Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κάηκε το club "Μύθος"


Φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες στο club Μύθος, το οποίο βρίσκεται στο παλαιό Άγιο Χριστόφορο.
Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το εσωτερικό του καταστήματος.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που νυχτερινό κέντρο στη πόλη μας τυλίγεται στις φλόγες.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπρησμό.

(Η φωτογραφία είναι από το Blog: sarakaimara.blogspot.com)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

asto file mhn paideyese mhn biazesai na anebaseis kati p den ksereis to magazi einai mia xara o prothalamos kahke mono k ta tzamia ta espase h pyrosbestikh k thn paraskeyh tha einai k pali konta mas na kapsoyme thn pista apo to xoro......

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκαιο agrinionews ο 6:34, τι ανακατεύεσε με τέτοια άρθρα αφου δεν το έχεις. Μια χαρα τα πας με τις ημερίδες, χοροεσπερίδες, και τις κομματικές συνεντεύξεις. Συνέχισε να μας κρατάς σε εγρήγορση με την άμεση, αποκαλυπτική και μαχητική σου δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια??

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ.. ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ 15 ΠΕΛΑΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ????? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΟΥ???? ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?? ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ..

agrinionews είπε...

Φίλε 10:03 καταρχήν ουδέποτε ρίξαμε λάσπη ούτε για σένα (που ισχυρίζεσαι ότι είσαι ο ιδιοκτήτης) ούτε για το μαγαζί. Λάσπη θα ήταν να δυσφημίσουμε είτε τη διεύθυνση είτε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είτε τον ίδιο το χώρο. Εμείς δεν γράψαμε πουθενά ότι το μαγαζί δε θα λειτουργήσει την Παρασκευή. Εξάλλου ουκ ολίγα μέσα του έγγραφου και ηλεκτρονικού τύπου παρουσίασαν το γεγονός και με σχολιασμό. Εμείς απλά αναφέραμε το γεγονός. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό με την παρούσα ανάρτηση να αποτρέψουμε τους θαμώνες του μαγαζιού να δώσουν τον παρών την Παρασκευή. Εξάλλου ο Μύθος είναι διαχρονική αξία στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και οι πελάτες του δεν περιμένουν σχετική ενημέρωση για την επαναλειτουργία του από το agrinionews και από κανένα blog. Βέβαια εάν όντως είσαι ο ιδιοκτήτης, σίγουρα θα γνωρίζεις και τους διαχειριστές (ο ένας αποχώρησε προσωρινά) του παρόντος ιστολογίου, αφού συχνά πυκνά επισκέπτονται το Μύθο. Αυτά προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξηγήσεως. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα λέμε την Παρασκευή.