Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Live your myth in Mandilara studio...

Η Μανδηλαρά κοντεύει να στοιχειώσει κρυφούς πόθους και αμαρτίες, κρυμμένους ενδόμυχα κάτω κομμάτια του κοινωνικού ιστού επαρχιακών πόλεων..
Αυτή έδειξε το δρόμο τη δεκαετία του 90, όταν στα δελτία ειδήσεων έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα.. "όργια" στη γκαρσονιέρα της "περιβόητης" αυτής κεντρικής οδού στη Λάρισα εξάπτωντας τη φαντασία του πανελληνίου, είτε ζούσε στην Αθήνα είτε στην επαρχία, ονειρευόμενο να υπάρχει μια "Μανδηλαρά" στη διπλανή πόρτα, μπας και φανούν λίγο τυχεροί! -Δεν φέγγει έτσι η "Διονυσιακή" θεά τύχη.
Άσχετα αν είχε αφετηρία την αλήθεια, το τέλος αυτών των ιστοριών ταξίδευε στα πέρατα της φαντασίας
Άλλοι το περνούσαν στο αδιάφορο και στο χαβαλέ κάνωντας το κουβέντα της πλάκας στα νεανικά στέκια, ενώ άλλοι το δαιμονοποιούσαν και το ξορκίζαν, χρησιμοποιώντας ηθικολογικές κορόνες.
Από τότε οδοί "Μανδηλαρά" ξεφύτρωναν σε κάθε επαρχιακή πόλη, μετουσιώνοντας και εκτονώνοντας έτσι το φαντασιακό μερικών, ενώ για άλλους συνέχιζε να δίνει τροφή για κουτσομπολιά της πλάκας περνώντας έτσι πιο ευχάριστα την ώρα τους στο καφε τους η στο ποτό τους. Άλλοτε ξεκινούσα από το πραγματικό, άλλοτε από το ψευδοπραγματικό η το αληθοφανές και άλλοτε αποκλειστικά από τη φαντασία.
Και φυσικά από αυτές τις οδούς "Μανδηλαρά" παρήλαυνε μια ολόκληρη ονοματολογία επωνύμων και ανωνύμων, ανάλογα με το φαντασιακό της κάθε πόλης.
..Οι εποχές περάσαν, φτάσαμε στο 2010 και η οδός "Μανδηλαρά" με γκαρσονιέρες που υπόσχονταν στιγμές ..Νέρωνα χτύπησε και την πόρτα της πόλης μας.
Σε επίπεδο κουτσομπολιού αυτό έχει γίνει για πολλοστή φορά, όμως ζούμε στην εποχή του διαδικτύου που οι ειδήσεις διοχευτεύονται με αστραπιαία ταχύτητα.
Οι ροζ αυτές ειδήσεις μπορεί να είναι ειδήσεις, μπορεί να είναι αποκυήματα της φαντασίας.
Αν είναι το δεύτερο ποιος μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας;
Η λάσπη μένει σύμφωνα με την γκεμπελική λογική.
Οργίασαν λέει 3 παντρεμένες με 3 νεαρούς κτλ κτλ ...
Και αν έγινε αυτό, αλλάζει τίποτε στη ζωή της πόλης μας;
Εκείνο που σίγουρα αλλάζει είναι το cult φαντασιακό που τροφοδοτεί εκ νέου περαιτέρω cult συζητήσεις.
Από την άλλη η ηθικολογία ξεσπαθώνει..
Όπως και να έχει, τέτοια ζητήματα, μπορεί αρχικά να προκαλούν θυμηδία η γέλωτα ή να εξάπτουν σε άλλους τη φαντασία, όμως εν τέλει μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Γιατί πολύ απλά σε θέματα από μόνα τους δεν αλλάζουν τη καθημερινότητα μας με τα όποια προβλήματα που μπορεί να έχει ο καθένας μας.
Το σίγουρο είναι όμως ότι αν κάποιος/α θέλει να κάνει κάτι νόμιμο ή παράνομο ηθικά στη ζωή του προφανώς λαβαίνει και τα μέτρα του.
Ως τότε..live your myth in Mandilara studio

