Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Προβολή ταινίας στο "Άνεσις"

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄Άνεσις΄΄ από την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 προβάλει την ταινία :

DUPLICITY (ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ)
Ένας πράκτορας της MI6 και μία της CIA εγκαταλείπουν τις υπηρεσίες τους κι αποφασίζουν να συνεταιριστούν για ένα κόλπο βιομηχανικής κατασκοπίας το οποίο μπορεί να τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια..

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Τονι Γκιρλόι
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κλάιβ Όουεν, Τζούλια Ρόμπερτς, Τομ Γουίλκινσον, Πολ Τζιαμάτι.
Προβολές Καθημερινά : 7.00 μ.μ & 9.30 μ.μ

Τηλ.Επικοινωνίας : 26410 – 44345.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους δημοτικό σινεμά. Καλά να πάθουμε όμως αφού κανένας δεν τα προβάλει στον τοπικό τύπο ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλήθεια τι κάνει το Δ.Σ Νέων;
Εκ των άλλων στον πολιτισμό της πόλης και της περιοχής ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

@ 2.44
O ποιητης λεει οτι ο κοσμος εχει βαρεθει την θολοκουλτουρα και τους θολοκουλτουριαρεους.Δεν γουσταρει Αντρει Βαιντα και Μπομπεκ & λολεκ.
Θελει δραση,ερωτα,σεξ και κατι που θα τον "ανεβασει",που θα του δωσει την ευκαιρια να ξεφυγει απο την πραγματικοτιτα και τα προβληματα για 2 ωριτσες.
Τωρα αν καποιοι ειναι νοσταλγοι των σοβιετικων ταινιων που περιεγραφαν τον ερωτα μεταξυ τρακτερ και θεριζοαλωνιστικης μηχανης,του παρακαλω να μην επιβαλλουν τα βιτσια τους στις "μαζες" οπως αποκαλουν απαξιωτικα στις κατ'ιδιαν συζητησεις τους τον απλο λαο.Που αμα λαχει γουσταρει Πορσε,Φερραρι,Ρολεξ και οχι Ζασταβα,Μπελαρους & τσοπανικους διαλογισμους στις στεπες της Σιβηριας. G APO CT