Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Άτλας προσωπικοτήτων Αιτωλοακαρνανίας


Τη συνδρομή των Αιτωλοακαρνάνων για τον καλύτερο και πιο πλήρη σχεδιασμό του Άτλαντα των προσωπικοτήτων του νομού ζητά ο Σύλλογος Αιτ/νών Περιστερίου “Κοσμάς ο Αιτωλός” καλώντας όσους έχουν στοιχεία για πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να αναδειχθούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλ 2105779952 ή με το emai: info@kosmasaitolos.gr ή kosmasaitolos@hol.gr.
Η υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος από το Σύλλογο γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος “Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των μη κυβερνητικών οργανώσεων” και κινείται στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος “Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση” εγκεκριμένο από το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.
Ο ψηφιακός Άτλας των προσωπικοτήτων θα διανεμηθεί δωρεάν σε τοπικούς φορείς (σχολεία, συλλόγους, βιβλιοθήκες, μητροπόλεις, νομαρχία, δήμους, ΜΜΕ κλπ) συμβάλλοντας έτσι στη διάσωση της τοπικής ιστορίας. Όπως αναφέρει στην έκλυση που απευθύνει ο σύλλογος ζητούνται στοιχεία ή φωτογραφικό υλικό που τυχόν υπάρχει στη διάθεση του καθενός, καθώς και πληροφορίες για την μέχρι τώρα βιβλιογραφία απ’ όπου θα μπορέσουν να αντληθούν διάφορες σχετικές πληροφορίες. Επίσης ζητούνται δημιουργικές ιδέες και απόψεις οι οποίες θα βελτιώσουν το εν λόγω έργο, συνεισφέροντας στη μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: