Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ο λόγος στους πολίτες...


Το agrinionews πάντοτε παρέχει βήμα λόγου σε όσους πολίτες το επιθυμούν, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους, την ανησυχία τους για το μέλλον της γενέτειράς μας, την ευαισθησία τους για ιδιαιτέρως ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και την επικοδομητική κριτική τους για τα κακώς κείμενα του τόπου μας. Αυτή τη φορά αναγνώστης μας, μας απέστειλε τις ανωτέρω φωτογραφίες γράφοντάς μας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
''Στέλνω αυτό το e-mail σε εσάς γιατί δεν έχω βρει ανταπόκριση από τους φορείς της πόλης μας.
Ο δρόμος που βρίσκεται παράπλευρα με το ρέμα του Αγρινίου (είναι ο δρόμος που φεύγει απο το hotel Alexander και περνά κάτω από την εθνική οδό και συνεχίζει ευθεία περνώντας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ και μπροστά από την εταιρεία International Fruit) είχε ξεκινήσει κάποτε να γίνει βιολογικός καθαρισμός ο οποίος όμως σταμάτησε στα μισά και εκεί έχει μείνει. Από εκεί που σταμάτησε και κάτω οι αγαπητοί μας συμπολίτες έχουν μετατρέψει το χώρο σε χωματερή πετώντας σκουπίδια χωρίς να τους ενδιαφέρει ούτε το περιβάλλον ούτε οι συμπολίτες τους που περνούν από εκεί και βλέπουν τα σκουπίδια τους στο δρόμο...''

Ευχαριστώ
Παναγιώτης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

11:27 δεν τα πάει και τόσο καλά ο δήμος με τα χρονοδιαγράμματα των έργων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης... Δεν είναι και για χειροκρότημα...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμο Αγρινίου και στην Υπηρεσία Καθαριότητας για την άμμεση επέμβαση στην παρατήρηση του Παναγιώτη.Οφείλουν όμως και οι πολίτες να προστατεύουν το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣ.ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