρατα μας....

Ανώνυμος είπε...

Φήμες, φήμες, φήμες...Ο Αντωνοπουλος δεν κάνει πίσω. Εξάλλου γνωρίζοντας τις προβοκάτσιες που έρχονται είχ προνοήσει και είχε εκδώσει το πάντα επικαιρο ακόλουθο δελτίο τύπου:


Τελευταία απάντηση σε φήμες
Είναι η τελευταία φορά που εκδίδουμε δελτίο τύπου για να απαντήσουμε σε φήμες.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος από τις 6 Σεπτεμβρίου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με την παρακάτω δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους συνδημότες μου στον νέο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.»
Πέρα απ’ αυτή και μετά απ’ αυτή δεν ισχύει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια καμιά φήμη ή πληροφορία που τυχόν κάποιοι μπορεί να διακινήσουν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Toυλάχιστον αφησε παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές τη διακήρυξη του που καλεί σε Green New Deal...
"Με τη διακήρυξη μας αυτή απευθυνόμαστε και στους νέους ανθρώπους και τους καλούμε να διεκδικήσουν, να ‘ρθουν στο προσκήνιο, με τη φρεσκάδα των ιδεών τους, το πνεύμα της αμφισβήτησης, την έφεση τους σε νέες πολιτικές οριοθετήσεις, αλλά προπαντός με την ανατρεπτική τους διάθεση" έγραφε σε ένα κάλεσμα που θα είναι πάντα ιστορικό και επίκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατέβαινες μόνος σου ρε Τραπεζιώτη!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο λαμογια΄
ο γιατρουδακος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΗΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΓΙΑΤΡΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΟΥ Ή ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΙΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΡΕΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ -ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ.ΕΜΕΙΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ-ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥ ΗΣΥΧΟΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ''ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ'' ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ!ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΡΕ.....................

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα
χαχαχαχαχαααααααααααααα
μπεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεε
αρε ΠΡΟΒΑΤΑ νεοελληνες.
πιστεψατε τα περι ανεξαρτησιας κτλ
πασοκ ρε και ο ενας, πασοκ και ο αλλος.
ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

που πηγαν εκείνες οι διακυρήξεις;
που πήγαν εκεινες οι φωτογραφίες;
που πήγαν τα όνειρα των ψηφοφόρων σου;
που πήγαν τα όνειρα των άσπονδων εχθρών σου να σε βλέπουν να κατρακυλάς μαζί με το Τραπεζιώτη;
Θα αισθανθούν ακόμα και αυτοί προδωμένοι από σένα!!

που πήγαν όλοι αυτοί που σε στήριξαν για την δημαρχία;

Που τα άφησες όλα έρημα
να καρτερούν στη στράτα....

Τον Τραπεζιώτη ποιος θα τον πάρει τώρα;
Όπου φυσάει ο άνεμος πάει αυτός.

Να το ξέρεις στο λέω εγώ ο Ζήκος, η καταστροφή σου ήταν ο τραπεζιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Αντωνόπουλε είσαι πολύ λίγος με αυτά που έκανες. Πρόβατο του συστήματος.
Μαύρο σε Κατσιφάρα Αντωνόπουλο. Όξω από το νομό. Εξηγείται ψυχιατρικώς αυτή η κυβίσθηση? Ως γιατρός,αν και παιδίατρος, μήπως μπορείς να μας το εξηγήσεις? Αν όχι,ρώτα κανέναν ψυχίατρο στο Αγρίνιο, έχουμε μερικούς. Έριξες μαύρο σε αυτούς που σε πίστεψαν. Λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ της Βόνιτσας αποχώρησε, παρότι ΟΛΑ έδειχναν οτι ήταν ο σίγουρος νικητής!!! Μόνο ο ίδιος ξέρει το ΓΙΑΤΙ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ του Αγρινίου αποχώρησε, παρά τους δημόσιους όρκους που έπαιρνε για το αντίθετο και τα όσα είπε για το Μοσχολιό.

Νομίζουν οτι οι ψηφοφόροι είναι ασθενείς και κρέμονται από πάνω τους.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗς "ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ".

Οταν το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ συμφέρον υπερτερει του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, η κοινωνία θα σας το ανταποδώσει.

Οι πράξεις αυτές αποδεικνύουν ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΥΠΗΡΞΑΤΕ. Ως ΛΙΓΟΥΣ θα σας εκτιμήσουμε

Ανώνυμος είπε...

Αποδείχθηκε ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ και ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ.

Αλλά τί να περιμένεις από πράσινα κομματόσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Οντως...αποδείχτηκε λίγος ο Αντωνόπουλος, μικροκομματικός και πλέον τελείωσε ως πολιτικός παράγων...Τα ίδια και τα ίδια μυαλά...Ενισχύστε ανεξάρτητες φωνές, μαυρίστε τους σύγχρονους φασίστες και κατοχικούς υποψηφίους, αλλά και του πολιτικού συστήματος...Ξυπνήστε, πείτε όχι στα λαμόγια!!!