Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδείες Σταμάτη στους Δήμους Παναιτωλικού και Αρακύνθου.

Συνάντηση είχε εχθές το πρωί στην Σκουτερά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης με μέλη του συνδυασμού από το Δήμο Παναιτωλικού. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του συνδυασμού καθώς και οι επόμενες κινήσεις. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης βρέθηκε με πολίτες του Δήμου Αρακύνθου ,όπου  συζήτησαν τοπικά θέματα του Δήμου τους. Στη συνάντηση πολλοί πολίτες έθεσαν εαυτόν στην διάθεση του κ. Σταμάτη προκειμένου να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.
Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έκανε η ΝΔ τη μείωση μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο χώρο, την αύξηση της ανεργίας και το ξεπούλημα δημόσιας γης - Ελληνικό- δε θα ξεσηκώνονταν μόνο οι πέτρες αλλά θα γίνονταν επανάσταση μεγαλύτερη από την Οκτωβριανή.
Τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει ευνουχίσει τους έλληνες (το μαχαίρι το έδωσαν τα κανάλια της τηλεόρασης) και δε σαλεύει φύλο. Παλιογελάδια!

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που ο απλός πολίτης έχει δεχτεί δυσβάσταχτα χτυπήματα από την άμεση κι έμμεση φορολογία, η κυβέρνηση επιβραβεύει ιδιώτες και μεγάλες επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν!!Καθώς επίσης και τους “μάγκες” που έχτιζαν αυθαίρετα, κάνοντας τους άνθρωπους που πλήρωσαν για να βγάλουν οικονομική άδεια να αισθάνονται σαν κορόιδα! Σημειώνεται ότι οι φοροφυγάδες με το κλείσιμο των βιβλίων τους μπορούν να πληρώσουν εως και 90% λιγότερο από τους νομοταγείς. Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός μας μιλούσε για δίκαιη κοινωνία και διέθετε οικολογικές ευαισθησίες πριν αναλάβει την εξουσία. Ο Παπανδρέου έκανε την επιλογή του, το ίδιο θα κάνεις κι εσύ στις εκλογές στέλνοντας μήνυμα στους υποστηριχτές των επιτήδειων και της αεριτζίδικης επιχειρηματικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι τον ειδατε τον ειδατε στο χωριό σας τον Δημητρό και τον κάθε αντίστοιχο αλλον.
Μετά τις εκλογές θα λέτε το.....Μην ειδατε τον Παναή /////