Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Απόστολος Κατσιφάρας υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Τελικά το θρίλερ για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε τέλος πριν από λίγο. Επίσημα λοιπόν ανακοινώθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας. Πραγματικά τις τελευταίες ώρες έντονες ήταν οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, σε σημείο μάλιστα που οι υποψήφιοι να χρήζονται και να ξαναχρίζονται. Έτσι, πριν αρχίσει το Εθνικό Συμβούλιο το όνομα του κ. Κατσικόπουλου ακουγόταν έντονα, ενώ από την Παρασκευή εώς χθες το μεσημέρι ο κ. Κατσιφάρας θεωρούταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το βράδυ, λεγόταν ότι είχε κλειδώσει η υποψηφιότητα του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου, ενώ από αργά χθες το βράδυ εώς σήμερα το πρωί επανήλθε το όνομα του υφυπουργού Δικαιοσύνης και εν συνεχεία ξανά το όνομα του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος έχασε τελικά το χρίσμα από τον Αχαιό πολιτικό. Δεν ξέρουμε εάν μπερδευτήκατε από τα προαναφερθέντα, όμως κάπως έτσι έχει η όλη κατάσταση στο παρασκήνιο.

Εμείς το τονίσαμε ήδη από χθες ότι ''...η νύχτα είναι μεγάλη στο πράσινο στρατόπεδο'' και πρόκειται για θρίλερ-το επισημάναμε στον τίτλο του χθεσινού άρθρου-, αν και κάποιοι έσπευσαν (με τα σχόλια τους) να μας πουν το αντίθετο. Μέσα από τις δύο αναρτήσεις (πατήστε εδώ και εδώ) που κάναμε τις τελευταίες μέρες, μεταφέραμε το κλίμα υπεύθυνα, όπως ακριβώς αποτυπωνόταν την κάθε στιγμή. Μάλιστα χθες γράψαμε ότι ναι μεν ο κ. Σώκος φέρεται ως ο επικρατέστερος (όπως και ίσχυε εκείνη την ώρα), «...όμως όποιος εκ των τριών ανδρών και να είναι ο υποψήφιος για την περιφέρεια, δεν θα είναι έκπληξη».

Αναλυτικά οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ είναι οι εξής:

Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Αρης Γιαννακίδης
Κεντρικής Μακεδονίας: Μάρκος Μπόλαρης
Δυτικής Μακεδονίας: Γιάννης Παπαϊορδανίδης
Ηπείρου: Βαγγελης Αργύρης
Θεσσαλίας: Απόστολος Παπατόλιας
Δυτικής Ελλάδας: Απόστολος Κατσιφάρας
Στερεάς Ελλάδας: Κλέαρχος Περγαντάς
Αττικής: Γιάννης Σγουρός
Πελοποννήσου: Πέτρος Τατούλης
Βορείου Αιγαίου: Νάσος Γιακαλής
Νοτίου Αιγαίου: Γιάννης Μαχαιρίδης
Κρήτης: Σταύρος Αρναουτάκης

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα ΠΑΣΟΚΟπρόβαρα τρέξτε να ψηφίσετε πατρινό. Αυτοί που μας παίρνουν τα κονδύλια εδώ και 30 χρόνια και μας έχουν οδηγήσει στον πάτο. Τρέξτε να τους χειρολροτήσετε .Πρόβατα,μπε,μπεε

Ανώνυμος είπε...

2:54 Ο ΣΩΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ;ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πασόκος ψηφίσει Κατσιφάρα είναι πουλημένος και κομματόσκυλο. Εώ μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση,όχι για εθνικές εκλογές,που κει εκεί χρειάζεται μαύρο κατάμαυρο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ agrinionews. gr Ο οποίος υποψήφιος για την περιφέρεια δυτικής Ελλάδος (για περιφερειάρχης η περιφερειακός σύμβουλος), πριν ζήτηση την ψήφο των Αιτωλ/νων, θα πρέπει να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπάρχει η εν λόγω περιφέρεια και ποια είναι τα κοινά συμφέροντα για τα οποία θα πρέπει να συμμετέχουμε στην στη εν λόγω περιφέρεια (μήπως να συνεχίσουμε να είμαστε τελευταίοι στην ανάπτυξη η να βοηθήσουμε και άλλο την Αχαΐα ρωτάω και περιμένω απάντηση). Eπίσης να μας πει που ήταν η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο αγώνα της Αιτωλ/νια για την μη εκτροπή του Αχελώου (ενδεικτικό του ενδιαφέρον των Νομών Αχαΐας & Ηλείας για τα προβλήματα της Αιτωλ/νιας αυτή και εάν είναι συνοχή) κλπ. εάν με τις απαντήσεις τους δεν μας πείσουν γιατί θα πρέπει να τους ψηφίσουμε. Περιμένω λοιπόν τον κ. Κατσιφάρα ή οποιοδήποτε άλλο βουλευτή Αιτωλ/νιας, η άλλο υποψήφιο σύμβουλο για την περιφέρεια να μας πείσει. Θέλω να πω σε οποιονδήποτε Αιτωλ/να πίστευε ότι ήταν δυνατόν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης από την Αιτωλ/νια ότι είναι μακριά νυχτωμένος.

Υστερόγραφο: Για αφελή Νεοδημοκράτη εάν υποψήφιος για την περιφέρεια είναι Αιτωλ/νας θα είναι για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι γυρίζει την πλάτη στο παλιό ΠΑΣΟΚ ο Τζέφρυ, γι'αυτό ήταν μέχρι τελευταία ώρα ο Σώκος υποψήφιος περιφερειάρχης.
Ληγμένα παίρνετε ΠΑΣΟΚΟπρόβαρα?μπε,μπεε!
Κομματόσκυλα,γι'αυτό δεν πάμε μπροστά. Υπόψιν,στα φρύδια μου όλοι αυτοί. Τουλάχιστον ο Σώκος πέρα από την καρέκλα που λες, κάτι θα έκανε για το νομό. Θα έδινε το κατιτίς παραπάνω. Α ρε ανεγκέφαλα κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Είχα γράψει στο agrinionews. gr:
Φιλαράκο οι αποφάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο θα παίρνονται πλειοψηφία και οι ψήφοι της Αχαΐας και Ηλείας θα είναι 20 και της Αιτωλ/νιας 10. Πιστεύεις ότι κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια άξια λόγου για την Αιτωλ/νια, που θα είναι ανταγωνιστική προς την Αχαΐα θα είναι δυνατόν να περάσει στο περιφερειακό συμβούλιο. Πες μου την γνώμη σου Πχ για ένα έργο οδοποιίας που θα αφορά το λιμάνι στο Πλατυγιάλι, θα ψηφισθεί από του Αχαιούς & Ηλείους.
Για να σου υπενθυμίσω 1) πριν δυο μήνες η κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι εισαγωγές πατάτας να γίνονται από το Πλατυγιάλι και έγινε ξεσηκωμός στην Πάτρα. 2) Εφετείο στο Αγρίνιο και Μεσολόγγι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (Αχαιός) μόνο που δεν ζήτησε συγνώμη από το δικηγορικό σύλλογο της Πάτρας.
Όλοι Θυμόμαστε την επίσκεψη του κ. Κατσιφαρα υφυπουργού Δικαιοσύνης στην πόλη του Αγρινίου στο πάρκο Λέγω τώρα είχε έρθει για να θέσει από τότε την υποψηφιότητα του, γιατί στο πάρκο δεν έγινε τότε συζητήσει για το σκοπό που είχε έρθει ρωτάω την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ είχε γίνει ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ; περιμένω απάντηση ένας που δεν ψήφισε άλλο κόμμα ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ παρά το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ψηφίσει υποψήφιο της κατοχικής κυβέρνησης είναι για τα μπάζα...

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα στο agrinionews.gr
Μπορεί να κάνω λάθος και εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά Εφετείο ποινικό στο Αγρίνιο και διοικητικό στην ΙΠ Μεσολογγίου δεν θα γίνει. Γιατί θα πουν οι Πατρινοί δύο Εφετεία μέσα στην ίδια περιφέρεια είναι σπάταλη. Μα θα πει κάποιος ολόκληρος υφυπουργός ήρθε στο Αγρίνιο και το ανακοίνωσε, στάχτη στα μάτια για την περιφέρεια. Μόλις έφυγε από το Αγρίνιο ο δικηγορικός σύλλογος των Πατρών του τα έψαλλε. Είκοσι πέντε χρόνια φούρναρης λες να κάνω λάθος.

