Τρίτη 20 Μαΐου 2008

" Αχαϊκά σχέδια" για οικονομικές δραστηριότητες στη περιοχή μας..

Οι οικονομικές δραστηριότητες του νομού Αχαίας περνάνε τη γέφυρα και έρχονται "απέναντι" σε μας για τα καλά και σε επίπεδο τραπεζών.Τη στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος έκλεισε στη πόλη μας, υπάρχει στα σχέδια να ανοίξει νέο κατάστημα, αυτό της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, όπως διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική.Ανάλογη πρόβλεψη υπάρχει και για το Μεσολόγγι.Από το Νοέμβριο του 2007 υπάρχει κατάστημα στη Ναύπακτο καλύπτει όλες τις τραπεζικές εργασίες (Μητρώο, Καταθέσεις, Χορηγήσεις, Εγγυητικές, Ασφάλειες και Εισαγωγές).
Στο Αγρίνιο υπάρχει ήδη Συνεταιριστική Τράπεζα Αιτωλοακαρνανίας, η Αιτωλική Πίστη.
Συμπέρασμα:Πολύ χρήμα θα κινηθεί στη περιοχή μας.Δεν είναι τυχαίες τέτοιες κινήσεις.Ας όψονται Πλατυγιάλι, Ιόνια οδός σε πρώτο βαθμό, οπότε πολλές νέες επιχειρήσεις πρόκειται να "ξεφυτρώσουν"Το θέμα είναι με όλες αυτές τις ανακατατάξεις αν θα επωφεληθεί ο απλός λαός και κατ΄επέκταση ο τόπος μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.Έχουμε καιρό μπροστά μας..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην κινηθεί χρήμα στην περιοχή μας! Θα αρχίσουν να μοιράζουν και αυτοί δάνεια και θα πάει η κατάσχεση σύννεφο!Πάλι οι τράπεζες θα πιούνε το αίμα του κοσμάκη! Αίσχος!