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια αρβύλα "είδηση" είχε κυκλοφορήσει και πριν 6 μήνες περίπου.
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει στο Ιντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

Νικηφόρος Μανδηλαράς, ο δικηγόρος στη δίκη του ΑΣΠΙΔΑ, χάθηκε το 1967 σε ένα ανεξιχνίαστο ακόμη έγκλημα της απριλιανής δικτατορίας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΚΕΡΑΤΟΥΛΗΔΕΣ....


Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό μπαρ-club της πόλης του Αγρινιου. Οι 3 γυναίκες, εκ των οποίων η μια σύζυγος επιφανούς γιατρού, η δεύτερη και τρίτη, σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής, βγήκαν να διασκεδάσουν.
Η μια σύζυγος εκ των τριών έχει καιρό σχέση με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ήταν αυτή που έκλεισε το deal για το όργιο που θα ακολουθούσε. Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο.
Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού.
Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η "παρέα" του. Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα. Κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε ένα πολύωρο όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα εώς τις 10 το πρωί όπου και αποχώρησαν. Το όργιο περιελάμβανε σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ένος εκ των παρευρισκόμενων, ο οποίος το διατυμπανίζει σε φίλους και γνωστούς, βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα...
Μάλιστα σκηνές τραβήχτηκαν και σε βίντεο από κινητά και "γυρνάνε" από κινητό σε κινητό της πόλης.
Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας στις 7.9.10



http://paronetol.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

MΟΥΦΑ, ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΣΑ'Ι'Τ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕς.....ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. agrinionews κακως ασχολήθηκες με την είδηση, δεν επρεπε να αναφερθείς καν....

Ανώνυμος είπε...

Να μην ασχολούμαστε με κατινιές. Εμένα ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση. Λίγη τσίπα σε αυτές τις γυναίκες για την ξεφτίλα των παιδιών τους. Καλ΄'α για τον άντρα της, στο αυτό της, αλλά τα παιδιά τους δεν τα σκέφτονται. Γι αυτό και μόνο αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

ε και; τί να λέει;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μια χαρά τα λέτε αλλά στο σημείο:

"Όπως και να έχει, τέτοια ζητήματα, μπορεί αρχικά να προκαλούν θυμηδία η γέλωτα ή να εξάπτουν σε άλλους τη φαντασία, όμως εν τέλει μας αφήνουν παγερά αδιάφορους."

μάλλον δεν σας αφήνει και τόσο παγερα αδιαφορους αν ήδη έχετε αφιερώσει ένα post για το θέμα αληθινο ή αποκύημα φαντασίας όπως λέτε.
Όπως και να έχει το πράγμα τέτοιου έιδους θεμτα και συζητήσεις είναι το αλάτι της ζωής και ας μη γινόμαστε υποκριτές οτι ταχα δεν μας ενδιαφέρουν και μας αφήνουν αδιαφορους. Σιγουρα δεν επηρρεάζουν τη ζωή των περισσοτέρων ή της πόλης αλλά είναι μια διαφορετική νοτα της καθημερινόητας μας. έτσι ήταν πάντα τέτοιου είδους καταστάσεις.
επίσης για το σημείο που λετε:
"Το σίγουρο είναι όμως ότι αν κάποιος/α θέλει να κάνει κάτι νόμιμο ή παράνομο ηθικά στη ζωή του προφανώς λαβαίνει και τα μέτρα του."
Πιστεύω πως η ηθική είναι κάτι άσχετο με το νομιμο και το παράνομο. Άλλες ηθικές μπορεί να επιτρέπουν όργια κάποιες άλλες να μη το δέχονται. Αυτό δεν έχει να κάνει με το νόμο. και στη τελική αν κατάλαβα καλά απο οσα διαβασα οτι έγινε, έγινε οχι σε δημόσιο χώρο αλλά στο σπίτι κάποιου! ε και! πρώτη φορά γίνεται.?
αυτά τα ολίγα απο ένα φίλο του blog σας.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξερω αν αληθευει ή όχι. Παντως η espresso το εχει θεμα κ σημερα. Ολα αυτα που ακουγονται κατα καιρους εχουν καταντησει πια αστικοι μυθοι. Παντα οι συμμετεχοντες στα οργια θα ειναι συζυγοι επιφανων προσωπων π.χ γιατρων δικηγορων κλπ...και παντα θα γινονται σε καποια βιλα μιας επαρχιακης πόλης. Αληθεια ο σερβιτότος γιατι να εχει βιλα κ να μη μενει σε πολυκατοικια οπως οι περισσοτεροι απο μας?

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας
ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!
Να τις χαίρονται οι γιατροί και οι επιχειρηματίες...
Τέτοιου είδους γυναίκες αναζητούν, τις βρίσκουν, καμαρώνουν για λίγο και μετά... η απόλυτη ξεφτίλα...
Μπράβο στα παιδιά για την ανάρτηση!

(φίλη του blog)

Ανώνυμος είπε...

Και είτε έβγαλαν τα μάτια τους ρε παιδιά, είτε χρησιμοποίησαν βοηθήματα, κάμερες, άλογα ή οτιδήποτε άλλο, εμάς τι λόγος μας πέφτει;
Εγώ νομιζω ότι πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, που ζούνε τη ζωή τους όπως θέλουν. Ελπίζω μόνο να μην ενόχλησαν τους γείτονες πρωί πρωί με τις φωνές τους :)

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν παντρεμενες, ηταν αραβονιασμενες και μια ειχε μακροχρονια σχεση..
απο εγκυροτατη πηγη..

(οι βρωμικες ειδησεις θελουν και βρωμικα μυαλα,
δεν θα ειναι τυχαιο αν το κυρυγμα της κυριακης αρχισει απο τα δηθεν οργια του αγρινιου...)

Ανώνυμος είπε...

gia na lew kai tou stravou to dikio,afto to blog den to polupaw.alla meta apo afto to arthro,allaxa entelws apopsi.etsi einai na ta pragmata.anti na psaxnoume ti odigise 2 nea paidia se tetoies akrees morfes vias kai sto telos sto thanato tou enos,kathomaste kai asxoloumaste ti kanei o kathenas sto krevati tou.prwsopika kai aloga na eixan kai oloi oi paixtes tou panetwlikou na htan sto ghpedo den me noiazei.adiaforw.san anthrwpos proaspizomai tosa xronia thn eleftheria kai ton antiratsismo.o kathenas einai eleftheros na kanei oti thelei sto krevati tou.osoi ta krinoun afta,einai mikropsuxoi,komplexikoi kai hthikoi autourgoi pou to agrinio sunexws xanei neous.h kleistomualia,h roufiania kai to koutsompolio.ola ta vlaxadera pou psaxnonte me to video,to kanoun giati den agaphthikan pote kai den mporoun na agapithoun giati afti h polh,afth h koinwnia tous emathe na ntreponte gia tis epiloges tous,na skuvoun to kefali stis prostages kai gousta tis ekklissias kai tis kratikhs/topikhs exousias.opote kurioi kai kuries,dimotes tou agriniou stamathste na dikazete kapoia atoma pou apla perasan kala kai koitaxte na perasete kai eseis kala.as doume kai kanena sovaro provlima ths polis mou.oxi mono oti thelei na deixnei to mpla mpla kai oi tatianolampirides.

Ανώνυμος είπε...

5.14 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ...
ΤΟ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙΣ ΡΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ; ΓΙΑ ΛΕΓΕ ...