Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οργή και αγανάκτηση..

Σας στέλνω αυτή την επιστολή αναφερόμενος προσωπικά στο κλεφτρόνι που χθες βράδυ προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητο μου...

Δεν ξέρω την φάτσα σου αλλά ούτε και με ενδιαφέρει, δεν με ενδιαφέρει η κατάντια σου, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι πρεζάκι, αν είσαι από προβληματική οικογένεια ή κατάντησες έτσι επειδή η μαμάκα δεν σου πήρε ποτέ playstation..
Όπως δεν σε ενδιέφερε και σένα ο λόγος που κυκλοφορώ ακόμη με ένα αυτοκίνητο εικοσαετίας, αν μου είναι αναγκαίο για να ζήσω την οικογένεια μου, και πόσο δύσκολα τα βγάζω πέρα....
Παρόλα αυτά εσύ χθες βράδυ στην προσπάθεια σου να ικανοποιήσεις το αρρωστημένο βίτσιο σου, προκάλεσες ζημιές 700€ σε ένα αυτοκίνητο που με τα βίας πιάνει 1000€, αδιαφορώντας τι θα στερηθούν τα παιδιά μου για την επισκευή του..
Σε μια πόλη που κοιμάται, αναπολώντας παλιές, ανθρώπινες γειτονιές, το γεγονός αυτό με αφύπνισε, με έβαλε σε σκέψεις,..
Την επόμενη λοιπόν φορά που κάποιος από την φάρα σου μου κινήσει την περιέργεια για το τι κάνει σε ύποπτο τόπο και χρόνο, δεν θα γυρίσω το κεφάλι αδιαφορώντας, είναι και δική μου υπόθεση πλέον η ασφάλεια της οικογένειας μου και τις περιουσίας μου..
Και να είσαι σίγουρος πως αν ποτέ συναντηθούμε θα βρεθείς στο φυσικό σου περιβάλλον, στον κάδο σκουπιδιών..
Δεν είμαι από τους τύπους που γουστάρουν αυτοδικίες , ούτε να γεμίσουν οι γειτονιές αστυνομικούς για να μας φυλάνε σαν πρόβατα από δήθεν λύκους όπως η ράτσα σου.. Ταξιτζήδες τους έχουμε καταντήσει, την νύχτα σας μαζεύουν το πρωί ξανά έξω εσείς.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μια σπιθαμή τόπος και να διπλοκλειδώνουμε για να κοιμηθούμε ήσυχοι από κοπρίτες σαν εσένα, όχι πως είστε πολλοί, τους περισσότερους σας ξέρουμε, απλά η δική μας αδιαφορία, και αυτών που μας κυβερνάνε, σας έχουν δώσει αέρα.... να όμως που ήρθε ο καιρός να σας κοπεί..

Εσείς συμπολίτες μου, τώρα που έρχονται οι εκλογές, μην ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της ζωής σας, μην ενδιαφερθείτε για κανένα από τα αληθινά σας προβλήματα, το κόμμα σας να κερδίσει μόνο, για να νιώσετε ''νικητές'' μέσα από την νίκη των άλλων, να ανεμίσετε τα πλαστικά σας σημαιάκια χτυπώντας παλαμάκια σε κάθε μεγαλοστομία, και μετά γυρίστε στα σπίτια-φυλακές να περιμένετε πότε θα είναι η σειρά σας να γίνετε το θέμα συζήτησης στην γειτονιά.
Εγώ πάντως αυτή την φορά δεν θα είμαι μαζί σας...

Αναγνώστης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ήταν ο ΔΙΑΣ οεο?

Ανώνυμος είπε...

τι καταντια ειναι αυτη ρε μπλογκερ τι αρθρα ειναι αυτα που κανεις αναρτηση να μας πεις το νοημα αυτης της αηδιας που ανεβασες στο μπλογκ σου
εσυ ρε φιλε με το αμαξι εγραψες αρθρο για να διαβασει το κλεφτρονι και να φοβηθει και ετσι μηπως παραδοθει η για αυτους που θα δοκιμασουν να σε ξανακλεψουν να τους δειξεις ποσο μαγκας εισαι και οτι σε εσενα δεν περνανε αυτα

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστή τοποθέτηση...Καιρός ήταν να ακουστεί και κάποια σωστή και τεκμηριωμένη άποψη...το ζήτημα είναι πού πηγαίνουμε φίλε μου...Επαγρύπνηση και μακριά από τα λαμόγια...Πραγματικά μαζί σου...

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε την επόμενη φορά που θα πέσει ο τύπος μπροστά σου, ΦΡΟΝΤΙΣΕ να μην σε βλέπει καννένας οταν θα πράττεις σε αυτόν τα αυτονόητα.

Κάνε τον να τραγουδήσει τον Σελήμπεη ανάποδα, αλλά και πάλι μακρυά απο μάρτυρες γιατί τοτε κυριολεκτικά την .....εβαψες.

Ανώνυμος είπε...

οι προοδευτικοι και οι εκσυγχρονιστες τελος παιδια, οτι κακο κανατε στην χωρα το κανατε.
απο εδω και περα αναλαμβανουν οι ενεργοι πολιτες.
μπορει να φατε και καμια ψιλη αλλα δεν πειραζει, καλο θα σας κανει μπας και βαλετε και μυαλο, ποτε δεν ξερεις!

Ανώνυμος είπε...

Τα 700€ να τα ζητησεις από το Τσιπραίικο σινάφι που με τόση μανία υπερασπίζεται πρεζέμπορους, ξένα κλεφτρόνια και όλους τους δήθεν αναξιοπαθούντες αυτής της ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι ας μάθουν να διαβάζουν και πίσω από τις λέξεις.
Να κατανοούν το νόημα που θέλει να προσδώσει ο γράφων.

Φίλε που έγραψες το άρθρο …δυστυχώς όπως βλέπεις από τις αντιδράσεις πρέπει να νιώθεις πλέον στην κάστα των ολίγων …ανάμεσα στους πολλούς.
Δεν ξέρω τι αντιλήψεις είχες πριν το πάθημα σου…. αλλά τελικά όπως έλεγε κάποτε ο παλιός θυμόσοφος λαός αν δεν πάθεις …δεν θα μάθεις.
Και δυστυχώς όλο και περισσότεροι παθαίνουμε ..αλλά πλέον δεν μαθαίνουμε..δεν αντιδρούμε.

Είμαστε αυτοί που μας αξίζει τελικά.

Ανώνυμος είπε...

SOSTI I TOPOTHETISI SOU ALLA MIN PSAXNEIS GIA ASTINOMIKOUS PRODOTES EINAI ......!!!!!EGO PROSOPIKA ME XTIPISANE ME AUTOKINITO KAI O ASTINOMIKOS POU PERASE DUO LEPTA META TO TROXAIO DEN MOU EDOSE KAN SIMASIA ETSI EINAI AUTA O NOMOS EINAI STA XERIA MAS.....!!!

Ανώνυμος είπε...

ego tha simfoniso me ton4:44.exeis apolito dikio filemoy.