Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Από τη πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Μοσχολιού στο Παπαστράτειο Μέγαρο


Με μια ογκώδη συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ , ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός

εγκαινίασε τον προεκλογικό του αγώνα, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο- Νέος Δήμος Νέα Εποχή».

Ξεκινώντας την ομιλία του και αφού προηγήθηκε η παρουσίαση του σήματος και του ονόματος του συνδυασμού του, εξέφρασε την συγκίνηση του για την μαζική προσέλευση δημοτών από όλες τις γωνιές του νέου διευρυμένου δήμου, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν ώστε να δημιουργηθεί ο νέος και μεγάλος δήμος, ενάντια στις λογικές που ήθελαν μικρά και μη βιώσιμα αυτοδιοικητικά σχήματα.

«Η κοινωνική συνοχή μεταξύ των πολιτών του νέου μας Δήμου, από τον Αγαλιανό μέχρι το Αγγελόκαστρο κι από την Άνω Μακρυνού μέχρι την Κυψέλη, είναι το σημαντικό από δω κει πέρα».

Εμείς διαλέξαμε μια κοινωνική αξία, την αξία να είμαστε με τους άλλους. Όχι πάνω τους ή κοντά τους, ή ακόμα χειρότερα πέρα απ’ αυτούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου, επισημαίνοντας ότι οι πρώτοι που αγκάλιασαν αυτή την άποψη ήταν οι δήμαρχοι των δήμων που συνενώνονται. «Οι δήμαρχοι που είναι εδώ μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια» τόνισε ο κ. Μοσχολιός, ευχαριστώντας τους.

Οκ. Μοσχολιός έκανε λόγο για μια νέα πορεία που απαιτεί την ένωση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και την κοινωνική συνοχή, ώστε να αξιοποιηθούν οι τεράστιες δυνατότητες που έχει ο νέος δήμος αλλά και να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες προκλήσεις που δημιουργεί το σχέδιο Καλλικράτης: «Είμαστε έτοιμοι,

γιατί όταν οι άλλοι καταψήφιζαν τον Καλλικράτη, καταδικάζοντας την περιοχή σε υπανάπτυξη και μαρασμό, εμείς, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, προετοιμάσαμε το Δήμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να ανταποκριθεί στον ηγεμονικό ρόλο που καλείται να παίξει στο δυτικό άξονα της χώρας τα επόμενα χρόνια.»

Όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, από αύριο, θα υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο οι αρχές και θέσεις του συνδυασμού ώστε οι πολίτες με την ενεργή συμμετοχή τους τις δικές τους παρατηρήσεις και προτάσεις, συνδράμουν «ώστε σε λίγες ημέρες να θέσουμε στην κρίση όλων το τελικό, φιλόδοξο, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμά μας», όπως είπε ο κ. Μοσχολιός.

Βασική προτεραιότητα αυτού του προγράμματος είναι η οργάνωση του Δήμου και των υπηρεσιών του, ώστε να αποτελέσει πρότυπο προοδευτικής διακυβέρνησης. Επίσης, η ενίσχυση της προσπελασιμότητας με την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό, την προώθηση του έργου Πλατυγιάλι - Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία και την αναβάθμιση των συνδέσεων με την Ευρυτανία και τη Ναύπακτο»

Παράλληλα ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε στην καλύτερη προσβασιμότητα των πολιτών, με την ενίσχυση της εσωτερικής οδοποιίας, την ενίσχυση και επέκταση της αστικής συγκοινωνίας, τη δημιουργία του περιφερειακού δρόμου της Τριχωνίδας, τονίζοντας πως ο Δήμος θα πιέσει για την συνέχιση των μελετών του Δυτικού Σιδηρόδρομου και την αξιοποίηση του αεροδρομίου.

