Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της "Δημοκρατικής Αριστεράς" στο Αγρίνιο


Το νέο κόμμα του Φώτη Κουβέλη "Δημοκρατική Αριστερά" οργανώνεται σιγά σιγά και στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος:
"Μέσα στην πολύπλευρη κρίση οικονομική, κοινωνική αλλά και κρίση αξιών και ηθικής που βιώνει η χώρα μας, η Δημοκρατική Αριστερά ένα κόμμα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημοκρατικό και ανανεωτικό, μπορεί να δώσει με τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες της, μια νέα ελπίδα στο λαό μας. Η ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς ήρθε να απαντήσει στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί ταυτόχρονα μια προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής αριστεράς αλλά και μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης και οικολογικής ανάπτυξης.
Με αυτές τις σκέψεις πραγματοποιήσαμε ανοικτή συνεδρίαση μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Αγρίνιο στην οποία αποφασίστηκε η δημιουργία Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος στην πόλη του Αγρινίου.
Αποφασίστηκε επίσης η πραγματοποίηση πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Αγρίνιο. Η ομιλία του Φώτη Κουβέλη θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου."


Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή
Παύλος Θεοδωρίδης, Κώστας Κρίκος , Αριστείδης Μπαρχαμπάς, Κώστας Μπίσσας, Βασίλης Πατρώνης, Χρήστος Σερίφης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Σ.Π.

Ανώνυμος είπε...

αλλο εξαπτερυγο και αυτος, αλλα θα χαθουνε οπως και οι αλλοι στην ανυπαρξια τους...

Ανώνυμος είπε...

ωραία. ετοιμάζω παπούτσι χοντρό

Ανώνυμος είπε...

Πού πας ανύπαρκτε Κουβέλη εσύ και τα πρόβατά σου?

Ανώνυμος είπε...

kapote me riksate kyrioi sthn neolaia syn ...na idrysoume tous syntonistes ths maxhs eixate pei...pou pate twra kai afinete to ploio prwtoi?gerasate kai myalo den valate. tis megales epanastaseis tis igeisai den tis mikraineis oute megalwneis ton emfylio...perastika sas outos h allos edw kai xronia efyga kai apo thn dikia sas sapila...krima exoume akoma oneira kai oi kouvelotsipraioi kai alavaneoi mas ta kovoun... perastika sas

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΤΥΕΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...?ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΔΗΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