Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ο Ασημάκης Φωτόπουλος αντί του Δημήτρη Πελέκη;

Πονοκέφαλο φαίνεται ότι αποτελεί για το Μέγαρο Μαξίμου το πρόσωπο το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Ναύπακτο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν. Μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, αφού η εκ νέου υποψηφιότητα του Δημήτρη Πελέκη θεωρούταν σίγουρη καλύπτοντας την εν λόγω επαρχία. Όμως, όπως ήταν φυσικό η υπόθεση του Βατοπεδίου αλλάζει τα πλάνα της κυβερνώσας παράταξης για το νομό μας, βάζοντας απ’ότι φαίνεται φρένο στα πολιτικά σχέδια του νεαρού δικηγόρου. Έτσι πλέον απ’ τη Ρηγίλλης άναψε, όπως όλα δείχνουν, το πράσινο φως για μια νέα υποψηφιότητα εκ Ναυπακτίας ορμόμενη ή αν προτιμάτε…εξ Αθηνών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το επιτελείο του κόμματος έδωσε το ΟΚ στον Ασημάκη Φωτόπουλο για να αρχίσει έστω και άτυπα τον προεκλογικό του αγώνα. Πρόκειται για το γιο του πρώην βουλευτή Χρήστου Φωτόπουλου, ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στο Δ.Μελισσίων Αττικής και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των νέων τεχνολογιών, αφού είναι στέλεχος στην «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε» εταιρία δημοσίου συμφέροντος. Λέτε τελικά να είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο ίδιος επισκέπτεται τη γενέτειρά του σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο; Βέβαια, η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι στην πολιτική τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, γι αυτό ας μην αποκλείουμε κανένα σενάριο. Υπομονή λοιπόν και σύντομα θα μάθουμε αν ο κ.Πελέκης θα ξαναπάρει το χρίσμα ή εάν ο κ.Φωτόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του…

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθηναίος δηλαδή, ε; Μεγάλη σχέση με το νομό!!
Α ρε κορόιδα Αιτωλοακαρνάνες...

Ανώνυμος είπε...

aman auto to komma...ap to patera sto paidi paei akoma kai se topiko epipedo!re seis autos o fotopoulos den evgaine sta kanalia stis katalipseis tou 90?

Ανώνυμος είπε...

αυτο θα έλειπε ο κ Πελέκης να εκπροσωπήσει και τη Ν.Δ. βέβαια όλα πιθανά είναι αε αυτο το χώρο. μπορεί να ακούσουμε και την πελέκη και τον πελέκη μαζί στο ψηφοδέλτιο...και τον μπαμπά πελέκη επικρατείας....

Ανώνυμος είπε...

και αλλος αθηναιος.
μπραβο αυτος θα λυσει τα προβληματα της αιτωλοακαρνανιας και του δημου μελισιων αττικης.
ο κομματικος μηχανισμος της ναυπακτου δεν εχει τιποτα καλυτερο απο πελεκη και αθηναιους;

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι δεν υπάρχουν? Που να μην έχουν πατέρα πρώην βουλευτή? Είναι απαραίτητη προϋπόθεση??? Μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ!...Κύριοι!...
Οι Αιτωλοακαρνάνες ''βάζουν'' το σταυρό, σε όλα τα ψηφοδέλτια...
Μπορείτε να συμφωνήσετε σ΄αυτό; Αν ΟΧΙ , ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tι Πλαστήρας..Τι Παπάγος...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος και να κατέβει δε θα βγει... Οι θέσεις είναι καπαρωμένες. Αν κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ θα βγάλει 4 βουλευτές στο νομό ενώ αν χάσει 3 ή 2 (ανάλογα και με το ποσοστό). Τζάμπα η φασαρία δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Τι ψάχνετε να βρείτε;Το ψάρι βρωμάει απ΄το κεφάλι.Δείτε τις ηγεσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκαν και θα καταλάβετε!Η οικογενειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!

agrinionews είπε...

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστολογίου μας. Αυτό πιστεύουμε ότι οφείλεται όχι μόνο στα θέματα που αναρτώνται, αλλά και στη δική σας διάθεση για ενημέρωση και κυρίως για άμεσο σχολιασμό των θεμάτων της τοπικής επικαιρότητας και όχι μόνο.

Βέβαια,σχετικά με τα σχόλια θα θέλαμε να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: Σε καμία περίπτωση το ιστολόγιό μας δε θα γίνει μίσθαρνο όργανο στα σχέδια όσων επιθυμούν να εκφράσουν την άποψή τους μόνο και μόνο προς εξυπητέτηση συγκεκριμένων ιδιοτελών σκοπών τους. Επίσης, οι απόψεις των αναγνωστών μας επί του θέματος που κάθε φορά θίγουμε, θα δημοσιοποιούνται μόνο εάν και εφόσον αφορούν την ιδεολογία και τα πολιτικά πεπραγμένα όσων κατέχουν θέση ευθύνης και όχι μόνο. Οι προσωπικές αναφορές με στόχο τη σπίλωση της προσωπικότητας και της υπόληψης του ατόμου, μας βρίσκουν αντίθετους. Γι ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι της επικοδομητικής και όχι της στείρας κριτικής. Μιας κριτικής που θα στοχεύει στην κατάθεση προτάσεων για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και όχι σε αυτή που προτάσσει το ''ίδιον όφελος'' έναντι του δημοσίου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ AGRINIO-NEWS ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ Ο Κ.ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοκρατία αν θέλει να ανεβάσει τα ποσοστά της στη Ναυπακτία πρέπει να κατεβάσει για βουλευτή τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Παπαθανάση.

Ο οποίος είναι ντόπιος και έχει μεγαλώσει στη Ναύπακτο, τον ξέρουμε όλοι και ΔΕΝ ανήκει σε πολιτική οικογένεια.

nafpaktios

Ανώνυμος είπε...

"Κοινωνία της Πληροφορίας" λέγεται. Όσο για τα υπόλοιπα... βοήθειά μας!

Ανώνυμος είπε...

πολύ ορθή η απόφαση της Ν.Δ. να αλλάξει την υποψηφιότητα του κ. Πελέκη..θα πάει που θα παέι σε εκλογές με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου στην πλάτη ν α έχει και με΄σα στο ψηφοδέλτιο και τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν στο σκάνδαλο;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την αποχώρηση των Φωτόπουλου και Δημητρακόπουλου η Ναυπακτία δεν εκπροσωπείται στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 6:22 , αποχωρησε τελικα ο Φωτοπουλος απο το να ειναι υποψηφιος?

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαθανάσης δεν μπορεί να λύσει 5 βασικά προβλήματα της πόλης της Ναυπάκτου καιθα λύσει άλλα μεγαλύτερα???? Αν ρωτήσετε τη γνώμη Ναυπάκτιων θα σας πουν ανάλογα!!! Δεν υπάρχει κανείς άλλος δηλαδή από τη Ναυπακτία?????

Ανώνυμος είπε...

αφου ειναι ολοι ανικανοι γιατι δεν παμε να παρουμε εναν γερμανο manager?

Ασημακης Φωτοπουλος είπε...

Σας ευχαριστώ θερμά ... για την υποδοχή της "υποψηφιότητάς" μου. Σας διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ασημάκης Φωτόπουλος