«Θεωρούμε δικαίωμα των πολιτών να ζουν και να εργάζονται σε ένα φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον υψηλής ποιότητας» επεσήμανε συνεχίζοντας την ομιλία του ο Παύλος Μοσχολιός και παρέθεσε τις πρωτοβουλίες που θα υπάρξουν από την πρώτη κιόλας μέρα στην υδροδότηση, την αποχέτευση, την διαχείριση των απορριμμάτων, το πράσινο, και την διατήρηση και προστασία του πλούσιο φυσικού περιβάλλοντος του νέου Δήμου. Ειδικότερα για τον ποταμό Αχελώο ο κ. Μοσχολιός τόνισε πως ο αγώνας ενάντια στην εκτροπή θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση μέχρι την τελική δικαίωση, την οριστική διακοπή του έργου. «"Ο λαός που διεκδικεί τα συμφέροντά του δεν είναι γραφικός, ας πάνε κάποιοι να ψάξουν αλλού τους γραφικούς" δήλωσε με έμφαση ο κ. Μοσχολιός.

Στη συνέχεια ο κ. Μοσχολιός παρουσίασε τις προτεραιότητες του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο» για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα αλλά και την ενίσχυση των επιχειρήσεων, την καινοτομία, την στήριξη της τοπικής αγοράς μέσα από συγκεκριμένες δράσεις.

«Σε όλα αυτά σύμμαχό μας θα έχουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, τις Ενώσεις Συνεταιρισμών, και το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας» τόνισε ο κ. Μοσχολιός που επισήμανε επίσης πως και ο τουρισμός μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις, μπορεί να γίνει μια ανεξάντλητη πηγή ανάπτυξης και απασχόλησης για την περιοχή.

Για το νέο νοσοκομείο ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως θα πρέπει να γίνει αγώνας για την εντατικοποίηση των διαδικασιών ολοκλήρωσης, προμήθειας του απαραίτητου ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, την εφαρμογή νέου Οργανισμού και την έναρξη λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, αφού έκανε αναφορά στις πολιτικές που εφαρμοστήκαν και θα εφαρμοστούν για τα ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα του δήμου, υπογράμμισε για το Πανεπιστήμιο πως: «Η Ανάπτυξη υποδομών του Πανεπιστημίου στο χώρο του παλαιού Αεροδρομίου Αγρινίου, σύμφωνα με το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο που έχουμε εκπονήσει, με ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ βρίσκεται ήδη σε καλό στάδιο και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε θετικά αποτελέσματα.»

Ο κ. Μοσχολιός αφού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που υπάρχουν και για την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης, σημείωσε ότι στον τομέα του πολιτισμού, σχεδιάζεται η αναδιοργάνωση και επανασχεδιασμός από μηδενική βάση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, με στόχο την δημιουργία ενός Δικτύου Πολιτισμού.

«Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν για ουτοπιστές και αιθεροβάμονες. Τα ίδια λέγανε όταν πριν από 4 χρόνια από αυτόν εδώ το χώρο ξεκινούσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Αγνοούν τις μεγάλες, τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού και του τόπου μας.

Δεν διδάχθηκαν από το παρελθόν, από τον πλούσιο απολογισμό του έργου μας την τετραετία που πέρασε. Έναν απολογισμό που δεν είναι μόνο έργο του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο Δήμο. Είναι έργο συλλογικό, έργο όλων μας. Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι εδώ, μαζί, με ένα δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, ένα Ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας.» τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Παύλος Μοσχολιός για να απευθύνει κάλεσμα ενότητας στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου: « Η ενότητα αυτή είναι αναγκαία σήμερα όσο ποτέ. Δεν είναι εποχή για επικίνδυνους πειραματισμούς. Η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη για τη Χώρα και την Αυτοδιοίκηση. Το νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο θέλει γνώση, εμπειρία, όραμα και τόλμη. Έχουμε χρέος λοιπόν, όλοι μας, αυτή την ενότητα του προοδευτικού κινήματος, να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Πορευόμαστε με ιδανικά, αρχές και αξίες για ένα Δήμο κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, για ένα Δήμο ανοιχτό στον πολίτη, ανοιχτό στον καθένα μας. Πορευόμαστε περήφανοι για ότι κάναμε, σίγουροι για το μέλλον αυτού του τόπου.»

Στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αγρίνιου, παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, ο πρ. Υφυπουργός και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, Πάνος Κουρουμπλής και Ανδρέας Μακρυπίδης, ο νομάρχης Αιτωλ/νίας Θύμιος Σώκος, ο πρ. βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, οι δήμαρχοι Αιτωλικού, Αγγελοκάστρου, Παραβόλας, Φυτειών, Μενιδίου, Μεδεώνος, Αρακύνθου, Παρακαμπυλίων, Παναιτωλικού και Νεάπολης, πολιτευτές, Ο προέδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριντζής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Γιώργος Καψιαμπέτης, και ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Τσαντόπουλος Θεόδωρος, εκπρόσωποι των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, πρόεδροι οργανισμών, συλλόγων, συνδικαλιστικών φορέων κλπ.


Από το γραφείο Τύπου

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI YΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .
ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ LEXUS KAI TA ROLEX DAYTONA ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΙΤΗ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ. ΗΡΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ωχ ωχ,..τι μας περιμενει μετα τις εκλογεσ..οτι απεμενινε θα μας το παρουνε...αν βλεπεις τοσο κοσμο σε υποψηφιο πασοκ-νδ τοτε ερχονται τα χειροτερα.Ολοι οι δημοι και οι περιφερειες θα γινουν μπλε-πρασινοι ,οποτε η κυβερνηση θαχει παρει λευκη επιταγη να κανει τα χειροτερα...με ευθύνη και παλι δικιά μας!!

Ανώνυμος είπε...

Σημερινη δηλωση του Θ. Πάγκαλος: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά, είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

αυτο ειναι το Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

olo to patari adeio itan..ti kosmosyrroi

Ανώνυμος είπε...

γραφείο τύπου.......... σαν το μέγκα από το μαξίμου

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΟΥΣΤ...ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΞΕΡΝΑΩ...ΠΩ ΠΩ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ....ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ...
ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΥΛ:
''ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ''

EIΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ:

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΕΤΟ???
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ???
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ???

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ:

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ....ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

''ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

pesta 7:35 .xypnate reeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

''Θεωρούμε δικαίωμα των πολιτών να ζουν και να εργάζονται σε ένα φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον υψηλής ποιότητας''

ευχαριστουμε για τα μπετα τους στενους δρομους και τις 9οροφες πολυκατοικιες που εγιναν με βαση το σχεδιο σου μεγαλε ηγετη.

αυτο ειναι ποιοτητα ζωης.
αγρινιο σαπιλα ψυχοφαρμακο..

μπραβο και στους παρεβρισκομενους δουλους...

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα τα μοσχαρια στην πρωτη σειρα γνωριζουν τι ψηφισαν και τι λεει το μνημονιο?
δεν πειραζει, θα λογοδοτησουν στον ελληνικο λαο σε συντομο χρονικο διαστημα.

Ανώνυμος είπε...

Μοσχολιέ και λοιποί βολεψολαμόγια και τσιράκια...κάντε τουμπεκί ή αλλιώς... το μπούλο αρμ._

Ανώνυμος είπε...

όποιος ψήφισε μοσχολιό, ο οποίος ανέλαβε χρίσμα λόγω περιουσίας που είχε και μόνο, να κάνει μόκο.
Και μη λογοκρίνετε τόσο πολύ τα σχόλια. Κάνετε τη δεξιά να μοιάζει λιγότερο χούντα από τους ...δημοκράτες πασόκους του μνημονίου

Ανώνυμος είπε...

Μαζεύτηκε το σύγχρονο φασιστολόι των κατοχικών δυνάμεων και περιοδεύει στις χαζο-ομιλίες του Μοσχολιού και των υπολοίπων, την ίδια ώρα που ο λαός είναι στο γύψο του μνημονίου...Ποιές προεκλογικές ομιλίες και παπαριές!!! Ο κόσμος στενάζει και αυτοί αγρόν αγοράζουν, συνεχίζουν στο ίδιο μήκος κύματος...Θα είναι βαρύς ο πέλεκυς, όταν με το καλό ελευθερωθεί η χώρα από τις δαγκάνες σας, χουντάρες!!! ΝΥΧΤΑ θα φύγετε...Υποκριτές απατεώνες, λαμόγια του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

KALA IPARXEI KOSMOS POU PIGENEI NA AKOUSEI AUTES TIS PAPARIES AKOMI??

APOXI..PSIFO SE KANENAN!!

Ανώνυμος είπε...

και μονο γκαλοπ να κανεις απο τα σχολια καταλαβαινεις τι ερχεται...
που πατε ωρε παλληκαρια με τον γιωργακη αρχηγο?

Ανώνυμος είπε...

Οταν βλέπω αυτές τις φάτσες τις διψασμένες για εξουσία και τις κοιλιές τους τις ξεχειλωμένες από το φαγοπότι τόσων ετών και τον κόσμο -ποιόν κόσμο δηλαδη?- τους δικούς τους αυτούς που ταϊζουν και που ευθύνονται γι άυτό το χάλιπου ζούμε καιθα ζήσουμε,θέλω να ΞΕΡΑΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!Βλέπω το Μοσχολιό και παθαίνω κατάθλιψη,τον Αρχοντα της διαπλοκής το Σώκο και νευριάζω,τους βολευτές του νομού μας με τις ίντριγκες και τα συνολάκια τους και θέλω να τους δείρω γιατί είναι άχρηστοι και κυρίως ΠΡΟΔΟΤΕΣ!Προδότες του τόπου τους.Η εκτροπή του Αχελώου βουλευτάκια προδοτάκια είναι ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον της φύσης πρωτιστως και μετά εναντίον του νομού μας.Δεν έχετε μπαλάκια να μιλήσετε?να εναντιωθείτε στο έγκλημα?γιατί σας ψηφίσαμε?για να είστε η φωνή η δική μας ?ή οι φωνές που ακούτε από το κόμμα σας?Παλιάνθρωποι!Υπάρχουν και τα γιαύρτια εκτός από τα παπούτσια!Να φυλάγεστε χρυσά μου!

Ανώνυμος είπε...

ακονιστε τα κονσερβοκουτια σας.

Μπουρζουαζοι ερχομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε? μεγαλύτερος φασισμός από τη δεξιά δεν υπήρχε ούτε θα υπάρξει και η απόδειξη είναι ότι σε αφήνουν και γράφεις όλες αυτές τις παπαριές σου προσπαθώντας να δημιουργήσεις κλίμα!!!
Έτσι όπως κάνατε τη χώρα εσείς πρέπει να μπείτε φυλακή όλοι!!!
Πήγαινε να ψηφίσεις Καρατζαφύρερ και μόκο άσχετε που θα μιλήσεις για χούντα ζώο!
Γύψο έχεις στο μυαλό!!!
Και όσο για την τσιμεντούπολη αμα δεν σου αρέσει να πας στο χωριό σου παλιόβλαχε να βόσκεις τριφύλλι και σανό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:

1.Ο 4:13 ΚΑΙ Ο 4:17 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 4:17 ΩΣ ΚΑΙ 11:01 ΕΠΙΣΗΣ

2.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.

3.Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ LEXUS AΛΛΑ ΑUDI

4.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

5.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΤ ΔΗΜΟΥ

6. ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ

7. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡ...ΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ!!!

8. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ 22 Σεπτεμβρίου 2010 2:21 μ.μ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ 2:21, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ 1-2 ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΗΤΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Eσένα "ευλογητέ" δεν σε αηδιάζουν αυτά που λέγονται και γίνονται από Ν.Δ. και από ΛΑ.Ο.Σ.?
Ή μήπως νομίζεις ότι βρήκες χώρο να το παίξεις αντικειμενικός και καλά απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα όπως αυτό εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ και ότι εμείς δεν καταλάβαμε ότι είσαι δεξιό κοματόσκυλο του κερατά!

Τράβα να πάρεις το μισθό σου τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

4:17 Πόσα Ρόλεξ και Λέξους παίρνει ο Κωστάκης "Κρυμένος" Καραμανλής (ΚΚΚ) με 1.000.000 Ευρώ σε καταθέσεις και καμια δεκαπενταριά ακίνητα?
Για μέτρα και πές μας...

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:21:
Ουδεν κακον αμιγες καλου, αλλα πρεπει αυτή η παράγκα των ημετέρων που δημιούργησε ο κ. Μοσχολιός να διαλυθεί με την ελπίδα να έρθουν λιγότερο διεφθαρμένοι τοπικοί άρχοντες. Τρανταχτό παράδειγμα η κεντρική πλατεία που ξεπέρασε καθε προηγούμενο ρεκόρ χρόνου αποπεράτωσης-κοροϊδίας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος που κατέληξε στις τσέπες ολίγων και εκλεκτών. Αλήθεια στον καιρό της οικονομικής κρίσης ίσως χρειάζεται μια ανάπλαση η κεν. πλατεία χρονικού ορίζοντα τετραετίας μπας και φτιάξουν την προίκα τους και άλλοι κολλητοί του Παύλου.....

Ανώνυμος είπε...

Πρός
22 Σεπτεμβρίου 2010 2:21 μ.μ.
Δεν με αφορά η αντιπαράθεσή σου με αυτόν που τα εχεις βάλει, αλλά λυπάμαι για λογαριασμό σου για το επίπεδο της εκφρασης και 100% ειναι και επίπεδο νοημοσύνης σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ; ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ........ΚΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑΤΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΖΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ "ΤΡΕΝΟ" ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε οι εκλογες αυτες θα συνδεθουν με την κυβερνηση του μνημονιου και θα παθετε συντριβη μεγαλη.
αυτο που πρεπει να κανει το Πασοκ ειναι να βρεθει ενας "βρουτος" και να στειλει στον αγυριστο τον γιωργακη που αποτελει τον μεγαλυτερο κινδυνο για να πατριδα μας σημερα.
οποιος πιστευει τουτο το ηλιθιο νεοταξικο κατασκευασμα σημερα εχει προβλημα στον μυαλο!σας κοροιδεψε ολους σας ψηφοφοροι του πασοκ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 22 Σεπτεμβρίου 2010 3:54 μ.μ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο 4:17 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΤΟ AUDI ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ? ΧΑ ΧΑ
ΓΙΑ ΤΟ DAYTONA (ROLEX) ΑΤΣΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΝ 12.000 ΕΥΡΩ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.............

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:36
Αν σε πείραξε το επίπεδο έκφρασης μου και η νοημοσύνη μου και δεν σε πείραξε το επίπεδο έκφρασης αυτών στους οποίους αναφέρομαι τότε για τη δική σου νοημοσύνη πρέπει να ανυσηχείς όπως επίσης και για τον πουλημένο εαυτό σου!!!

Υ.Γ. Πήγαινε να πληρωθείς τώρα στο ξανάπα!

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:02
Αλήθεια να φύγει ο "Διαφθαρμένος" Μοσχολιός και να έρθει κάποιος "Αδιάφθορος"...
Και ποιός είναι αυτός ρε 11:02?
Ο Σταμάτης μήπως?
Αυτός ρήμαξε το νομό τόσα χρόνια! Αυτός το μόνο που ξέρει είναι PR σε μαγαζιά!
Εκτείθεσε φιλαράκο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΟΙΛΙΣΚΟΙ?
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ Α-ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ!!
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρός
23 Σεπτεμβρίου 2010 11:00 π.μ.

Και να σε φτύσω, αξία θα σου δώσω.
over and out μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Προς 23 Σεπτεμβρίου 2010 11:09 π.μ.:
Ποιός σου είπε ρε φιλαράκο ότι θεωρώ τον Σταμάτη 'αδιάφθορο'; Αντιθέτως θεωρώ την επιλογή του εντελώς άστοχη και αναχρονιστική. Απλώς πιστεύω ότι η αλλαγή ηγεσίας (προσώπων και ιδεών) αφενός θα δράσει ανανεωτικά και εποικοδομητικά για τον διευρημένο δήμο Αγρινίου, αφετέρου θα μειώσει τον κίνδυνο να γίνουν κάποιοι καθεστώς και να κάνουν το Αγρίνιο βιλαέτι και τσιφλίκι τους. Και μην μου πείς οτι η επανεκλογή Μοσχολιού δεν θα έχει τέτοια κατάληξη. Τώρα βέβαια τίθεται το θέμα οτι δεν προβάλονται οι άξιοι, ικανοί και τίμιοι άνθρωποι για δήμαρχοι-ηγέτες. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11:30
ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ?
ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ!