Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Η Αιτωλοακαρνανία με έρισμα νησιωτικό

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας κ. Βουλγαράκη. Την θέση του ανέλαβε ο βουλευτής Κορινθίας κ. Παπαληγούρας. Μπορεί ο νομός μας να μην εκπροσωπείται στο υπουργικό συμβούλιο, θα διατηρήσει όμως τα ερίσματά του στο υπουργείο εμπορικής νατιλίας. και το λέμε λόγω της συγγενικής σχέσης του κ.Βουλγαράκη με τον πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας κ.Πελέκη ( η αδελφή του δεύτερου είναι σύζυγος του πρώτου). Με τον νυν όμως υπουργό, υπάρχει σχέση με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Λιβανό, η οποία δεν είναι συγγενική όπως στη πρώτη περίπτωση, απλά η σύζυγος του Δόμνα, δικηγόρος διετέλεσε σύμβουλος του κ.Παπαληγούρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Μπόρεί να μην ήμαστε νησιώτες, η να έχουμε τα ερίσματα όπως και οι Κρητικοί, όμως παρόλα αυτά θα έχουμε προσβάσεις σε αυτό το τομέα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora sothikame me ton papaligoyra..san ypoyrgos dikaiosynis itan gia gelia..

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ακομη κοσμος που εναποθετει ελπιδες στους πολιτικους?

Ανώνυμος είπε...

Από γαμπρούς, μπατζανάκηδες και νύφες καλά πάμε!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή ρε παιδιά. Με γαμπρούς και νύφες θα λυθούν τα προβλήματα του λαού η με πολιτικές φιλολαϊκές; Είναι καιρός πλέον να σοβαρευτούμε όλοι και πρώτα-πρώτα εσείς, τα ΜΜΕ, που είτε το θέλουμε είτε όχι καθοδηγείτε τους αναγνώστες.