Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού σε Παρακαμπύλια

Τοπικά διαμερίσματα του δήμου Παρακαμπυλίων επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός . Ο κ. Μοσχολιός συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Παρακαμπυλίων Λάμπρο Παπαθανασίου και κλιμάκιο υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε κατά σειρά τον Ψιλόβραχο, Αγαλιανό, Χούνη, Καραμανέϊκα, Άγιο Βλάσιο, Πεντάκορφο, Αμπέλια, Κυπάρισσο και Ποταμούλα.

Τα προβλήματα αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές των ορεινών όγκων, σε συνδυασμό με τις τεχνητές λίμνες του Αχελώου, ήταν από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ του κ. Μοσχολιού και πολιτών των παραπάνω χωριών. Αλλά ζητήματα που τέθηκαν, ήταν η αξιοποίηση της περιουσίας της ΔΕΗ , όπως και η άρση πολεοδομικών ζητημάτων που σήμερα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην οικοδόμηση σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Παρακαμπυλίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε πως οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την καθημερινότητά τους λόγω των συνενώσεων, μιας και πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο – νέος δήμος νέα εποχή» αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων αυτών και η ενίσχυση των υποδομών, ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους οικισμούς.

Επίσης επισήμανε πως η δημιουργία του νέου δήμου Αγρινίου, που είναι από τους μεγαλύτερους πλέον στην Ελλάδα, τον καθιστά ισχυρό διεκδικητή για την δημιουργία σημαντικών έργων που θα βγάλουν και την συγκεκριμένη περιοχή από την απομόνωση, όπως το οδικό έργο Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία, αλλά και την υλοποίηση στοχευμένων προγραμμάτων ενίσχυσης των ορεινών όγκων.

Την Τρίτη ο κ. Μοσχολιός επισκέφθηκε ορεινά τοπικά διαμερίσματα του δήμου Παραβόλας, ενώ σήμερα θα συνεχίσει την περιοδεία του στον ίδιο δήμο.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

okso

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη και τελευταία φορά θα ΄ναι που πήγε, μετά τις εκλογές σιγά μην ξαναπατήσει....