Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Η φωνή των πολιτών εισακούγεται μέσα από το agrinionews!

Πρίν...



Τώρα...


Όπως βλέπετε και μόνοι σας ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο θέμα που μας έστειλε ο αναγνώστης Παναγιώτης και που αναδείχθηκε μέσα από το agrinionews:
Πρόκειται για το δρόμο που βρίσκεται παράπλευρα με το ρέμα του Αγρινίου (είναι ο δρόμος που φεύγει απο το hotel Alexander και περνά κάτω από την εθνική οδό και συνεχίζει ευθεία περνώντας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ και μπροστά από την εταιρεία International Fruit). Εκεί είχε ξεκινήσει κάποτε να γίνει βιολογικός καθαρισμός, ο οποίος όμως σταμάτησε στα μισά και εκεί έχει μείνει. Ο χώρος δε είχε μετατραπεί σε χωματερή.
http://agrinio-news.blogspot.com/2008/11/blog-post_10.html.
Αυτά στις 10 Νοεμβρίου.
Από την επόμενη κι όλας μέρα ο Δήμος άρχισε να απομακρύνει τα σκουπίδια από το χώρο αυτό, όπως βλέπετε στις καινούργιες φωτογραφίες.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φωνή των πολιτών εισακούγεται μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Σαν agrinionews οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο δήμος επέδειξε στη συγκεκριμένη περίπτωση άμεσα αντανακλαστικά στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Πάντως τέτοιες κινήσεις είναι δείγματα δημοκρατικής αντίληψης και προωθούν τον υγιή δημόσιο διάλογο. Ευελπιστούμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και για τα άλλα θέματα, για τα οποία θα σας κρατάμε ενήμερους.
Από δώ το έχουμε πει. Θα λέμε και τα καλά και τα άσχημα.

8 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Τοχουμε ξαναπει οτι ο λογος σας μετραει,εισακουγεται και μπορει να δωσει λυσεις σε πολλα θεματα.
Τα blogs εχουν υποκαταστησει σε μεγαλο βαθμο τις εφημεριδες και συναγωνιζονται τα ραδιοφωνα στον τομεα της ενημερωσης και της προβολης διαφορων προβληματων.
Ειναι αμεση η παρεμβαση τους και πανευκολη κι ανεξοδη η συμετοχη του αναγνωστη.
Φιλοι του Agrinionews συνεχιστε το εργο σας και προτρεψτε τους αναγνωστες να σας στελνουν οτι στραβο πεφτει στην αντιληψη τους.
Και μακαρι κι αλλες δημοσιες υπηρεσιες να εχουν τα αντανακλαστικα του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξανακατέβω Αγρίνιο και πάω για ποδ΄ηλατο θα φροντίσω να έχω και μηχανή μαζί μου...πολλά σκουπίδια στους χωματόδρομους της περιοχής μας

Ανώνυμος είπε...

""Τοχουμε ξαναπει οτι ο λογος σας μετραει,εισακουγεται και μπορει να δωσει λυσεις σε πολλα θεματα."" Ταδε έφη zeidoron!
φιλοι του agrinionews έχω ένα προβληματακι με την εφορία μηπως μπορειτε να γραψετε κατι στον ελέγκτη;;;
Α και κάτι άλλο εχω ενα φιλο ανεργο, κανενα μεροκάματο παιζει να του βρούμε;;;
Ελεος!!!!!!!!!


"""οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο δήμος απέδειξε στι συγκεκριμένη περίπτωση άμεσα αντανακλαστικά στο θέμα αυτό""" τάδε έφη agrinionews!
Αναρωτιέμαι εσεις δεν εχετε βρει ένα λόγο για να την πέσετε χοντρά στο δήμο;; Σίγουρα μας ξεσκατίζει αφου πρώτα κάνει ότι είναι δυνατόν για να κάνει τη ζωή μας σε αυτή την πόλη κόλαση! στο θέμα του προστίμου για το καπή δεν είχατε τίποτα να μας πείτε;;; Αποψή επι του θέματος δεν εχετε και απλα παραπέμπτετε στο FAKMAN;;;;; Σίγουρα δεν εισαστε σαν τον Αχελώο TV, αλλά όχι και εντελώς αδεσμευτοι!!!!!;;;!!!!

agrinionews είπε...

Φίλε 10:44,

Σεβόμαστε την άποψή σου, την οποία ελεύθερα μπορείς να εκφράζεις μέσα από το ιστολόγιό μας, εάν και εφόσον αυτή κινείται εντός των πλαισιών που επιβάλει η αρχή ενός δημοκρατικού διαλόγου. Σε κάθε περίπτωση δε θα μπούμε στη διαδικασία να ''απολογηθούμε'', αφού όσοι μας διαβάζουν προσεκτικά όλο αυτό το διάστημα ξέρουν ακριβώς τι πρεσβεύουμε! Σαφώς και δεν τρέφουμε φρούδες ελπίδες ότι μπορούμε να αλλάξουμε μέσα από αυτό το blog την πόλη μας ή να επιλύσουμε εμείς σημαντικά κοινωνικά προβλήματα. Είμαστε όμως πεπεισμένοι, ότι αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά μόνο αν ο καθένας μας κάνει πρωτίστως την αυτοκριτική του για το τι πραγματικά κάνει για να αλλάξει την παρούσα εικόνα! Η στείρα κριτική και κυρίως το ''στήσιμο'' σεναρίων διαπλοκής εκ του καφενείου παραγόμενα, είναι αυτά που τόσα χρόνια μας έχουν καθηλώσει σε τροχιά υπανάπτυξης! Εμείς ως νέοι άνθρωποι δεχόμαστε την επικοδομητική κριτική, αυτή δηλαδή που δεν αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων και που κυρίως δε ''χειραγωγείται'' από αντιλήψεις άλλων εποχών!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ. Μόνο η εξωστρέφεια σώζει τον κόσμο.Αργά,σταθερά και προσεκτικά βήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.Όλα μαζί δε γίνονται.

zeidoron dtsoukas είπε...

@Ανωνυμε 10:44,ενω φαινεται οτι γνωριζεις γραφη και αναγνωση,δυστυχως εχεις μια αδυναμια στο να κατανοεις ο,τι διαβαζεις.Λυπαμαι αλλα,μη στενοχωριεσαι κανεις δεν ειναι τελειος.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;
ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΗ Ή ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Πω πω γκρίνια και μιζέρια...