Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Στήριξαν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.Τίμησαν τον Ιερόθεο

Η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου

Με πρωτοβουλία της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου και την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έγινε την Κυριακή 30 Μαρτίου, στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και αυτούς της τρίτης ηλικίας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Κώστας Κωτούλας, ενώ τη Μικτή Χορωδία που παρουσίασε μία ανθολογία τραγουδιών των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών, πλαισίωσαν οι μουσικοί Ζιζή Κορκοντζέλου (πιάνο), Αντώνης Κεραμιδάς (ακορντεόν), Σπύρος Πανουργιάς (κιθάρα) και Βασίλης Καλατζής (μπουζούκι).
Στο πλαίσιο της εκδηλωσης τιμήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου Κ.κ. Ιερόθεος τόσο από τη Χορωδία, όσο και από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.
Εκ μέρους της Διεύθυνσης της αναδόχου της Ζεύξης, την τιμητική πλακέτα απένειμε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Δ. Σχέσεων κ. Ανδρομάχη Σωτηροπούλου, ενώ από το βήμα ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Γιάννης Φρέρης έκανε αναφορά στον ιεράρχη που «είναι αεί παρών και τον εξέχοντα ρόλο του επαξίως πληρών». Ευχαριστώντας για την τιμή που του έγινε, ο Κύριος Ιερόθεος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που τον δένει με τους ανθρώπους της Γέφυρας, για τους οποίους προσεύχεται κάθε φορά που ταξιδεύει στο κατάστρωμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: