Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης στην Αιτωλοακαρνανία

O Ευρωβουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας Δ.Παπαδημούλης θα επισκεφθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου το νομό μας. Στις 17.00 θα βρίσκεται στο Νεοχώρι, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς και στις 18.00 στο Αιτωλικό. Στις 20.00 θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου. Σε περίπτωση βροχής η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν συνεχίζει τις εξορμήσεις του στην Αιτωλοακαρνανία. Ποντάρει αρκετά στο Νεωχώρι, Μεσολόγγι, και Αιτωλικό, όπου εκεί υπάρχουν οι πιο οργανωμένοι πυρήνες του.
Μπορεί στους αιτωλοακαρνάνες που θα μιλήσει μεθαύριο να έχει ψηλά το κεφάλι, καθώς είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πια είναι το μόνο κόμμα που πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της εκτροπής του Αχελώου ( μετά τις απογοητευτικές δηλώσεις Καραμανλή και Παπανδρέου), όμως ο τελευταίος δείχνει αρκετά ισχυρός, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΠΑΣΟΚ με διαφορά πρώτο κόμμα. Ο καιρός γαρ εγγύς, όπως λέει και ο.. "Πουτινικός" Λιακόπουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και ο συνασπισμός δεν έχει κάτι να δείξει και να προβάλει για κατι που έχει επιτύχει στο παρελθόν όμως τα τελευταία χρόνια με τις θέσεις που παίρνει όπως για την εκτροπή του αχελώου βάζει υποψηφιότητα για ένα δυναμικό κομμα στις επόμενες εκλογές.
Αρκεί να μην εκτραπούν και οι δικιές του απόψεις κάποια στιγμή αργότερα.Και είναι το μόνο κομμα στη βουλή που δεν ψήφισε το νόμο-εγκλημα του Σουφλιά.

Οσο αναφορά το θέμα του αχελώου και όχι μόνο, ο κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας πώς βλέπει τις στάσεις των κομμάτων που ψηφίζει;Τι άλλα περιμένει απο αυτά;Δεν έχουνε δείξει τις προσθέσεις τους;Πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος να αναθεωρήσει λίγο τα πιστέυω του γιατί όπως δέιχνουν οι εξελίξεις των πράγματων ίσως ο νομός με κέντρο το Αγρίνιο βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που έχει βρεθεί ποτέ.Αν κάποιοι ανοίξουν τα μάτια τους και και κοιτάξουν το μέλλον βάση το παρόν, μόνο ευχάριστα δεν θα ναι οι εξελίξεις που θα έρθουν.

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες ειναι βλακες!! παλι τους ιδιους θα βγαλουν στις εκλογες.