Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Αγρίνιο!

Το Αγρίνιο θα επισκεφτεί την Παρασκευή 9 Μαϊου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, τιμώντας με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Άγιο Χριστόφορο. Ο κ.Παπούλιας έκανε αποδεκτή την από 9/1/2008 πρόσκληση του δημάρχου Αγρινίου κ.Μοσχολιού. Mάλιστα, σε ειδική τελετή θα γίνει η ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη της πόλης.

Όπως καταλάβετε ο νομός μας μέσα σε 20 ημέρες θα υποδεχτεί τον πολιτικό αλλά και το θρησκευτικό ηγέτη (το Σάββατο του Λαζάρου θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος) της χώρας και οι πάντες είναι σε ετοιμότητα! Βέβαια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει νωρίτερα και αυτός το παρών στις γιορτές για την Έξοδο.

Άντε από επισκέψεις και επισήμους καλά τα πάμε τελευταία (και καλά κάνουμε)...το θέμα όμως είναι ότι δεν τα πάμε και τόσο καλά σε άλλα πιο ουσιώδη πράγματα που αφορούν την (υπ)ανάπτυξη του τόπου μας και την καθημερινότητα των Αιτωλοακαρνάνων !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΚΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!ΕΔΩ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ... ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ..ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ...

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

σταματειστε την κλαψα! μιζερια παντου. παναιτωλικαρα ανοδος!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,όπως και νά'χει είναι ο 1ος πολίτης της χώρας και δεν είναι πρέπον να μιλάτε έτσι απαξιωτικά για τον κ.Κάρολο Παπούλια.

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ! ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΟ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΛΕΟΣ!