Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίλερ για τον υποψήφιο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας...


Πραγματικά τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται ένα θρίλερ για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι πληροφορίες λένε ότι ενώ μέχρι και σήμερα ο Απόστολος Κατσιφάρας είχε σαφές προβάδισμα, εντούτοις οι ειδήσεις της τελευταίας στιγμής φέρουν το νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιο Σώκο να διεκδικεί με αξιώσεις το χρίσμα και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που τελικά θα το πάρει. Σε αυτή την περίπτωση ο Δημήτρης Κατσικόπουλος πάει στο δήμο Πατρέων. Απ ότι φαίνεται η νύχτα είναι μεγάλη στο πράσινο στρατόπεδο και πλέον όποιος εκ των τριών ανδρών και να είναι ο υποψήφιος για την περιφέρεια, δεν θα είναι έκπληξη. Εξάλλου εμείς το τονίσαμε από χθες ότι παρότι ο κ. Κατσιφάρας έχει προβάδισμα, «δεν αποκλείεται στο τέλος να δούμε ως υποψήφιο κάποιον εκ των δύο νομαρχών, αφού αμφότεροι έχουν ισχυρά ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό.» Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο Σώκος για περιφέρεια. Όχι μινάρας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έτσι τελευταίοι ρε agrinionews;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΩΚΟς ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ..ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

O Παπανδρεου αναγνωρισε το εργο του Σωκου στην αυτοδιοικηση ολα αυτα τα χρονια.Πρεπει ομως να προσεξει τωρα την υπονομευση απο τον Κατσικοπουλο.

agrinionews είπε...

Τι ακριβώς εννοείς 11:02;

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΚΟΣ ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τί ο τίτλος θρίλερ ρε παιδια?

Ανώνυμος είπε...

Θρίλερ θα έλεγα ότι είναι για αυτούς που ασχολούνται με την πολιτικη και δη με την κυβερνηση και ίσως και να θέλουν και οι ίδιοι να πολιτευτούν.
Περιμένω απόψεις περί αντιθέτου από τους έτερους σχολιαστές ή το blog

agrinionews είπε...

Θρίλερ γιατί απ ότι φαίνεται ο Κατσιφάρας που παρουσιαζόταν ως φαβορί δε θα πάρει το χρίσμα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πάει στο Σώκο. Εξάλλου παρόμοιο τίτλο χρησιμοποίησαν και τα σημερινά κεντρικά δελτία ειδήσεων. Προς Θεού ο όρος χρησιμοποιείται πάντα μεταφορικά.

Θα θέλαμε επίσης να ανφέρουμε ότι δεν δημοσιεύονται σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις ή αφορούν συγγενείς δημοσίων προσώπων

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΙΛΕΡ!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θύμιος Σώκος τελικά στη περιφέρια Δυτικής Ελλάδος και Δημήτρης Κατσικόπουλος στη Πάτρα.
Πληροφορίες μέσα απο Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ.
Μινάρες άντε γειά.
Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο

Ανώνυμος είπε...

gelioitites sokoy

Ανώνυμος είπε...

o Artemis και το Μεσολόγγι ευρύτερα θα στηρίξουν παΣΩΚΟ;

agrinionews είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν δημοσιεύονται σχόλια που αφορούν άλλους bloggers είτε ονομαστικά είτε συνάγεται αυτό από τα συμφραζόμενα.

gitsanas είπε...

μεγάλο παρασκήνιο...http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μινάρας πήρε την θέση στην Δυτική Ελλάδα. Έτσι ήθελαν κάποιοι στον νομό μας.

Κωστής Π. είπε...

όπως και να το είπαν τα δελτία ειδήσεων, εσείς γιατί χρησιμοποιείται την ίδια έκφραση, μεταφορικά φυσικά?
Όποιος και να πάρει χρίσμα, αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς?
Εδώ λέμε να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε κομματικές παρατάξεις με χρίσματα και χρυσόβουλα και να ψηφίζουμε αυτούς που έχουν κάτι να πουν.
Και χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κάποιον ή τον ίδιο τον τωρινό δήμαρχο, εάν δεν είχε χρίσμα και υποστήριξη από κόμμα, εφημερίδες και blogs, θα τον ήξερε η μάνα του ή εσείς?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΣΕΤΕ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΕΡΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΝΑ....!!!!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ....!!!

Ανώνυμος είπε...

1. Γιαουρτώνω πάντα τον υποψήφιο που ψήφισα ,«Αυτόν ξέρω, Αυτόν εμπιστεύομαι».
2. Γιαουρτώνω πάντα υποψήφιους τις παράταξης μου. Έτσι διασφαλίζω και την ενότητα τις παράταξης μου και τις χώρας μου. Τώρα πλέον λέμε « Λαός ενωμένος, πολιτικός χεσμένος».
3. Γιαουρτώνω μέχρι το επιτρεπόμενο όριο σταυρών τις περιφέρειας μου. Σκέψου οικολογικά. Προστατεύουμε την φύση, Αγαπάμε τα ζώα και τους πολιτικούς.
4. Φρόντισε τα γιαούρτια να είναι Ελληνικά. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!!!
5. Μάζεψε τα κεσεδάκια. και τοποθέτησε τα σε κάδο ανακύκλωσης.