Θα έρθει τώρα ο κ. Κατσιφαρας και θα μας υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια. Θα σας κάνω δρόμους θα φέρω την ανάπτυξη στην υποβαθμισμένη Αιτωλ/νια θα μας υποσχεθεί ανάπτυξη του πανεπιστημίου (και θα πάει στις σχολές του πανεπιστήμιου Αγρινιου στην Πάτρα γιατί εκεί θα αναπτυχθούν καλύτερα και αυτό θα είναι για το καλό του τόπου μας) και τι δεν θα μας υποσχεθεί για να πάρει την ψήφο μας και αυτό ενώπιον Αιτωλ/νων υποψηφίων συμβούλων και τι δεν έχουμε να δούμε και να ακούσουμε. Μόνο η αποχή από κάθε υποψηφιότητα για συμβούλους περιφέρειας (ποιας περιφέρειας) μπορεί να σταματήσει το κατήφορο της Αιτωλ/νιας για τα επόμενα πενηντα χρόνια μονο αυτό θα είναι σαφές μήνυμα τίποτε άλλο. Σκεφθείτε τι έγινε για να ανακηρυχθεί υποψήφιος για την περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία θα ανακηρύξει υποψήφιο αφού σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά λέτε να είναι Αιτωλ/νας ίδωμεν

Είκοσι πέντε χρόνια φούρναρης λες να κάνω λάθος.

