Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Καυγάς νέων που κατέληξε σε φονικό..


Πρωτοφανές έγκλημα συνέβη στα ξημερώματα στο Αγρίνιο με δράστη έναν 22χρονο. Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν σε κεντρικό σημείο της πόλης ένας άλλος νέος , ίδιας περίπου ηλικίας, φιλονικούσε με δύο κοπέλες επίσης νεαρής ηλικίας.
Ο δράστης βρέθηκε σε αυτό το σημείο και συνεπλάκη με το νεαρό πυροβολώντας τον 5 φορές με ένα πιστόλι. Το θύμα έχασε δυστυχώς τη μάχη με το θάνατο ενώ ο δράστης συνελήφθη.
Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη στη πόλη μας.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας καυγάς νέων θα μπορούσε να έχει αυτή τη τραγική κατάληξη..

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντινακο καλο ταξιδι εκει που πας......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

telika sto agrinio h ua phdimaste h ua skotonomaste. den xreiazete myalo kai gia ta dyo giayto kai synexizoyme.

Ανώνυμος είπε...

http://sarakaimara.blogspot.com/2010/09/21.html

Krima!!! Kalo taksidi ston mikro!

Ανώνυμος είπε...

ο φονιας απο οτι μαθαινω στην γειτονια ειχε κοψει γκαμστρανα.

Ανώνυμος είπε...

εφόσον η ανίκανη αστυνομία αφήνει όλους τους μαφιόζους να τριγυρνούν με ένα πιστόλι σαν καομπόβλακες σε αυτήν την πόλη επόμενο ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Μη ντρέπεστε να πάτε σε ψυχίατρο. Καλό θα σας κάνει. Εδώ και πολά χρόνια στο Αγρίνιο άλλοι πυροβολούν,΄λλοι πέφτουν από πέμπτο έκτο όροφο πολυκατοικιών,καβγάδες,πιώματα και ότι μπορείς να φανταστείες. Όλοι για δέσιμο,όλοι στον ψυχίατρο αμέσως.

Ανώνυμος είπε...

apolitistoi skotonete kosmo..

Ανώνυμος είπε...

gia poio logo oploforei arage enas 22 xronos???

Ανώνυμος είπε...

Ντινάκο μου,αδερφέ μου.Καλό σου ταξίδι.Με ποιόν θα τα λέω τώρα τα βράδια?Ποιός θα μου κάνει περέα?
Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με την εγκληματικότητα στην περιοχή μας.
Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι απο ένα πιστόλι.

Ανώνυμος είπε...

antio file k synadelfe den to perimene kaneis k omos egine to kako ntroph sthn astynomia poy hksere ti atomo htan o egklimatias k ton afhne eleythero meta apo toses sylipsis antio k kalo taksidi ntinako

Ανώνυμος είπε...

ντινο καλο ταξιδη!!!
θα σε θυμομαστε...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, το σκηνικο εγινε 20 μετρα απο το σπιτι μου στην οδο Βλαχοπουλου, στον Αγιο Χριστοφορο, στις 4:40 το πρωι. Επειδη εγινε μεγαλη φασαρια κι ο κοσμος βγηκε στα μπαλκονια να δει τι εγινε υπαρχουν αρκετοι αυτοπτεις μαρτυρες στο φονικο, και ειναι πολυ σκληρο θεαμα να βλεπεις καποιον να πυροβολειται και να πεφτει κατω νεκρος. Καποιοι μαλιστα δωσανε και καταθεση στην αστυνομια. Ο δραστης δεν πρεπει να εχει καμια δικαιολογια. Μπορει πραγματι να προκληθηκε λεκτικα, αλλα δεν κατεβαινεις στο δρομο (αυτος ηταν στο μπαλκονι του οταν ξεκινησε η λογομαχια) με το πιστολι και πυροβολεις 4-5 φορες καποιους επειδη σε εβρισαν και σε προκαλεσαν. Οι λεπτομερειες του φονικου δεν εχουν σημασια. Η ουσια ειναι οτι ενα νεο παιδι εχασε τη ζωη του. Συλληπητηρια στους δικους του και στους φιλους του...

Ανώνυμος είπε...

Kalo taxidi aderfe m...
kalo taxidi.Ti n s kanei aytos o topos p oloi oi "magkes" koubalane
k apo ena oplo.d xwrane aggeloi sto agrinio.d xwrane k etsi se pirane konta tous.na mas prosexeis apo ekei psila.mazi me ta alla ta aderfia..

Ανώνυμος είπε...

και μη χειρότερα..........

Ανώνυμος είπε...

As mas poun oli tin ali8eia epitelous!!!
Ta pragmata dn einai opws nomizetai polloi..

Ανώνυμος είπε...

Πιασαμε ΠΑΤΟ τελικα σε αυτη την πολη?...ας φορεσουμε τα καλα μας για τις εκλογες...ας παιξουμε το κρυφτο πισω απο το δακτυλο μας...τι λετε τωρα και τι εγινε(σκεπτομαστε)!!...αφου δεν ειμασταν εμεις!!....αχ μικρο μου κρατος ,μικρη μου αστυνομικοι που η ΠΡΟΛΗΨΕΙ του εγκηματος εχει περασει στη ΑΠΟΔΟΧΗ...Βλεπω Να εχουμε φθασει εκει που μονο δεχομαστε..ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ κ ΣΕ ΟΛΑ και η ΜΠΟΧΑ φερνει αυτα που ακουμε και αυτα που συμβαινουν εδω...τελικα δεν ξερω που να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ ...στους δεκαδες νεους και παλαιους μπραβους...η στους δεκαδες νεους και παλαιους ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ κρατικους λειτουργους??????????

agrinionews είπε...

Eπειδή σεβόμαστε την μνήμη του αδικοχαμένου νέου και επειδή με πολλά σχόλια η συζήτηση ξεφεύγει, σταματάμε εδώ οποιαδήποτε δημοσίευση σχολίου για το συγκεκριμένο θέμα της ανάρτησης.