Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή Αντιπεριφερειάρχη στο συνδυασμό Παπαναστασίου.


Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις λαμβάνουν χώρα στο επιτελείο της Ρηγίλλης τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την επιλογή του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη στην Αιτωλοακαρνανία. Όπως μας έλεγε στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τον ορισμό Αντωνόπουλου και τις αντιδράσεις που έχουν ήδη προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η επιλογή από την πλευρά της ΝΔ πρέπει να είναι προσεκτική και καλά μελετημένη, προκειμένου ο κ. Παπαναστασίου να ΄΄εκμεταλλευτεί’’ με τον καλύτερο τρόπο τους δυσαρεστημένους  ψηφοφόρους της κυβερνώσας παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαναστασίου φέρεται να επιθυμεί και να προτείνει ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον δικηγόρο Παντελή Βαμβακά, κάτι που έχει ήδη διαμηνύσει προς τους επιτελείς της Ρηγίλλης. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Βαμβακάς ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του, αλλά και στο πνεύμα ανανέωσης που προτάσσει η ηγεσία της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Επιπλέον, η εν λόγω επιλογή σε σύγκριση με την αντίστοιχη του ΠΑΣΟΚ θα γίνει περισσότερο αποδεκτή τόσο εντός όσο και εκτός των κομματικών τειχών, δεδομένης και της ηλικιακής απόστασης που χωρίζει τους δύο άνδρες.  

Πάντως ενδέχεται ακόμη και σήμερα να ληφθούν αποφάσεις και να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε τον εκλεκτό της Ρηγίλλης για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: