Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Πρόστιμο στον Δήμο Αγρινίου από την Νομαρχία Αιτ/νίας(!)

520.000 Ευρώ κόστισε τελικά η κατασκευή του κτιρίου του ΚΑΠΗ Αγίου Κων/νου στο Δήμο Αγρινίου. Τόσο δηλαδή ανήλθε το πρόστιμο που επέβαλλε η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Αιτ/νίας στο Δήμο Αγρινίου. Το θέμα αυτό ανέδειξε το blog: http://fakman.blogspot.com/, οπότε μπορείτε να διαβάσετε εκεί περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει την ευθυνη για το προστιμο ,δλδ οι υπηρεσιες που δεν κανουν καλα την δουλεια τους, να το πληρωσει και οχι οι δημοτες και οι κατοικοι της πολης.

δυο τετραγωνικα πρασινο ειχαν μεινει και πανε να το χτισουν και αυτο.ντροπη.
επισης το εργο αυτο οπως και διαφορα αλλα εργα του δημου ειναι υπερκοστολογιμενα και δινονται σε γνωστους και φιλους.για 200 τμ κανεις δεν θα εχτιζε με 700.000 ευρω...υπαρχει αντιπολιτευση η τα εχουν μοιρασει μεταξυ τους ολα;

τοσες ελευθερες εκτασεις και βρηκαν να βαλουν τα μπετα τους σε χωρο για πρασινο στην ηδη τσιμεντενια μας πολη.ντροπη τους.

με την πλατεια τι γινετε;γιατι δεν μας δειχνουν τα σχεδια για το τι θελουν να κανουν;και εκει αρχισε φαγοποτι;περιεργη ολη αυτη η μυστικοπαθεια

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως σ' αυτες τις περιπτωσεις τη "λυπητερη" την πληρωνουν οι δημοτες!
Οσο για την πλατεια αφηστε το καλυτερα! Υψωσαν ενα τσιγκινο τειχος κι εκοψαν την πολη στα δυο ... Κι ακομα ειμαστε στην αρχη. Τα εργα προχωρανε αργα ( εχουν σκαψει στο κεντρο της πλατειας και ανατολικα ενω το δυτικο κομματι, προς τον κορασιδη, ειναι ακομα αθικτο).

Ανώνυμος είπε...

γιατί όταν χτίζουν το κράτος ,οι δήμοι και γενικά τα δημίσα έργα κοστίζουν τόσ ακριβά;
Με χρυσάφι τα φτιάχνουν;Η κατα τ'αλλα ηθική δημοτική του Αγρινίου με όλους τους νεόπλουτους μαζεμένους κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Οσο μας κυβερνάνε οι πολιτικοί μηχανικοι και οι δικηγόροι αυτά θα έχουμε.
Οράμα μηδεν τρελά φαγοποτια και προβατα-γλειφτες απο πίσω να σέρνονται.
Ετσι έτσι ωραία γλέντια.

Ανώνυμος είπε...

Tη μακετα της νέας πλατείας πριν ένα χρόνο την έβρισκες και στο site του δήμου τώρα απ' ότι είδα δεν υπάρχει.Κατι θα παιχτεί μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ; ΚΑΛΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ;

Ανώνυμος είπε...

Το εύκολο είναι να πει κανείς οτι φταίνε όσοι "δεν κάνουν καλά την δουλειά τους". Γιατί άραγε όμως συμβαίνει αυτό? Τόσο ανόητοι είναι οι υπάλληλοι ώστε να κάνουν τέτοια σφάλματα??
Επειδή γνωρίζω το σύστημα να σας ενημερώσω το τι πραγματικά συνέβη.
Ο κος Δήμαρχος πίεζε (όπως πάντα κάνει) για δημοπράτηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!! αλλιώς "θα χαθούν τα λεφτά"!!!!!!! (βέβαια κανείς αιρετός δήμαρχος ή ότι άλλο ποτέ δεν μας έχει πει πως χάνονται χρήματα τα οποία "πάνε" σε έργα που δεν έχουν ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ να γίνουν, δηλαδή "τρώνε" τα χρήματα από άλλες περιοχές, πόλεις και έργα)
έτσι οι υπάλληλοι (ξέρετε αυτοί που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους) δημοπράτησαν το έργο χωρίς να υπάρχουν οι προβλεπόμενες ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!!!! (εδώ φυσικά η βασικότερη όλων η οικοδομική) για να "μην χαθούν τα λεφτά"......
Τα αποτελέσματα γνωστά ....
Να δω τώρα ο Δήμαρχος και όλοι οι αιρετοί της Δημαρχιακής Επιτροπής που το ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ, γνωρίζοντας οτι δεν έχει άδεια !!!!! θα πουν την αλήθεια για τους υπαλλήλους που κυριολεκτικά "ΚΡΕΜΑΣΑΝ" ξέρετε αυτούς που "δεν έκαναν καλά την δουλειά τους" με δικές τους εντολές??? Θα έχουν τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να το παραδεχτούν????
Να σημειώσω οτι μια άδεια οικοδομής μπορεί να χρειαστεί από 2 εως 102 ή ακόμη και 1002 μήνες για να βγεί..... ή να μην βγεί καθόλου, αν δεν έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις.
Για έναν απλό πολίτη δεν μας ενοχλεί, όταν όμως "χάνονται λεφτά του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ" που θα πάνε σε κάποιο (?????)εργολάβο φυσικά τότε πρέπει "ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ"!!!!!!!!
έχω να πω εξής μόνο: ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες-οι
Πριν γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο στο παρόν blog καθώς και πριν πείτε οποιδήποτε σχόλιο στα καφενία, στις δουλειές σας κλπ, δώστε λίγο χρόνο στο μυαλό σας να ανατρέξει πίσω και μέσα στο παραβάν την ώρα που ρίχνατε την δύναμη - ψήφο σας στην κάλπη!!!

Συγγνώμη για την παρακάτω έκφραση:
ΚΟΡΟΪΔΑ

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα μάθουμε να μην τους ψηφίζουμε;Πότε θα καταλάβουμε ότι η πολιτική έγινε επικύνδινο παιχνίδι στα χέρια τυχάρπαστων;Έλεος συμπολίτες σας κοροϊδεύουν και για επιβράβευση σας χτυπάνε και την πλάτη!Κι άν δε ΄το χάψετε γίνεστε εχθροί!