Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για το θέμα του Νοσοκομείου.


"Αντί ΝΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Σήμερα 20-5-2009 ο βουλευτής Αιτωλ/νίας κύριος Δημήτρης Σταμάτης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ του Νομού τοποθετούμενος για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο του Μεσολογγίου υποδεικνύοντας και συγκεκριμένο άτομο για την ανωτέρω θέση.
Ταυτόχρονα κατήγγειλε τον Υφυπουργό Υγείας κύριο Μάριο Σαλμά – βουλευτή Αιτωλ/νίας ότι ασελγεί με την πρακτική του σε βάρος των πολιτών της Αιτωλ/νίας! Η παραπάνω πρακτική δηλώνει απώλεια ψυχραιμίας των κυβερνητικών βουλευτών που εκφράζεται ανοιχτά πλέον με εσωκομματικό πόλεμο για την τοποθέτηση των εκλεκτών τους στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, την στιγμή κατά την οποία το Νοσοκομείο παρουσιάζει συμπτώματα διάλυσης και παρακμής με αιχμή του δόρατος το ουσιαστικό κλείσιμο της καρδιολογικής και παιδιατρικής κλινικής.
Αντί λοιπόν οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Σταμάτης και Σαλμάς αλλά και η κυβέρνηση στο σύνολό της να δώσει άμεσες λύσεις στα καυτά προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ασχολείται 20 μέρες τώρα με το ποιος εκλεκτός θα τοποθετηθεί στην ανωτέρω θέση! Αυτό είναι απόλυτο δείγμα παρακμής και εξευτελισμού στην άσκηση της πολιτικής στον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην πρωτεύουσα του Νομού μας.
Τους καλούμε σε κάθε περίπτωση να παύσουν να ασελγούν συνολικά σε βάρος της υγείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και στις επερχόμενες εκλογές, καλούμε τους πολίτες να τους δώσουν ένα ισχυρό χαστούκι για την πολιτική που ασκούν χρόνια τώρα στον τομέα της υγείας διότι το μόνο που τους απασχολεί δεν είναι το καράβι που βουλιάζει αλλά το ατομικό, κομματικό και προσωπικό τους βόλεμα.
Και να είναι σίγουροι ότι και οι ίδιοι και η πολιτική τους θα αποτελέσουν θλιβερή παρένθεση απέναντι στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής και του Νομού Αιτωλ/νίας γενικότερα".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Όπως είναι προφανές Αγρίνιο και Μεσολόγγι τσάμπα ερίζουν τόσα χρόνια αφού μια ζωή η Αιτωλοακαρνανία, ο νομός μας,ο τόπος που όλοι εμείς έχουμε μεγαλώσει, είναι πάντα παραμελημένος και ο φτωχός συγγενής...Κρίμα πάντως...Καλύτερη αντιμετώπιση για τον μεγαλύτερο νομό της χώρας από τους πολιτικούς μας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι Αγρινιώτης αλλά πάνω από όλα είμαι ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ και θέλω τον νομό μου, τον μεγαλύτερο νομό, να έχει αυτό που του αξίζει και όχι να είναι "επαίτης" της ελεημοσύνης της Πρωτεύουσας. aitoloakarnanas

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!
2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.