Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωσε ότι θα τον στηρίξουν Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στους ψηφοφόρους που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης ή σκοπεύουν να αποχωρήσουν, φέρεται να δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης. Συγκεκριμένα, μιλώντας πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώο και στην εκπομπή ''Εφ όλης της ύλης'' του Μάκη Μάκκα, ανέφερε ότι επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη, όσο και με την Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι αμφότεροι του δήλωσαν ότι θα τον στηρίξουν. Η αλήθεια είναι ότι στο Αγρίνιο, λόγω του έντονου ευρυτανικού στοιχείου, πιθανή απώλεια των νεοδημοκρατών που τάχθηκαν στο πλευρό της πρώην υπουργού Εξωτερικών στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, θα είναι επιζήμια για τον αιτωλοακαρνάνα πολιτικό. Γι αυτό το λόγο μάλιστα μάθαμε, ότι ήδη έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις προσώπων που προέρχονται από τον εν λόγω χώρο, προκειμένου να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καποιον μικροτερο σε ηλικια δεν ειχαν να βαλουν τα κομματα στην πολη μας?αυτοι δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα πλεον.αλεξης ετεροδημοτης

Ανώνυμος είπε...

H NTOΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ,Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ,Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ,Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ,Ο ΝΙΚΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.......Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ,ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΛΠ!ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Α, εντάξει τότε... Κι ανησυχούσα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ντορα το ξερει?

Ανώνυμος είπε...

αχα χα χα χα χα . εγώ τον είδα νηφάλιο πάντως. για τους άλλους δε ξέρω

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Δημήτρη Τραπεζιώτη τότε, δυναμικό, έξυπνο και μορφωμένο1
Εμπρός λοιπόν γραφικοί όποιοι φούληδες, κάντε και κάτι σωστό!
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χρ. Λ , συγκράτησε τον γιό του νονού σου.
Πές του να προσγειωθεί.
Γελάνε μαζί του με αυτά που λέει.

Γιατί να τον στηρίξει η Ντόρα?
Συμμετείχε σαν Νο 3 στην ανατροπή τον πατέρα της μαζί με τούς Σαμαρά,Συμπιλίδη, και πιστεύει ακόμα οτι θα τον στηρίξει η Ντόρα?
ή
Για το οτι ο κόσμος εμεινε ευχαριστημένος με τα εργα και τίς ημέρες του ως Νομάρχης?
Η για το ηξεις αφήξεις στα λεγόμενά του για το Εφετείο στο Αγρίνιο.?
Τι απο ολα αυτά?