Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΚ του Γιώργου Αλογοσκούφη στα επιπλέον κονδύλια που ζήτησε ο Θ.Σώκος

Άλλα 4.199.720 ευρώ διέθεσε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για τα έργα «Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας». Οι συνολικές πιστώσεις των έργων, του τρέχοντος έτους, αγγίζουν το ποσό των 5.740.273 ευρώ. Έτσι ικανοποιήθηκε το αίτημα του Νομάρχη Θ. Σώκου σχετικά με τη χρηματοδότηση των έργων, το οποίο υπέβαλλε σε επιστολή του, λέγοντας του εν ολίγοις ότι Η θα κοπούν περιοσσότερα κονδύλια η ορισμένα έργα θα διακοπούν γιατί τα λεφτά τελειώσαν.
Σχόλιο 1: Ο επιμένων νικά..
Σχόλιο 2: Και τα γκάλοπ βοηθούν το χέρι να μπεί βαθύτερα στη τσέπη..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο 2 είναι αυτό που έσπρωξε τον Αλογοσκούφη να δώσει 4,5 εκατομ.ευρώ επιπλέον (μιλάμε για μεγάλο ποσό,που σε άλλη περίπτωση ούτε με τα κυάλια δεν θα το βλέπαμε ). Τώρα είναι ευκαιρία να ζητήσουμε κονδύλια για το οδικό δίκτυο του νομού ( ορεινή Τριχωνίδα,Βάλτος) που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.Τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς που μένουν στην αφάνεια λόγω τρισάθλιου οδικού δικτύου.
Υ.Γ. κ. Σώκο, τώρα είναι ευκαιρία να πάρουμε κι εμείς ως νομός.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει...
Φαίνεται πως το πήραν το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι στην Αιτωλοακαρνανία τον τελευταίο καιρό δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία! Κι εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα...