Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Περί ΠΑΣΟΚ στο νομό.

Ας δούμε με μια σύντομη ματιά μια γενική εικόνα για τα τεκταινόμενα του ΠΑΣΟΚ που αφορούν το νομό μας τον τελευταίο καιρό, κυρίως σε επίπεδο βουλευτών αλλά και οργανώσεων τοπικών.
ΣΕ επίπεδο βουλευτών, Ο αρχηγός του κόμματος κ.Γιώργος Παπανδρέου δίνει αρμοδιότητες στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κομματος κ. Θάνο Μωραϊτη, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει βασικό ρόλο στην ενεργοποίηση του "καταναλωτικού κινήματος".Στο πλαίσιο αυτό ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ανακόψει τη φυγή ψήφων εξ αριστερών, δίνοντας δηλαδή έμφαση σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου.Από την άλλη πλευρά ο πρώην υπουργός Μεταφορών κ.Χρήστος Βερελής καταπιάνεται αυτό το καιρό κυρίως με το ζήτημα του ΟΤΕ, διαφωνόντας σε γενικές γραμμές με την λογική των επανακρατικοποιήσεων, ενώ η Σοφία Γιαννακά συμμετείχε στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευση του Συμβουλίου Ευρώπης.
Από τους πολιτευτές του κόμματος στο νομό εμφανίσεις στα δελτία ειδήσεων, κάθε φορά που υπάρχει θέμα που αφορά την Ελληνική Αστυνομία, κάνει ο Αθ.Κατερινόπουλος, ως γνώστης βέβαια του αντικειμένου. Τις προάλλες τον είδαμε να μιλά σε παράθυρα για την αιματηρή απόδραση στη Θεσσαλονίκη.
Σε επίπεδο τοπικών οργανώσεων δεσπόζουν οι εκλογές της 18ης Μαίου για τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.Κυριάκος Αντωνιάδης και Σπύρος Τουρονίδης θα αναμετρηθούν για την Θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛ-ΝΙΑΣ.Μένει να φανεί πόσοι από όλους όσους ψήφισαν στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ του Νοεμβρίου στην Αιτ/νια θα προσέλθουν στις κάλπες.

Υ.Γ Θα επανέλθουμε με νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: