Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Μια φιλία που κρατάει χρόνια...

Την Παρασκευή που μας πέρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ομιλία στο Αγρίνιο ενόψει των ευρωεκλογών. Την ίδια μέρα διανυκτέρευσε στην πόλη μας, αφού την επομένη είχε ανειλημμένη κοινωνική υποχρέωση στην Αιτωλοακαρνανία. Έπρεπε λοιπόν να παραστεί στη βάπτιση του γιου του υποψηφίου του κόμματός του στο νομό, Σταύρου Καραγκούνη. Και μη βιαστείτε να εξάγετε συμπεράσματα ότι η παρουσία του σε αυτή την εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των κομματικών στερεοτύπων. Αντιθέτως θα λέγαμε. Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία που κρατά από τα σχολικά χρόνια, όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν συμμαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Μάλιστα πέραν της φιλίας, είχαν και ''συνδικαλιστική'' συνεργασία, καθώς ο Αλέξης ήταν Πρόεδρος του 15μελούς ενώ ο Σταύρος Αντιπρόεδρος. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο κ. Τσίπρας έδωσε το παρών τόσο στη διάρκεια του μυστηρίου που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Κυψέλη όσο και στο τραπέζι που ακολούθησε μετά (απ’ όπου είναι και η φωτογραφία).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Α!Τώρα εξγγείται ο λόγος για τον οποίο ο Αλέξης μας έχει πρήξει με τις επισκέψεις του στο νομό.Προωθεί το κολλητάρι του...

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο ήξεραν από μικροί ποιο επάγγελμα θ' ακολουθήσουν. Λαμάκες σαν τους ψηφοφόρους τους ήταν;

Ανώνυμος είπε...

kakies kai lamakies file .enoxlise n akous alli apopsi;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!!ΘΕΟΣ!

varaderistas είπε...

α σου ζήσει Σταύρο ο μικρός Θανάσης. Όσο για την επιτυχία αυτή είναι σίγουρη γιατί το αξίζεις και κάνεις την διαφορά. Και το να είσαι φίλος με τον "Αλέξη" και όχι με τον Τσίπρα δεν είναι μεμπτό.