Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Oι τηλεοπτικοί σταθμοί του νομού μας θα εκπέμψουν και ψηφιακά.

Το πάζλ των 42 περιφερειακών καναλιών είναι πλέον γεγονός, μια και έλαβαν το πράσινο φως για να εκπέμψουν στο μεταβατικό στάδιο της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DVB-T)! Στην διαδικασία του ΕΣΡ, έλαβαν μέρος 127 τηλεοπτικοί σταθμοί, από τους οποίους προκρίθηκαν αρχικά 42 περιφερειακά κανάλια……Από την Δυτική Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα προκριθήκαν τα τηλεοπτικά κανάλια: Αχελώος TV (Αγρίνιο-Αιτωλοακαρνανία), ΕΝΑ TV (Φθιώτιδα), ΕTV (Βοιωτία), STAR Κεντρικής Ελλάδας (Φθιώτιδα), Lepanto TV (Ναύπακτος), ενώ δεν έχει προκριθεί κάποιος τηλεοπτικός σταθμός από την Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά και την Πάτρα (την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος!!!),… Ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, όλοι περιφερειακοί σταθμοί θα μπορέσουν να εκπέμψουν ψηφιακά, αφού πρώτα καταθέσουν τεχνικό φάκελο στο υπουργείο Μεταφορών και στην ΕΕΤΤ, πριν να συσταθεί ο φορέας διαχείρισης συχνοτήτων. Παράλληλα, ο κ. Λασκαρίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συσταθεί φορέας μόνο από τους περιφερειακούς σταθμούς για τη διαχείριση του δικτύου που θα χρησιμοποιήσουν… Τέλος όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αξιολογήθηκαν θετικά (ακόμα και εκείνοι που θεωρήθηκαν ως μη νομίμως λειτουργούντες) μπορούν να υποβάλουν αίτηση θεραπείας, προκειμένου να επαναξιολογηθεί η αίτησή τους…

Πηγή: rexsat.blogspot.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία. Δεν ήταν κάποιοι,ακόμα και δημοσιογράφοι του Αγρινίου σε τοπικές εφημερίδες που έγραφαν ότι σίγουρα θα ήταν μέσα στα κανάλια που θα εξέπεμπαν στη "νέα εποχή" το TELE TIME κι ότι ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα "πάλευε" με το Super B ή το Patra TV?? Τώρα τί έχουν να μας πουν?? Α ρε Πατρινοί τί πάθετε,σας κατατρόπωσε το ποτάμι ( Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ).

Ανώνυμος είπε...

Gia enimerosi tou pio pano sxoliou.
Piran adeia ekpompis simatos osoi
katethesan xartia prin 3 xronia.
Apo tin Patra kanenas tileoptikos stathmos den eixe katathesi aitisi.
Aitisi gia ekpompi simatos eixan katathesi mono to lepanto kai o axeloos...kai piran kai oi dio

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ. ΑΜΑ "ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ" ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ...
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Α ωραία!! Θα βλέπουμε το μαχητικό δελτίο ειδήσεων, των ημερίδων και των χοροεσπερίδων, σε ψηφιακό σήμα..!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδικα αυτες οι καρακιτς ανεπαναληπτες διαφημιστικες παραγωγές του στυλ 'δειξτε πραματεια στο λαο', θα ειναι το κατι αλλο με ψηφιακο σημα. Μπουλντοζες, γεωργικα μηχανηματα, η μουτρακλα των δημαρχαιων κλπ, θα ειναι πραγματικα 'καμπανα' με την ψηφιακη μεταδοση.
Η τεχνολογια, στην υπηρεσια του πολιτη.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά δεν σκέφτεστε μην σταλούν αυτά τα σχόλια στο ε.σ.ρ. και χάσουμε την τοπική ανεπηρεαστη και μη κατευθυνομενη ενημερωση; και βασικα μην τρεφει κανεις αυτη την αδεια οτι θα παρει και αδεια λειτουργιας οταν θα δωθουν απο το Υπουργειο...

Ανώνυμος είπε...

Adeies tha paroun oloi oi tileoptikoi stathmoi..to ekane etsi o Rousopoulos oste na paroun oloi.
Apla tha prepi gia na sinexisoun na exoun tin adeia na pliroun kapoies proipothesis.
Programa(oxi sindesi me MAD),ekpompes,eidisis,prosopiko to opoio tha prepi na einai asfalismeno kai na exoun adeia aksiseos epaggelmatos.
Apo ola auta kanenas stathmos tis perioxis mas then ta pliri.

Ανώνυμος είπε...

11:25, αν τα κάνουν όλα αυτά οι υπεύθυνοι του συαθμού, δε θα βγάζουν τίποτα.Τί να λέμε τώρα.. Πήγαινε τώρα στον Αχελώο να δεις πόσοι είναι οι δημοσιογράφοι με πτυχίο και μετά τα ξαναλέμε.
Ας πάνε να δουν το STAR Κεντρικής Ελλάδεας με έδρα τη Λαμία τί κεντρικό κτίριο έχει κι όχι κάποια σκόρπια στούντιο μέσα στην πόλη. Έτσι είναι τα σοβαρά κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2008/11/60-4.html

Ανώνυμος είπε...

Τετοιος λαος ειμαστε, τετοια καναλια μας αξιζουν...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΣΤΟΣ tv σε HDMI κ τα μυαλα στα καγκελα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά και Άγια όλα όσα επισημαίνετε. Όμως δεν πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί είναι έτσι τα πράγματα; Ας τα πιάσουμε ένα – ένα.

-Ποιος μεγάλος δημοσιογράφος (ή οπερατέρ ή τεχνικός ή οτιδήποτε άλλο) υπάρχει στην περιοχή που θα μπορούσε να εργαστεί στον ΑΧΕΛΩΟ και τον έχουν αποκλείσει;
-Ποια άλλα Μέσα Ενημέρωσης στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή έχουν φτάσει σε πολύ ανώτερο επίπεδο, ώστε η διαφορά του με το κανάλι να είναι ορατή; Έχουμε π.χ. ραδιόφωνο, εφημερίδα, που να συγκρίνεται με αντίστοιχα μέσα άλλων περιοχών;
-Ποιος εμπόδισε οποιονδήποτε άλλον επιχειρηματία να δημιουργήσει ένα άλλο κανάλι που να είναι το κανάλι που όλοι θέλουμε και (γιατί όχι) θα μοιάζει ακόμα και στα Αθηναϊκά;
-Μήπως το κανάλι, το ραδιόφωνο, η εφημερίδα, δεν είναι ο καθρέφτης της ίδιας της κοινωνίας;

Προσωπικά προτιμώ ένα περιφερειακό κανάλι με έδρα το Αγρίνιο, που έχει αδυναμίες, παρά το καλύτερο πανελλαδικό που ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ με ότι καλό ή κακό συμβαίνει στον τόπο μου.
Προτιμώ ένα κανάλι στον τόπο μου που η «Χ» εκπομπή του δεν καλύπτει το γούστο μου, από ένα άλλο που παίζει ροζ τηλέφωνα και τζόγο νυχθημερόν.
Προσωπικά προτιμώ ένα μέτριο τηλεοπτικό σταθμό στην περιοχή μου, από ΚΑΝΕΝΑΝ σταθμό.