gitsanas είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ "ΝΤΟΠΙΕΣ".ΧΑΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΚΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ "ΑΞΙΩΜΑΤΑ".ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω τα εξής επειδή ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ της Αθήνας:
1)Στον Σώκο έδωσαν τα χρίσματα του δήμου Αγρινίου, Μεσολογγίου και αστακού βάζοντας κολλητούς του φίλους εσείς πιστεύατε ότι οι άλλοι μηχανισμοί του νομού θα τον άφηναν πάει και για περιφερειάρχης και αυτοί όντας υπουργοί βουλευτές να τρώνε τα «σκατά» από τον κόσμο και αυτός να μένει στο απυρόβλητο???
2)Το μεγάλο κομματικό κατεστημένο της Πάτρας (τόπος καταγωγής του πρόεδρου) γιατί το παρουσίαζαν ποιο αδύναμο από το δικό μας σιγά μην άφηναν αυτοί να πάρει το χρίσμα ο Σώκος.
3)Υπήρξε μια παραφιλολογία μερικούς μήνες πριν όπου φέρονταν να είπε Υπουργός (ίσως ο ποιο πτυχωμένος και αξιόλογος της κυβέρνησης και πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ) στον Σώκο ότι «εσένα δεν σε θέλω γιατί ανήκεις στο παλιό ΠΑΣΟΚ».
4)Παντός ο Σώκος δεν χάνεται μάλλον θα κατέβει για βουλευτής στις επόμενες εκλογές και ειδικά αν πάρει το ΠΑΣΟΚ τους 3 δήμους που προανέφερα θα βγει και πρώτος με διαφορά.
5)Τις τελευταίες μέρες το θρίλερ που σωστά ανέφερες agrinio news ήταν στο τι θα γίνει με τον Κατσικόπουλο γιατί αντιδρούσε πολύ έντονα καθώς ήθελε να κατέβει αυτός για περιφερειάρχης ο Σώκος μονός του έπαιζε το όνομα του για να είναι στην επικαιρότητα.
Τέλος θέλω να πω στους συντοπίτες μου που είναι με το ΠΑΣΟΚ ότι όλοι αυτοί που το παίζουν μεγαλοστελέχη στην Αθήνα δεν είναι τίποτε άλλο από απλά στελέχη του μεγάλου κινήματος και θα πρέπει να βγείτε από την ματαιοδοξία του τύπου ότι ο νομός μας είναι το κέντρο του κόσμου.
ΥΓ:Ο Σώκος ήταν και είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στον νομό αλλά άλλο ο νομός και άλλο η Αθήνα, άλλο ένας μηχανισμός νομού και άλλο ένας στην Ελλάδα και ειδικα στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου που δεν τα πολύκαταλαβαίνει αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ... ΔΑΓΚΩΤΟ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΣΕ Π... ΠΑΤΡΙΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟπρόβατα,μπε,μπεε,ξυπνήστε λίγο.Όχι ψήφο σε πατρινό.
Καλύτερα να βγει κάποιος πασοκος ανεξάρτητος να διεκδικήσει ψήφο . Ψηφίστε έστω αυτόν,σε καμιά περίπτωση κατσιτέτοιον. Από κατσι αρχίζαν και οι δύο,κατσικόπουλος,μπεε,κατσιφάρας.
όχι ψήφο σε μινάρα πατρινό,σε κανένα κόμμα. Γενικά όχι ψήφο στους λακέδες που μας κλέψαν συντάξεις,μισθούς,και όλο το δημόσιο χρήμα από ταμεία,από ΟΣΕ,ΔΕΗ και πάει λέγοντας. Ας κατέβει κάποιος Αιτωλοακαρνάνς οποιουδήποτε κόμματος,προς θεού,δεν εννοούμε Λιβανούς και σία,δηλαδή ανύπαρκτους δισεκατομμυριούχους με βίλες,πολυτελή αυτοκίνητα κλπ. Ένας που έχει δουλεψει και θέλει να ροσφέρει στον τόπο. Όχι σε ανεπάγγελτους άχρηστους και πατρινούς την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιλοχία Press γράφει: Η ανατροπή της ανατροπής συντελέσθηκε και ενώ το πρωί ο Θύμιος Σώκος εθεωρείτο βέβαιος για το χρίσμα, αυτό τελικά πήγε στην Αχαΐα και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ Απόστολο Κατσιφάρα! Οι αντιδράσεις των πράσινων στελεχών της Αχαϊας φαίνεται να άλλαξαν για άλλη μια φορά τις ισορροπίες και έτσι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφύγει το διχασμό και να κινδυνεύσει να χάσει μία σίγουρη γι' αυτόν Περιφέρεια, επέλεξε τον Αχαιό πολιτικό, στέλνοντας τον κ Κατσικόπουλο στον Δήμο Πάτρας και τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας στο άγνωστο!
Αν ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάμφθηκε μπροστά στις αντιδράσεις των Αχαιών ρωτάω τι μπορεί να κάνει ο κ. Κατσιφάρας σε ένα δικιο αίτημα των Αιτωλ/νων που θα είναι αντίθετοι οι Αχαιοί, πιστεύω απολύτως τίποτε θα υποταχθεί στις επιθυμίες των.
Καληνύχτα Αιτωλ/νια και όνειρα για ανάπτυξη ότι θα περισσεύει από Αχαΐα και Ηλεία θα δίνεται σε μας.

Ανώνυμος είπε...

5 Σεπτεμβρίου 2010 3:13 μ.μ.

συγνωμη ρε φιλε αλλα εσυ πιστευεις ακομα στον τζεφρυ?
ρε δεν ειμαστε με τα καλα μας! τα θελει ο κωλος τελικα του νεοελληνα.
οποιος ψηφισει ξανα την κυβερνηση του μνημονιου ειναι αξιος της μοιρας του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...

Unknown είπε...

ψηφίστε περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας , μαυρίστε όλους τους υποψήφιους . Είναι ευκαιρία αυτές σε αυτές τις εκλογές να αντιδράσουμε και στην κυβέρνηση και στην ψευτοπεριφέρεια μας.Ας απαιτήσουμε επιτέλους το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης σαν νομός . Όχι άλλος εμπαιγμός .

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού …για να συμβαδίζουν και με τις δίμηνες διακοπές του.
Πρέπει να μαυρίσουμε τις επιλογές του πρωθυπουργού για να καταλάβει ότι η κοροϊδία πληρώνεται δεν εξαργυρώνεται
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να πούμε με την κάλπη φτάνει πια
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να τελειώνουμε με τον άνθρωπο των Γερμανών στην Αθήνα (…οι ίδιοι το λένε)
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να μην έχει λευκή επιταγή για νέα επιδρομή στις τσέπες / στις ζωές μας / στα όνειρά μας.