Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Οι νυν πολυσύχναστοι δρόμοι του Αγρινίου κάποτε..

Δεκαετία 70: Το σπίτι που είναι τραβηγμένη η φώτο είναι το σημερινό "Κένζο". Απέναντι μπορείτε να αναγνωρίσετε το κτίσμα ( δίπλα από το "Αίθριο") όπου λειτουργεί σήμερα πρατήριο με τσιγάρα.


Η αυλή αυτή είναι τώρα η μπροστά πλευρά του σημερινού Κένζο . Στο τελευταίο σπίτι που διακρίνεται βρίσκεται τώρα η "Πάραλος" που έχει σταματήσει να λειτουργεί.


Εδώ σήμερα βρίσκεται η Όπερα! !


Αρχές δεκαετίας 80: Η γωνία Σμύρνης & Ζέρβα
Αυτές είναι μερικές εικόνες για το πως ήταν κάποτε οι νυν πολυσύχναστοι δρόμοι του Αγρινίου. Το agrinionews ευχαριστεί θερμά την κα. Χριστίνα Σκαπετούλια για το υλικό που μας παραχώρησε.

3 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Ημαρτον ρε παιδια!Μιλατε για τις δεκαετιες του 70 και του 80 λες κι εχουν περασει 1000 χρονια.
Εμεις δηλαδη που μεγαλωσαμε τη δεκαετια του 60 και περπαταγαμε σ'αυτα τα σοκακια με τα πετρινα σπιτια,τις ομορφες αυλες με τα πολυχρωμα λουλουδια και τα μεγαλα δενδρα πως πρεπει να νοιωθουμε;
Ενταξει πλακα κανω,πολυ ωραιο υλικο.Συγχαρητηρια και στην κυρια που σας το εστειλε και σε σας που το δημοσιευσατε.Ας παρακινηθουν κι αλλοι,οσοι εχουν φωτογραφιες απο το παλιο Αγρινιο να σας τις στειλουν.Καλυτερες εποχες,πιο ομορφες,ελαχιστο τσιμεντο κι ενα τσουβαλι χωμα να φχαριστιεται η ψυχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με το τσιμεντο ξαναπες το...Με τις κατασκευες κ τα πεζοδρομια θα μπορουσε καλλιστα να τοποθετηθει πολυ περισσοτερο πρασινο!!!

ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..