Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

H εφημερίδα "Πολιτεία" για τη δημοσκόπηση



Η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» από το πρώτο φύλλο της κυκλοφορίας της βαδίζει στο δρόμο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης. Το γνωρίζουν καλά οι αναγνώστες της. Αυτoί είναι η μόνη δύναμή της.

Τις τελευταίες ημέρες από διάφορους κύκλους επιχειρείται να δημιουργηθεί «κλίμα» επ’ αφορμής της δημοσκόπησης που διενήργησε για λογαριασμό της η Κάπα Research.

Σ’ αυτούς που προσπαθούν να εξυφάνουν σενάρια με αφορμή ανθρώπινο λάθος συνεργάτη της Κάπα Research σε έναν πίνακα δίνουμε στη δημοσιότητα και εξειδικευμένο πίνακα που θα τους κάνει να καταλάβουν την πραγματική διάσταση του συγκεκριμένου θέματος.

Για όλα τα άλλα και σε όσους βιάζονται να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και να δημιουργούν σκόπιμες στρεβλώσεις ,η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» επιφυλάσσεται να απαντήσει συνολικά.

Σε όλη όμως τη διαδρομή της η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ απαντάει με την αξιοπιστία της μακριά από κάθε είδους εξάρτηση. Και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Εφημερίδα ο 1ος Πίνακς δεν υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

http://efpoliteia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

θα φτασατε σε σημειο να απολογειστε ολοι σας οι δημοσιογραφοι και εφημεριδες γιατι μονοι σας βαλατε τα χερακια σας και βγαλατε τα ματακια σας.
στην εποχη του ιντερνετ δυσκολα θα κατευθυνεται τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω...
"στην εποχη του ιντερνετ δυσκολα θα κατευθυνεται τον κοσμο."

Αντι να ζητησουν συγνωμη εκει στην πολιτεια, ζητανε και τα ρεστα!!!!
Τι θρασος!
Απορω αν ενημερωνεται κανεις απο εφημεριδες,καμια γιαγια ισως...

Αλλα δεν χρειαζεται στο ιντερνετ να προβαλουμε τις κοτσανες της καθε παλιοφυλλαδας. Αρκετα μας εκαναν πλυση εγκεφαλου τοσα χρονια.
Τωρα στην μπαντα.

Ηρθε το internet. Τελος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος για απολογίες. Τα αποτελέσματα είναι αυτά και μάλλον είναι καλά για αρχή για το γιατρό

Ανώνυμος είπε...

102 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΟΛΟ.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Γεώργιος Παπανδρέου πορδυπουργος .
Και μην ξεχνιόμαστε λεφτά υπάρχουν ακόμα γι' αυτό δώστε κι αλλα ..

Ανώνυμος είπε...

Γελαέι όλο το Αγρίνιο με τον Αντωνόπουλο. Σιγά μην έχει 18%. Ευχαριστώ πρέπει να πει στην εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε πόσες κολοφυλλάδες εν οψει των εκλογών με μόνο λόγο υπαρξης στήρηξη παράταξης η υποψηφίων πρόκειται να ανοίξουν.

Ουτε για προσαναμα στα ξύλα στο τζάκι μην τις κρατάτε.
Η μάλλον αν τύχει και τις πιάσετε πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά.
Μιλάω για φυλλάδες ολων των υποψηφίων.

Και για τις υπάρχουσες εφημερίδες του νομού αν διαβάσετε σε αυτές πολύ "" Κύριε Ελέησον"" για κάποιον υποψήφιο η παράταξη γυρίστε την πλάτη σας.

Φτάνει πιά η αυτού του ειδους καθοδήγηση.
Καιρός να αλλάξει αυτό το χάλι.
Και ειδικά οι νέοι μας να γίνουν οι μπροστάρηδες..

Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην υπάρχει κόσμος που προτίθεται να ψηφίσει Μοσχολιό και τον βγάζουν πρώτο. Που ζουν αυτά τα ζώα; μπεεεε μπεεεεε μπεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

πολιτεία μη μασάς. ευχαριστω πρέπει να σου πει ο αντωνόπουλος.μάγκα τον έκανες. άκου 18%

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΝΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΙΚΑΝΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

6.58 μαλλον δεν καταλαβαίνεις. σου λέει ότι εκ παραδρομής το 11,4 έγινε 13,4. Και σε πίνακα που δεν αφορά τον Αντωνόπουλο, Εκανε την τρίχα τριχιά.Αν η δημοσκόπηση μπα΄ζει είναι στο ποσοστο Αντωνόπουλου,ουτε 8 όχι 18.θυμηθείτε το

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Αντωνόπουλος θα κατέβει ή οχι;ο μοσχολιος στον αχελώο είπε πως δεν ανακοινωσε ακομη

Ανώνυμος είπε...

Bασιλη κανε αυτο που πρεπει.
Αν επιμεινεις στην επιλογη σου να διεκδηκησεις το Δημο θα κανεις μεγαλο λαθος.
Μην παρασυρεσαι απο καποιους και καποιες που θελουν να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα
Ηδη μια φορα εφυγες απο το ΠΑΣΟΚ ,
μην κανεις το ιδιο λαθος παλι!

Ανώνυμος είπε...

σήμερα η συνείδηση γρ'αφει πως εχει ραντεβού αύριο στο κόμμα πριν αποφασίσει.ποτε θα κάνει τις περιβόητες ανακοινώσεις;βλέπω τραπεζιώτη με σταμάτη.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ξέρουν οι στατιστικολόγοι της Κapa research? Εδώ έχουμε ολόκληρους χειρομάντεις...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Π", ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΓΙΑΝΝΗΣ Θ.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω μένος κατά του Αντωνοπούλου ρε παιδιά αφού αυτός είναι άχρηστος looser κλπ γιατί τόσο μένος???
Στην δημοσκόπηση έχει 18% και μόλις ανακοινώσει τον συνδυασμό του μαζί με τους άλλους λουζερ θα πάει στο 5% αν δεν πάρει πρώτα καμία γενική γραμματεία η δεν πάει για πρόεδρος σε κανένα νοσοκομείο έτσι δεν λέτε???
Αφού θα γίνουν όλα αυτά και θα του κατεβάσει το μεγάλο ΠΑΣΟΚ τα παντελόνια τώρα στα γεράματα εσείς γιατί βγάζεται όλο σας το μίσος στον λουζερ Βασιλάκη (όπως λέτε)..
Μήπως τον φοβάστε και γι αυτό κάνετε έτσι?
Μήπως βλέπεται ότι τα χρόνια της εξουσίας πέρασαν και δεν ξανά έχει στο ΠΑΣΟΚ των πρασινοφρουρών εξουσία???Μια εξουσία που τόσο πολύ αγαπάτε??
Τέλος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μαζέψετε (όπως κάνετε) όσο ποιο πολλούς δεξιούς μπορείτε(Καπέρδας κλπ) μήπως περάσετε τον Σταμάτη και πατέ στον δεύτερο γύρο αν και ήσασταν άτυχοι και χάσατε τον Μουρτζιάπη.
ΥΓ: Λυπάμαι μόνο τον καημένο τον επικοινωνιολόγο του Παυλάκη είναι ακόμα Σεπτέμβριος και έχει ξεμείνει από επιχειρήματα που να φτάσει Νοέμβριος… χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΩΡΑΙΑ ΜΑΪΜΟΥ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...!!

Ανώνυμος είπε...

3.30,ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΧΟΛΙΑ;ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

μην πιστευετε σε δημοσκοπησεις.
ολα ειναι καθοδηγουμενα.
και στις εκλογες οτι θελουν "αυτοι" βγαζουν.
το matrix ειναι εδω για να ελεγχει.
βλεπε τζεφρυ.

εχω ματια και βλεπω...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία επιχειρήματα φίλε 3 Σεπτεμβρίου 2010 6:13 μ.μ. μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
Έχετε ένα κακό εσείς οι φίλοι του κ Παύλου λέτε μόνον ότι σας λέει ο επικοινωνιολόγος τίποτε άλλο μάλλον φοβάστε μην πείτε καμία κοτσάνα (μεγαλύτερη από αυτές του επικοινωνιολόγου) γι αυτό…
Άντε περιμένω να ακούσω καινούρια επιχειρήματα γιατί είναι κακός ο Αντωνόπουλος και ακόμα χειρότεροι εμείς που θα τον ψηφίσουμε…
Μάλλον γιατί θα χάσετε την ΕΞΟΥΣΙΑ που τόσο σας αρέσει ενώ εμάς δεν μας εκφράζει καθόλου ε???
Η μήπως γιατί δεν έχετε αξιόλογους ανθρώπους να κατεβάσετε ε???
Άντε δεν μαντεύω αλλά γιατί θα αποκαλύψω όλες τις ανησυχίες σας αλλά πείτε μου ένα καλό επιχείρημα να μην ψηφίσω τον γιατρό και εγώ θα το κάνω ΠΑΣΟΚ είμαι και εγώ σαν εσάς (με την διάφορα ότι δεν είμαι βολεμένος και εξουσιομανής και το κακό με έμενα είναι ότι δεν θέλω να βολευτώ)…
ΥΓ: Άντε περιμένω νέα σας παιδιά(σε συνεννόηση πάντα με τον επικοινωνιολόγο)…
Με συντροφικούς χαιρετισμούς Δημήτρης(σας είπα και το μικρό μου όνομα)…

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο 3.30,ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ:ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΧΟΛΙΑ;ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η' ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ.
1. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ
2. ΘΑ ΚΑΟΥΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣ?
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΤΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

Θύμιος Σώκος τελικά στη περιφέρια Δυτικής Ελλάδος και Δημήτρης Κατσικόπουλος στη Πάτρα.
Πληροφορίες μέσα απο Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ.
Μινάρες άντε γειά.
Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο

Ανώνυμος είπε...

σχετικα με τους δημοσιογραφους και τα μμε. ισως μερικοι απο εσας να το εχετε διαβασει ηδη ,για αυτους που δεν ξερουν ας το διαβασουν για να μαθουν τι ειναι ολοι αυτοι...

Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετηστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πρίν βγεί στη σύνταξη.Κάποιος απο τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.Ο Σουϊντο είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή « Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.