Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Τελικά θα είναι δωρητής σώματος και ψυχής o Σταμάτης...;;;

Αρκετό αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στον Αχελώο ΤV και στην εκπομπή του Μάκη Μάκκα «Εφ όλης της ύλης». Ο κ. Μοσχολιός επιλέγοντας για ακόμη μια φορά ηπίους τόνους, τόνισε ότι σέβεται τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα δώσουν το χρίσμα στον υποψήφιο της Ιπποκράτους, υπογραμμίζοντας όμως ότι αυτές πρέπει να επισπευστούν προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, δεδομένου ότι απαιτούνται συνολικά 310 πρόσωπα για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο. Ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε επίσης ότι δεν ενοχλείται από την ονοματολογία των ημερών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του στο Δημήτρη Σταμάτη, σε ερωτήσεις που δεν αφορούσαν το βουλευτή της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο κ. Μοσχολιός ερωτηθείς για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τον Καλλικράτη, μεταξύ άλλων, επικαλέστηκε πρόσφατη δήλωση του αιτωλοακαρνάνα πολιτικού, ότι όσοι ασχοληθούν με τον καλλικράτη πρέπει να είναι δωρητές σώματος και ψυχής. Μετά την εν λόγω τοποθέτηση ο Μάκης Μάκκας ρώτησε τον Παύλο Μοσχολιό εάν αυτή του η αναφορά έχει σχέση με τις επρχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με το δήμαρχο Αγρινίου να απαντά «δεν έχει σχέση με τα δημοτικά, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελε ο ίδιος να γίνει δωρητής σώματος και ψυχής για τον Καλλικράτη…».

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Μοσχολιός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η πλειονότητα των δήμων που συνενωθήκαν με την πόλη μας, επιθυμούσαν αυτή την εξέλιξη. Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο νέος δήμος Αγρινίου, αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο, που το κέντρο του βρίσκεται σε αρμονική κοινωνικοοικονομική συνύπαρξη με την περιφέρειά του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ανάρτηση για τη θλιβερή 29/5/1453 επρεπε νομίζω να γίνει στο Agrinio news καθότι παρα πολλοί κάτοικοι του Αγρινίου ειναι Μικρασιάτες και Κωνσταντινουπολίτες.

Παύλο δυστυχώς αν και όλοι σε αγαπάμε δεν εκανές το κάτι παραπάνω...και με Σταμάτη τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

κι ο τραπεζιωτης
σωματος
σωματος...
ειπαμε