Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Εγκαινιάστηκε το νέο ιδιόκτητο κτίριο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας


Την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 πραγματοποιήθησαν στο Αγρίνιο τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου κτιρίου του ΤΕΕ του Περιφερειακού Τμήματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Το σημαντικό της ημέρας για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς τονίστηκε με την παρουσία 14 Προέδρων Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ από τους εν συνόλω 17 που υπάρχουν.

Πρόκειται για τριώροφο διατηρητέο κτίριο του ΤΕΕ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Π. Σούλου και Παναγοπούλου στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου και το οποίο μετά από εκτεταμένες εργασίες ανάκτισης και ανακαίνισης παραδόθηκε σε χρήση του Περιφερειακού Τμήματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας ΤΕΕ αποτελώντας κτίριο κόσμημα για την πόλη και ταυτόχρονα σημείο αναφοράς για τον τεχνικό κόσμο του Νομού.

Στο ισόγειο επιφάνειας 191 τ.μ. βρίσκεται η υποδοχή, ο χώρος των Τεχνικών Συλλόγων και η Βιβλιοθήκη. Στον Α’ όροφο επιφάνειας 333 τ.μ. βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 150 ατόμων ενώ στον β’ όροφο βρίσκεται η Γραμματεία, η αίθουσα της Αντιπροσωπείας, η Διοικούσα Επιτροπή και το γραφείο του Προέδρου. Τέλος το υπόγειο του κτιρίου εμβαδού 197 τ.μ. χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

Απονεμήθηκε επίσης τιμητική πλακέτα προς την Πολιτικό Μηχανικό και μέλος του Τμήματος μας κα Βασιλική Σερίφη από τον Πρόεδρο κο. Γεώργιο Παπαναστασίου για την σχεδίαση του λογοτύπου του Τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: