Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Την Παρασκευή παραδίδεται πιθανότατα η παράκαμψη Αγρινίου

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση μας (http://agrinio-news.blogspot.com/2009/05/blog-post_728.html) η ευρεία παράκαμψη Αγρινίου θα παραδίδοταν έως τέλος αυτού του μήνα. Όντως -όπως έχει γραφτεί ήδη και στον τοπικό τύπο-την ερχόμενη Παρασκευή θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα στην κυκλοφορία το τμήμα της Ιόνιας Οδού, μήκους 35 χλμ.. Αρχικά φημολογούταν ότι θα επισκέπτοταν ξανά την Αιτωλοακαρνανία ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για να εγκαινιάσει αυτό το κομμάτι της Ιονίας Οδού, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν θα παραστεί ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.
Πάντως οι τελευταίες εργασίες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, προκειμένου να είναι το κομμάτι αυτό έτοιμο το συντομότερο δυνατόν. Ήδη είναι σχεδόν έτοιμος ο κυκλικός κόμβος στο Κεφαλόβρυσο που συνδέει το υπάρχοντα εθνικό δρόμο με την υπό παράδοση παράκαμψη Αγρινίου.

Αγώνας "Ιόνιου δρόμου" λοιπόν εν όψει εκλογών και μάχης των εντυπώσεων...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωω θα ψηφίσω ΝΔ τότε στις εκλογές, χαλάλι τα σκάνδαλα και οι κλοπές χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ!!! ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ !!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!!!
1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
(Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.


ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ante na anasanoume oloi mas kai eidika i aisthitiki mas kathe fora pou vlepame to agrinio anagastika......artemis

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 27 Μάϊος 2009
Γαλάζια σημαία στην πλαζ της Τουρλίδας
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Συντονιστή του διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, και από τους χορηγούς του προγράμματος, Alpha Βank και Όμιλος Alapis, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με “Γαλάζια Σημαία” για το έτος 2009.
Με 425 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση ανάμεσα σε 39 χώρες. Συνολικά, η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 2699 ακτές και 639 μαρίνες.
Ανάμεσα στις ακτές που βραβεύτηκαν είναι η πλαζ της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι και οι πλαζ Ψανής και Γριβόμπου στη Ναύπακτο.
Ο κατάλογος με τις βραβευμένες ακτές (ΕΔΩ).

Αναρτήθηκε από Messolonghi News Ηλεκτρονική Εφημερίδα Μεσολογγίου στις 5/27/2009 01:26:00 μμ

Ανώνυμος είπε...

Με το Σουφλιά τι θα γίνει;
Πρέπει να τον κανουμε κάτι.Ολοκληρο Αχελώο μας έχει φάει και θα ερθει να μας το παίξει και μαγκας.Αντε ρε agrinionews δώσε το σύνθημα.

ΣΟΥΦΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ Τ'ΑΥΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ @@@@@ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ @@@@@ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Άντε να γίνουν και το φθινόπωρο οι εθνικές μπας και κανένα χιλιόμετρο ακόμα, γιατί αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ(ΣΙΑ) ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

xairomai pou einai yper tis parakampsis o iovolos tragos..katalavainei ti domi tis polis toy..tora pos mporei me toso mpeton na vlepeio kai aytoysa pou pernaene stin etniki enas theos xereis...xaroymeno iovolo agori to agouri tis parakampsis se exei diaperasei kai etsi kaneis xaroules ypokritika kai tsaxpninies gia na deixeis pos de se noizei..psofisate iovole...ta provata tha sas meinoun..artemis

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤΕΜΗ...ΕΙΣΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ,ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΤΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ .ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΣΑ ΛΕΝΕ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ.ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ,ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ενα αγρινιο παρακαπτωμενο και τιθεμενο πια στην απομονωση κραυγαζει για τον παναιτωλικο λες και ελυσε τα προβληματα του.Ποδοσφαιρο το οπιο των υπαναπτυκτων και της μαζας.Κανεις δεν βλεπει τι ερχεται για το Αγρινιο και ολοι χαμογελανε τρισευτυχισμενοι και ικανοποιημενοι...Κατα τα αλλα η ιονιος περνα πια πολυ μακρια,η αναπτυξη στασιμοποιειται και η πορεια της πολης τραβα την κατιουσα.Συγχαρητηρια ανεβηκαμε Β εθνικη αλλα η πολη πεφτει κατηγορια σε αλλα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

NAI 6:40 ETSI EGINE KAI ME TIS ALLES POLEIS ALLA OXI KAI 21 XILIOMETRA NA PERNA H PARAKAMPSH MAKRIA APO TO AGRINIO.
TO XESAME TO THEMA.
9:51 O PANE SOU EFTAIKSE ESENA?
ASE THN PANAITWLIKARA MHN TON PIANEIS STO STOMA SOU. TON LERWNEIS.
TWRA TI NA LEME.OLH H DYTIKH ELLADA EINAI GIA TA PANHGYRIA.
APO ANTIRIO MEXRI HPEIRO EPANW.
HTAN H TIMWRIA TOU ELLHNIKOU KRATOUS H UPOANAPTYKSH OLHS THS PERIOXHS META THN METAPOLITEUSH.
AYTOI POU KATALABAN KATALABAN.

Ανώνυμος είπε...

to teleyteo sxolio eitan to kalitero, xypnate agriniotes fate tous politikous sas.veros agriniotis.

Ανώνυμος είπε...

to teleyteo sxolio eitan to kalitero, xypnate agriniotes fate tous politikous sas.veros agriniotis.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!!!