Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

H αγρινιώτικη αντίληψη περί δημοσκοπήσεων...


Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Πολιτεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Βέβαια, παραλίγο να μπερδευτούμε με τα όσα ακούμε, σε σημείο να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο πχ να υπάρχει το τμήμα Στατιστικής στην ΑΣΟΕΕ και στο Παν. Πειραιά και όχι στο νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, καθώς οι Αγρινιώτες αποδεικνύουν από χθες το πρωί (όταν δηλαδή βγήκε η εφημερίδα) ότι το κατέχουν το γνωστικό αντικείμενο όσο δεν πάει ! Φυσικά, θα μπορούσε να υπάρχει στην πόλη και σχολή σκηνοθεσίας, αφού και στη σύλληψη σεναρίων επί σεναρίων με υποτιθέμενες υπόγειες διαδρομές που μπορεί να φτάνουν μέχρι και τη βούληση του πλανητάρχη (το Μπάρακ εννοούμε όχι το Μπουγά) για το δήμο Αγρινίου, είμαστε πάλι πρώτοι! Κύριοι ας σοβαρευτούμε λίγο και ας μάθουμε επιτέλους, ότι τούτος ο τόπος δε θα πάει μπροστά με την κριτική της μεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης, αλλά μέσα από το γόνιμο διάλογο και την εποικοδομητική κριτική, που δεν εδράζονται σε παρωχημένες αντιλήψεις και δεν επιμένουν ντε και καλά στη δημιουργία ευφάνταστων συνωμοτικών διαδρομών κάθε φορά που κάτι δεν μας αρέσει. Τα αποτελέσματα δεν θα τα σχολιάσουμε, γιατί ενδεχομένως με αυτά που θα πούμε να θεωρηθούμε από όλους ανεξαρτήτως τους «Αγρινιώτες σκηνοθέτες», ότι εξυπηρετούμε παράνομα και ιδιοτελή συμφέροντα…. Αυτό βέβαια που άπαντες πρέπει να έχουν κατά νου, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τα δείγματα μιας επιστημονικής έρευνας, είναι ότι τον τελικό λόγο σε κάθε περίπτωση έχουν οι ψηφοφόροι ενώπιον της κάλπης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraios.....

Ανώνυμος είπε...

agrinionews αργησες να τη σχολιασεις τη δημοσκοπηση αλλα η αναρτηση σου τα λεει ολα.απο το πρωι εχουμε ακουσει χιλια μυρια απο τους υποστηρικτες των υποψηφιων-οχι απο τους ιδιους-και πραγματικα γελαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

rosaria rompola είπε...

LIKE LIKE LIKE .......

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΙΑΞΙΑ ΜΑΣ Π ΛΕΝΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Μ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ειδήμων μπορεί να μην είμαι ,αλλά παρακολουθώντας έρευνες τόσα χρόνια γνωρίζω πως δημοσιεύουν και τα στοιχεία της έρευνας.
Επειδή εδώ στην σελίδα σας δεν τα είδα και δεν ξέρω αν τα έβαλε η εφημερίδα καλό θα ήταν να τα πληροφορηθούμε.
Να γνωρίζουμε το ηλικιακό και μορφωτικό πεδίο που κινήθηκε , το χωροταξικό , αν κάλυψε όλες τις περιοχές που συνενώνονται ,τον αριθμό των ερωτηθέντων ,την χρονική διάρκεια και άλλα πολλά απαραίτητα στοιχεία που είναι αναγκαία για να χαρακτηριστεί μια έρευνα έγκυρη.
Αν υπάρχουν λοιπόν ας τα δούμε.

Και μια προσωπική γνώμη , αν ισχύουν αυτά και δώσετε στον επίσημο εκλεκτό ,εκφραστή της πράσινης καταστροφικής πολιτικής, ψήφο εμπιστοσύνης επικροτώντας το σχεδόν ανύπαρκτο και όπου υπήρξε καταστροφικό έργο του στην πόλη και του κόμματος που εκπροσωπεί στην χώρα , τότε είστε για βρεγμένη σανίδα όλοι σας.
Δεν μπορώ να διανοηθώ να βγούνε οι πράσινοι υπάνθρωποι-βουλευτές σας και να πούνε πως ο λαός επικροτεί το καταστροφικό έργο μας .
Ας ανοίξουν τα τρελάδικα να μπούμε όλοι μέσα μετά .

Ανώνυμος είπε...

11.07,αν δεν συμφωνείς με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης,αυτό δεν αποτελεί λόγο να την παρερμηνεύεις κιόλας.Τώρα όσον αφορά στον επίσημο εκλεκτό,όπως γράφεις,μάλλον δεν ζείς στην πόλη και μιλάς για ανύπαρκτο έργο.Εκτός και αν είσαι τόσο τυφλωμένος από το κόμπλεξ και δεν βλέπεις μπροστά σου.Όσο και αν δεν σου άρεσαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης,αποτυπώνουν μια τάση και αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ του εκλεκτού.Τέλος η κυβερνητική πολιτική διαμορφώνεται από τους κυβερνώντες και τους βουλευτές και όχι από τους κατά τόπους δημάρχους.Μην τα μπερδεύεις και στην τελική στις αυτοδιοικητικές εκλογές μετράνε πολύ περισσότερο τα πρόσωπα και όχι τα κόματα.

Ανώνυμος είπε...

2 Σεπτεμβρίου 2010 2:46 μ.μ.

NATAAAAAAAAAAAAAA MAΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!
ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!
ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.(ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ)


ΚΑΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ.
ΜΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ.