Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Oι Αγρινιώτες φοιτητές κατέθεσαν στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

Ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών και Νέων Αθήνας κατέθεσε στεφάνι για να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τους συμφοιτητές μας που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει επίκαιρο και δείχνει σε όλους εμάς, τους νέους ανθρώπους, το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.


To Δ.Σ του συλλόγου

10 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Παρήγορο το ότι σε μια εποχή καπηλείας, με όλα τα στεφάνια να έχουν κόκκινες κορδέλες,το στεφάνι των αγρινιωτών είχε γαλάζιες.

Ανώνυμος είπε...

OTI NA NAI!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai aaaaaaaa!!!!
kai ouououou!!!!
kai dap-ndfk!!!!

.................

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:25 ελπίζω το σύνθημα να μην το λες για τα πρόσωπα της φωτογραφίας,γιατί όσοι ξέρουν τι πρεσβεύουν γελάνε μαζί σου!Μια βόλτα απ την ΑΣΟΕΕ θα σε πείσει.Η αλήθεια και το παρήγορο είναι ότι ο σύλλογος Αγρινιωτών φοιτητών μένει μακρια από κόμματα.Αυτό αποδεικνύεται και απ τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του.

Μάρκος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με τον ανώνυμο 9:50, κι ακριβώς αυτό επεσήμανα για το στεφάνι που κατατέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

vasika kanete lathos. O sullogos einai plirws komatikopoiimenos kai krata ti stasi tis kyvernisis kai tou pasok se mia seira apo zitimata. Tin wra pou toses ekselikseis dusxairenoun tin zwi twn foititwn alla kai twn ergazomenwn o sullogos kanei tin papia kai adiaforei. Pote upostirikse mia apergiaki kinitopoiisi? POTE. Antitheta sta partu einai pisto. Twra gia autous pou katathetoun ta stefania einai gnwsto oti einai arxistelexoi tis Pasp Asoee kai tis neolaias Pasok. Oxi oti exei noima alla etsi gia tin istoria. Etsi ki alliws oi perisoteroi sto sullogo einai galaziwn fronimatwn.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:23 απ ότι καταλαβαίνω για εσένα μονόδρομος είναι μονο η αριστερα. Τελοσπάντων,εγώ απλώς θα σου υπενθυμίσω ότι αυτός ο σύλλογος έχει κάνει ημερίδες για τα τοπικά αναπτυξιακά ζητήματα, για τις επαγγελματικές προοπτικές στο Αγρίνιο(με έμφαση στην ανεργία που μαστίζει τον τόπο μας), αλλά και για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!! Το θετικό είναι ότι τόσο το πάνελ όσο και το ακροατήριο όλων αυτών των εκδηλώσεων ήταν υπερκομματικό.(μπορείς να τα δεις στο www.agriniotes.gr,στην ενότητα ημερίδες).Και για την ιστορία σου αναφέρω ότι αυτός ο σύλλογος έχει ως μέλη του και αρκετούς συντρόφους σου!!!Αυτή η καραμέλα περί δεξιών ας σταματήσει κάποια στιγμή, γιατί πολύ απλά όσοι την αναμασούν εκτίθενται...

Ανώνυμος είπε...

A!Και κάτι άλλο:Όσον αφορά τα πάρτυ είναι και αυτά στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με τα χρόνια της νιότης!Η διαφορά είναι ότι ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών έχει προσφέρει έσοδα από αυτά στο γηροκομείο Αγρινίου αλλά και στο ίδρυμα Παναγία Ελεούσα για παιδιά με νοητική υστέρηση.Βέβαια ξέρω ότι και πάλι δε σε καλύπτουν αυτά που λέω και θα μου μιλήσει για αγώνες,για, για...απλά και μόνο γιατί θες να είσαι απέναντι από κάθε κίνηση που δεν υπηρετεί πιστά την ιδεολογία σου!

Μάρκος είπε...

Προφανώς για τον ανώνυμο 12:23, αυτό που πρέπει να κάνει ένας σύλλογος φοιτητών είναι να υποστηρίξει μια απεργιακή κινητοποίηση. Έτσι καθαγιάζονται όλοι. Το ό,τι όμως τα παιδιά που κατέθεσαν στεφάνι είναι της ΠΑΣΠ, και οι περισσότεροι στο σύλλογο είναι γαλάζιων φρονημάτων, δείχνει σε μένα ότι είναι όντως υπερκομματικός και δεν παρασύρεται από τις διάφορες ΣΥΝυστώσες...

Ανώνυμος είπε...

to zitima den eiani nomizw outa ta proswpa oute oi kordeles.to zitima einai ti leei o sullogos kai ti prattei pou kata ti gnwmi mou peraapo to na stirizei politikes epiloges me to tropo tou twn 2 megalwn kommatwn de leei kai kati idiaitero.den itan pantws etsi oi sullogoi palia afenos kai afeterou i summetoxi itan megali apo foitites.mallon kapoioi tous diwxnoun me ton tropo tous...den ftanoun gia olous