Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

O Παπαναστασίου απέναντι από τον Κατσιφάρα;


Οπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και μέρες η Ρηγίλλης θα επιλέξει αντίθετα από το ΠΑΣΟΚ τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δηλαδή απέναντι από τον Αχαιό Απόστολο Κατσιφάρα, κατά πάσα πιθανότητα θα αντιπαρατεθεί Αιτωλοακαρνάνας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, λέγεται ότι τις τελευταίες ώρες έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του πολιτευτή Γιώργου Παπαναστασίου. Ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του νομού μας, φέρεται να είναι η επιλογή στην οποία καταλήγουν οι επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το Βασίλη Μιχαλολιάκο να επιμένει ιδιαίτερα στο εν λόγω πρόσωπο. Ίσως τις επόμενες μέρες (ενδεχομένως και ώρες) να έχουμε ανακοινώσεις επί του θέματος, αν και εδώ δεν αποκλείουμε να παιχτεί αντίστοιχο θρίλερ με το ΠΑΣΟΚ. Πάντως από το περιβάλλον του κ. Παπαναστασίου τηρούν σιγή ιχθύος και δύσκολα μπορεί να αλιεύσει κάποιος έστω και την παραμικρή πληροφορία.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λάθος πληροφόρηση και διοχετευμένες πληροφορίες από τον ίδιο

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο προσεχε,καποιοι θελουν να σε καψουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
-για τα προεκλογικά ψέματα
-για τις μειώσεις των μισθών
-για τις μειώσεις των συντάξεων
-για το ΦΠΑ και τους φόρους
-για τον πληθωρισμό
-για την ύφεση
-για την ανεργία
-για τα εργασιακά δικαιώματα, που μας γύρισε στις αρχές του 20ου αιώνα

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίστε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Κάτω η κατοχή της χώρας από το ΔΝΤ!

Ανώνυμος είπε...

οι πουθεναδες που προοριζονταν απο παιδακια για την πολιτικη και που σε λιγο χαρη στα οικογενειακα γλειψιματα τους θα μας κυβερνησουνε κιολας.

ακου παπαναστασιου. γελανε κ οι πετρες. καριερα απο τα 22 στη δημοσια διοικηση. χωμενος με βυσματα της οικογενειας του παντου. αλλα καλο παιδι και με χωριστρα. αυτοι μας αξιζουν

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Το δίλημμα για του κάτοικους της Αιτωλοακαρνανίας δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα (όχι πως αν ήταν Αιτωλ/νας ο περιφερειάρχης βραχυπρόθεσμα δεν θα ήταν καλό για την Αιτωλ/νια), αλλά αν θα πρέπει να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα και στα δυο κόμματα εξουσίας - με μαζική αποχή από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη περιφεριάχη – ή θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μακροπρόθεσμα δεν πρόκειται να του προφέρει κανένα όφελος.
Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν έχει νόημα γιατί δεν πληροί κανένα κριτήριο από τα οποία πρέπει να έχει ως περιφέρεια, παρά μόνο εκλογικές σκοπιμότητες και οι οποίες δεν αφορούν τους Αιτωλ/νανες.
Μακροπρόθεσμα η συμμετοχή στην εν λόγω περιφέρεια θα είναι καταστρεπτική, δεν θα έχουμε όφελος σε κανένα επίπεδο, η μετανάστευση θα συνεχισθεί, το βιοτικό επίπεδο & οι επενδύσεις θα έχουν πτωτική πορεία για όλες τις περιοχές της Αιτωλ/νιας.
Οι οποίες προσπάθειες πραγματικής ανάπτυξης θα προσκρούουν πάνω στην σθεναρή αντίσταση των Αχαιών και των Ηλείων.

Ας θυμηθούμε την αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου Πατρών για την ίδρυση εφετείων στο Αγρίνιο και Ι.Π. Μεσολογγίου. Μετά την επίσκεψη του τότε Υφυπουργού Δικαιοσύνης και σήμερα υποψήφιου Περιφεριαχη κ. Κατσιφάρα καθώς και τι απάντησε στο δικηγορικό σύλλογο.

Επίσης όλοι θυμόμαστε την αρπαγή της οικονομικής σχολής Αγρινίου και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές αρπαγές τμημάτων για τα ΑΕΙ & ΤΕΙ της περιοχής με διάφορα προσχήματα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κυριε φυλαξον με!!