Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Στηρίζει Μοσχολιό ο Κουβέλης.

Την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού  «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος – Νέα Εποχή», επισημοποίησε με την επίσκεψη του στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.
Ο κ. Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη, τους υποψηφίους στον συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο» κ. Παύλο Θεοδωρίδη και Λεωνίδα Φραγκούλη και μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του κόμματος στον νομό, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου τον κ. Μοσχολιό, στο δημαρχείο Αγρινίου.
Εκεί, κατά την προσφώνησή του ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για θετική και σημαντική αξιολόγηση του έργου του δημάρχου, συμπληρώνοντας: «Τα μεγάλα αυτοδιοικητικά σχήματα, οι ιδιαιτέρες υποχρεώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την ανάδειξη του κοινωνικού της χαρακτήρα μέσα σε περίοδο κρίσης, δημιουργούν νέα δεδομένα . Πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή του Αγρινίου, με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό, πράγματι θα ανταποκριθεί στις αξιώσεις και απαιτήσεις που έχει ο νέος δήμος Αγρινίου.»
Ο  δήμαρχος Αγρινίου από την πλευρά του, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, εξέφρασε την χαρά του, για την αυτοδιοικητική συνεργασία που επιτεύχθηκε στον δήμο Αγρινίου. Μια συνεργασία που, όπως είπε, έχει ξεχωριστή σημασία μιας και ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις θα πρέπει να πορευτούν μαζί, ώστε το εγχείρημα του Καλλικράτη να έχει αίσιο αποτέλεσμα.
«Η συνεργασία αυτών των δυνάμεων, μέσα από το ψηφοδέλτιό μας είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δημιουργεί  επιπλέον σιγουριά  για την επιτυχία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στην περιοχή για την στήριξη και πιστεύω πως σε πολλά σημεία θα βρούμε κοινό τόπο για να συμπορευτούμε και να τα καταφέρουμε στις προκλήσεις που δημιουργεί το σχέδιο Καλλικράτης, για το καλό του τόπου και των δημοτών.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσχολιός.

Από το Γραφείο Τύπου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..?πασοκοι ειναι και οι δυο..
αλλα γιατι λεβεντη μ κουβελη δεν πηγες κατευθειαν στο πασοκ?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο καιρό πέρυσι σου ζήτησαν να τους ψηφίσεις, για το καλό σου. Και εσύ το έκανες.

Σου ζήτησαν να τους εμπιστευτείς, για το καλό σου. Και εσύ τους εμπιστεύθηκες.

Σου είπαν κάνε υπομονή, για το καλό σου. Και εσύ έκανες.

Σου ζήτησαν να δείξεις κατανόηση 6 – 7 μήνες ακυβερνησίας, μέχρι να τοποθετήσουν τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων, πάντα για το καλό σου. Και εσύ την έδειξες.

Σου ζήτησαν να ταπεινωθείς, χάνοντας κάτι από την αξιοπρέπειά σου και τα κυριαρχικά σου δικαιώματα, για το καλό σου. Και εσύ το ανέχθηκες.

Σου ζήτησαν να μην διαμαρτυρηθείς που σου έκοψαν τον μισθό, την σύνταξη, το δώρο, για το καλό σου. Και εσύ το έπραξες.

Σου είπαν ότι έπρεπε να σου ακριβύνουν το κόστος της ζωής σου, γιατί θα είναι για το καλό σου. Και εσύ τους άκουγες σιωπηλός.

Τώρα σου ζητάνε να τους ψηφίσεις ξανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πάλι για το καλό σου. Κάθισε και σκέψου, συλλογίσου για λίγο. Αν διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω έφεραν το καλό σου και σου βελτίωσαν την ποιότητα ζωής, ε τότε ναι ψήφισέ τους ξανά. Ψήφισέ τους ξανά γιατί έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν. Δεν σε έχουν αποτελειώσει ακόμα. Ακόμα αντέχεις.

Δρομολογητής

Ανώνυμος είπε...

μπεεε,μπεεε, πρόβατα ψηφίστε τα λαμόγια και τους σαλτιμπάγκους. μπεεε, τα βελάσνατά σας ακούγονται σε όλη την πόλη,σε όλο το νέο δήμο, σε όλο το νομό,ναι,για εσάς λέω που ψηφίζσετε 8 κοπριτοβουλευτές που έχουν φτάσει το νομό τελευταίο σε ανάπτυξη,με τους χειρότερους δρόμους,φουλ ανεργία,χωρίς πανεπιστήμιο,εφετείο,νοσοκομείο,μουσείο,αθλητικές υποδομές και πάρα πολλά άλλα.

Ανώνυμος είπε...

πωπω ζορια οι α-δεξιουληδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑΝ ΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ.....
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ και ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!!!

(ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕ....ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ)

Ανώνυμος είπε...

28 Σεπτεμβρίου 2010 8:24 μ.μ.
μοσχαρ νεοελληνα εκει ειναι το κολπο.
ολοι πρεπει να παμε να ψηφισουμε αλλα οχι αυτους φυσικα!
ψηφιστε οτι θελετε εκτος απο τα κομματα του μνημονιου και τα εξαπτερυγα τους!

προς 28 Σεπτεμβρίου 2010 5:13 μ.μ
ουτε σε ασανσερ ξανα με πασοκο.
για πηγαινε στην πλατεια και στασου και φωναξε ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Εργα για το Αγρίνιο και οχι ημίμετρα κυριε Μοσχολιέ.Νέο ανέκδοτο με δύο λέξεις Δημοκρατική Αριστερά......