Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Συνελήφθη Αγρινιώτης blogger!

Όπως ενημερωθήκαμε, σήμερα το πρωί συνελήφθη από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο εκδότης της εφημερίδας ''Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας'' και διαχειριστής του ομώνυμου blog κ.Νίκος Μουρτζιάπης . Όπως λέγεται η σύλληψη έγινε κατόπιν υποβολής μηνύσεως από πολιτικό πρόσωπο με το αιτιολογικό της συκοφαντικής δυσφημίσεως εξαιτίας δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στο εν λόγω ιστολόγιο.

Εμείς ως συντακτική ομάδα του agrinionews είμαστε υποστηρικτές της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης των ιδεών στο διαδίκτυο, εάν και εφόσον αυτές δεν προσβάλλουν συνειδήσεις, υπολήψεις και πάνω απ'όλα την ανθρώπινη προσωπικότητα. Σε κάθε περίπτωση ρόλος των blogs είναι να παρεμβαίνουν και να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, δίχως να χειραγωγούνται από παράνομα και ιδιοτελή συμφέροντα, πρεσβεύοντας πάντοτε τις αρχές της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις και όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε...

3 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Περιεργη συλληψη κι ακομα πιο περιεργο το κατεβασμα απο τον ιστο του επισης περιεργου μπλογκ.Οσο ομως κι αν διαφωνουσε κανεις μαζι του δεν νομιζω οτι ειναι λυση το βιαιο κλεισιμο του.Αν καποιος θιγοταν μπορουσε να κανει μηνυση στο διαχειριστη του.Και ημαρτον,ποσοι μπορει να στηριζαν την ενημερωση τους στο συγκεκριμενο μπλογκ.Με το να το φιμωσουν καταφεραν να το κανουν γνωστο στο πανελληνιο και μη μπορωντας να το βρει καποιος στον ιστο πλεον μπορει να υποθεσει οτιδηποτε.Ο Βολταιρος ελεγε "διαφωνω με οσα λες αλλα θα υπερασπιζομαι μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να τα λες".Σιγουρα κατι παραπανω ηξερε.Τετοιες ενεργειες το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν "ηρωες" απ' το πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι δε μας λετε , σε τι ακριβως αναφερόταν το περιεχόμενο του μπλογκερ; και ποιος πολιτικός θίχτηκε; πολυ φασιστας θα πρέεπι να ήταν , αφου θέλησε να κλείσει το μπλόκ. Θα πρέπει να μαθουμε τον , η την πολιτικό!!! Μήπως είναι το Σοφάκι μας;;;;;
Γιατί το κρατάτε μυστικό; προσωπικά δεδομένα κι εδω;
Ντροπή μας........

Ανώνυμος είπε...

ti allo tha doyme...
Oloi oi 300 boyleytes einai m#Q@%$$%^ kai po#$@%^&
Na dw twra tha to kleisoyn kai ayto to blog??